Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (109)
Raspunsuri - Pagina 11
ana_25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kiti2205
E buna, e buna, singurul dezavantaj este ca nu o ai la dispozitie 24 de ore din 24 si mai ai nevoie si cand nu e el acasa Kiti, 28+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Ii buuunnn!!!

pai nu era mai ieftin vecinu??
Ana
28+
Maia Elena
lu' mama
crina-s spune:
Dragelor am intrat repede sa va dau vestile bune:am fost la eco, bebita e bine, dormea, nu stiu de ce s-a lenevit asa in ultimele zile, dar masuraturile sunt ok. Avem 1,700kg si 27 cm.Am intalnire cu ea pe 11aug cand se intoarce dna doctor din concediu.
Sa dea Dumnezeu la toate burticile numai vesti bune!
Alexuta felicitari pentru semnatura frumoasa!
Hai ca merg sa citesc capitolul asta ca am ramas in urma.
Pupici

29+
crina
cu
maitreyi spune:
neata 
uelcom bec klarisse si sa va fie de bine concediul! ceva noutati de arcadia ai? eu astept inca decizia dr.
ana cica se cheama "metoda tiganeasca" asta cu pompatul de catre sot
eu imi voi lua pompa pt ca la baby am avut nevoie de ea din maternitate asa ca si acum o voi avea in bagaj mai ales ca dupa ceza vine mai greu laptele. eu am folosit-o de cum am iesit de la reanimare si intr-o zi a venit si lapticul.
alexuta va fi bine! cu cat te agiti mai tare cu atat agiti si bebelul. nu iti fie frica ca Dumnezeu ne ajuta 
office da si tu esti cu contractii de iei gini? 
felicitari pt semnaturi, echo-uri, papanasi, nunti, etc
multumesc si eu pt cele care ne-au felicitat 
si apropos de papanasi - mi-am facut comanda de pizza si papanasi

-----
Mami de
roza +
30 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
chichiutza spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kiti2205
E buna, e buna, singurul dezavantaj este ca nu o ai la dispozitie 24 de ore din 24 si mai ai nevoie si cand nu e el acasa Kiti, 28+ si mami de Vlad 15.05.2006 |
Cristina
28+
office spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maitreyi neata ![]() office da si tu esti cu contractii de iei gini? ![]() ----- Mami de roza + 30 s ![]() MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE ![]() Slava Tie, Doamne! The colder the winter the warmer the spring |
Maitreyi:da, cu contractii si recomandarea de a sta in pat caci mersul a devenit aproape imposibil...
Tina,
cu
(33+) si mamica de
Iulia Maria (24.02.2008) http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png
chichiutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crina-s Dragelor am intrat repede sa va dau vestile bune:am fost la eco, bebita e bine, dormea, nu stiu de ce s-a lenevit asa in ultimele zile, dar masuraturile sunt ok. Avem 1,700kg si 27 cm.Am intalnire cu ea pe 11aug cand se intoarce dna doctor din concediu. Sa dea Dumnezeu la toate burticile numai vesti bune! Alexuta felicitari pentru semnatura frumoasa! Hai ca merg sa citesc capitolul asta ca am ramas in urma. Pupici ![]() ![]() ![]() 29+ crina cu |
wow ce grasanaaaa! Super vesti! N-ai zis nimic de col! Cum se mai prezinta dansul! Sa creasca mare si sanatoasa si sa stea acolo pana -n luna a 9-a! Atunci poate sa iasa in siguranta!
Miercuri merg si eu, oare bebe meu o fi crescut?
Cristina
28+
chichiutza spune:
Ana oaaaaaa ce poveste! Sotul meu nu cred ca s-ar baga! El e mai circumspect asa, ii e mila!
Cristina
28+
kiti2205 spune:
Crina - ma bucur ca este totul bine cu bebelina ta. Ce grasunica
. Tu cum esti?
Kiti,
28+ si mami de Vlad 15.05.2006
maitreyi spune:
office si cum te descurci cu pitica cea mare? ai ajutor? hai ca nu mai ai mult si treci de pragul psihologic 
-----
Mami de
roza +
30 s 
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE 
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring