Puiuti de Randunici 2008 (431)
Raspunsuri - Pagina 9
Dana_Singh spune:
am fost si noi la spital acum 3 sapt, pt ca mi-a adus-o ta-su, din vizita de 3 ore la el, cu un cheag de singe in ochi care crestea vazind cu ochii. Am zis ca mor cind am vazut-o; pur si simplu am simtit ca ma scurg pe picioare, m-am facut toata moale, moale. Binenteles ca am fugit cu ea la spital si dupa ce am asteptat 5 ore la urgenta, a venit un EL, i-a tras de pleoapa in jos si zice...mmdaa e de la efort !!
Nu i-a pus picaturi din alea galbene in ochi sa vada daca e vreo problema etc. M-au apucat niste draci
si l-am intrebat asa pe un ton super sarcastic daca cumva fi-mea a nascut si eu n-am stiut, ca altfel nu vad ce efort asa mare poate sa faca sa-i sparga vasele de singe la ochi, plus ca nu se arata a vase de singe sparte. Am plecat in 2 min. A doua zi m-am dus cu ea la pediatra si binenteles ca dupa ce a pus picaturile minunate, s-a vazut clar ca avea corneea( sper ca i-am zis bine) zgiriata 
, deci a cazut si s-a zgiriat cu ceva in ochi.
Asa ca,sper sa nu avem niciuna parte de asa doctori de acum incolo.
ariel_7000 spune:
am vb cu nicol pe mess, va vorbi si ea diseara cu o matusa din munchen, care lucreaza la o clinica acolo. revine ea cu info.
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
natynic spune:
Mie Simo nu-mi raspunsese la sms, credeam (intelesesem de la Ariel) ca Arion l-a vazut si ca a decis ca trebuie transplant, care in Ro nu se poate face...Ma rog, bine ca vor pleca, sa speram ca acolo nu se vor tergiversa lucrurile si ca se vor rezolva, cu acte, cu bani, cu ce o fi; suntem aici si din atatea capete, idei, relatii sigur va iesi ceva bun. Fetele care comunicati cu Simo direct, vedeti deci exact de ce mai au nevoie acum, punctual. Doamne, ma gandesc si la David si Sam, daca-s bine, daca n-ar fi si pt ei ceva de facut...
Cuscra, sper ca ti-ai revenit. N-ar fi rau sa te vada si pe tine cineva (o tensiune, un puls, o glicemie) si mare atentie sa bei lichide. Si vezi tu cu marea clinica Eva la care vrei sa nasti daca ti s-a dat sa-ti faci toate analizele necesare, caci din cate imi amintesc Simo nici macar nu avea habar ca ar fi trebuit sa se caute de CMV(sau de alte posibile infectii) inaintea nasterii
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica 
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
ariel_7000 spune:
naty, scuze, asa am inteles si eu la tel. simo a zis "doctorul" si d-aia m-am gandit la Arion, ca stiam ca se ocupa o dr-a de ei. oricum, era greu sa inteleg ce zice, la cat era de tulburata.
tuchisor, scuze, de azi dimineata voiam sa-ti urez LA MULTI ANI! pt Ilinca 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Olgutzika spune:
Naty, Simo a zis ca ea avea imunitate la CMV, facuse in primul trimestru IgG si IgM...a avut o reinfectare in ultimul trimestru, asa i-au spus.
Olga
23+ cu Alexandru
si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
natynic spune:
Aoleu, plecam fara sa o 

pe Dana Singh, care stie insa ca ma gandesc deseori la ea
. Si sper ca acum e bine ochiul micutei tale. Intr-adevar, oameni nepasatori sunt peste tot; diferenta, la doctori, e ca la noi nu exista de niciunele care sa-ti ajute in meserie (ca in alte parti) si...combinatia maini goale+suflet gol e o jale si se vede, se vede la tot pasul...
Tuchi, in sfarsit am ajuns cu cititul la anuntul casatoriei tale
. Vezi ce aranjati la anul ca nu scapati de noi, se va umple Ploiestiul de randunele gatite. Cu casatoria religioasa a doua oara nu e nicio problema, exista preoti ortodocsi care pretind doar o slujba de dezlegare a cununiei inainte; la al meu sot nici macar asta nu a cerut preotul, ci doar sa vada actul de divort si ne-a cununat pur si simplu.
Poze inca n-am descarcat si inca nu m-am hotarat cum si unde le pun dar promit sa imi vedeti mandra curand.
Naty mamica
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
natynic spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Olgutzika Naty, Simo a zis ca ea avea imunitate la CMV, facuse in primul trimestru IgG si IgM...a avut o reinfectare in ultimul trimestru, asa i-au spus. |
...mie (vorba Kyei, ca la ea am auzit expresia asta) explicatia asta imi da cu virgula...In alta ordine de idei,
tie.Naty mamica
blankar spune:
off ce citesc

pentru Siluan!
fetelor eu habar nu am cum e cu formularul 112 dar noi cand l-am operat
pe Eric in Ungaria am primit inapoi din suma totala 1000 de euro
am facut dosar,am tradus toate hartiile si am depus la casa de sanatate
dupa 1 an am primit inapoi 1ooo de euro( cred ca atata e plafonul)
sper din suflet sa ajunga acolo Micul ,sa fie pe maiini bune
Kya,Ariel,Naty si toate fetele care se implica

numeioana spune:
Sunt trista pt biata Simo si puiul ei... pot si eu sa ajut, macar financiar daca altfel nu... Doamne ajuta sa se faca bine si sa reuseasca la Munchen transplantul!
Cuscra, tensiunea o am mica, 9 si ceva-10. Asa o am de obicei. Analizele mi-au iesit f bine toate. Dr. Ionel de la Eva mi-a zis ca e clar de la sarcina, nu e nimic altceva in neregula. Cu David nu am fost asa, oricum. Anticorpii mi i-am facut pe toti, la fel ca la prima sarcina, fara sa imi recomande de la Eva. Stiam eu deja ce trebuie. Si eu am avut CMV, stiam de la prima sarcina. Nu inteleg cum poti sa te reinfectezi, dar nici nu cred ca se cunoaste vreo metoda sa n-o patesti, asa ca ma rog la Dumnezeu sa fiu bine si eu si bebe.
Clodute, ma bucur ca sunteti spre bine. Sanatate Karolinei!
mami de David si samburica 
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
Olgutzika spune:
Naty...ce sa zic? Eu stiam ca imunitatea la CMV e destul de imunitate, ca sa zic asa. Habar nu am, si eu sarisem in sus cand am auzit care e cauza hepatitei Micului
.
Oricum ar fi, poate in Germania vor afla raspunsurile de care au nevoie si ca nu e nevoie de transplant. Faptul ca nu Arion a decis asta mie una parca imi da o speranta, va spun sincer. Eu ma pun in pielea Simonei si imi dau seama cat de naucita trebuie sa fie dupa atatea pareri auzite. Sa mearga acolo si sa afle ce este de facut. Asta cred eu!
Kya, fii furioasa, ca poate asa va fi si ea. Decat speriata si buna si ascultatoare cum e Simo...of, ma revolta si ma sperie si sunt o sumedenie de simtaminte in sufletul meu acum, imi inchipui cum o fi in al ei...
Zoze
Un pic de terapie prin scris?
Olga
23+ cu Alexandru
si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )