Puiuti de Randunici 2008 (431)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

sunt terminata!
Mi se rupe sufletul pentru Simo si Siluan!Va felicit fetelor pentru mobilizare...eu sunt paralizata inca, ce-i drept ca nici cunostinte la casa de asigurari nu am, nici macar nu as sti de unde sa ma apuc sa intreb!
Sunt alaturi cu sufletul si cu orice alt a fapta pe care as putea-o sa o fac!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Eu, din cate am citit, CMV-ul e periculos in primul trimestru. Are drept consecinte avort spontan, malformatii... Acum, ce sa zic, nu ne putem pazi de tot si de toate, trebuie sa avem si putin noroc si sa fim increzatoare!

Dar pana la urma, lui Micu' i-a iesit CMV in sange? Si nu putea sa-l ia decat in timpul sarcinii?

Ufff, daca am sti!!

Eu sfatuiesc pe toti care au nevoie de ajutor medical sa mearga in strainatate, chiar daca efortul financiar e de neimaginat. Pot sa spun cu mana pe inima ca tata traieste datorita faptului ca a plecat la timp. Astazi e o zi mare pt noi. Dupa 10 luni, avem dovada ca e f. bine. Astazi a fost la tomograf si rezultatul e super! Iar in Romania i-au spus ca nu stiu, ca nu prea sunt sanse, ca sa vada... Uite ca s-a putut! Si tot medicii romani au fost cei care l-au salvat. Dar cei care lucreaza in Austria!

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ioana, ma bucur mult ca tatal tau este bine!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Nu, Ioana. CMV luat la nastere poate da nenorocirea pe care se pare ca o are acum Siluan. Chestia cu reinfectarea in ultimul trimestru dupa ce in primul avea IgG e f cusuta cu ata alba. Ori anticorpii aia au fost determinati complet aiurea ori poate ca Siluan a luat din alta parte infectia, nu de la Simo...Ma rog, poti zice ca ce mai conteaza, ca acum altele sunt urgentele la care e de gandit...Dar, la naiba, cand e vorba de un cancer, de diverse boli genetice, de diabet, de boli autoimune poti sa treci peste intrebarea DE CE a facut X boala; cand e insa vorba de o infectie nu are cum sa nu te roada...
Ma bucur si eu ca tati tau e bine...sper acum sa treaca si al meu peste hopul asta greu. Suntem inca in asteptare. Hepatita acuta se trateaza cu odihna si...asteptare dupa care vezi in ce directie o ia. El se simte mai bine, transaminazele au inceput sa scada usor, Doamne ajuta...

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

hello
fetele, am citi tot,am vorbit si cu Kya pe mess.....si eu sunt alaturi de voi la orice fel de actiune.....eu zic, ca bine ca sutnem noi asa unite si ne mobilzam sa-l ajutam pe bietul pui....sigur o sa se faca bine!!!!!
eu ies cu Antonia afara, dar citesc cand ma intorc

Mergi la inceput

Din ce am citit, e posibila reinfectarea cu CMV, mai ales in timpul sarcinii, dar ca, fiind o infectie recurenta, nu este atat de periculoasa. Infectia primara e nasoala. Oricum ar fi, Siluan sa fie bine! Eu sunt siderata ca pana acum nu au putut sa-i faca nimic!

Sanatate tatalui tau, cuscra!

Multumesc, Nico!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Va jur ca-mi dau lacrimile cand imi dau seama cat de saritoare suntem toate cand e vorba de o randunica. Asa prietenie eu nu am mai intalnit! Si nu sunt doar vorbe scrise pe un forum, ci fiecare FACE ceva!
Vorbeam cu Bitza si ne-a dat o idee excelenta, acum sapam.
Naty are dreptate - daca ne punem mintea fiecare vine cu cate o idee, si incet incet se contureaza solutia ideala! Brainstorming inaripat

P.S. Miha totul ok? Astept sa ma suni!

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Sa nu credeti ca nu vreau sa va ajut, dar nu stiu nimic despre formular. Tata a vrut sa il foloseasca, avand in vedere ca aici nu aveau de gand sa-i faca nimic, dar nu a putut, caci unde a fost el e clinica particulara. Am inteles ca nu merge decat la stat. Cred ca cu totul, cu operatie, spitalizare, tratament, analize a ajuns la 20000EU. Fara avioane, cazare la hotel si alte cheltuieli. Deci, chiar si daca va obtine formularul, Simo trebuie sa aiba banii astia in mana. Din cate stiu abia apoi ii recupereaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Offff, Doamne, nu-mi vine sa cred, bietul pui si biata Simona , deie Domnul sa fie bine. Fetelor, sunteti de nota 10, bravo voua pentru mobilizare . Daca pot ajuta cu ceva, aici sunt. O sa intru des sa aflu vesti noi si daca pot ajuta si eu cu ceva.
Doamne ajuta pe Micu' mic sa se faca repede bine! Si Doamne, da-i putere Simonei sa treaca peste aceasta grea incercare! Numai ea stie ce-i in sufletelul ei de mamica acum.
Inca o data fetelor, sunteti minunate, jos palaria in fata voastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

salutari...
la multi ani Iliilor si in special, Ilinca de Tuchi
..am citit ultimele pagini si nu am cuvinte... ma rog pentru micul nostru drag, Siluan si JOS PALARIA, FETELOR!! pentru cum v-ati mobilizat, daca va pot ajuta cu ceva, va rog nu ezitati sa-mi dati si mie un semn, nu stiu cat de des voi intra zilele astea... sper macar sa reusesc sa citesc cate ceva, daca nu sa si scriu...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput