Puiuti de Randunici 2008 (431)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

fetelor, am vb cu elara, incearca si ea o pista pentru a usura patrunderea la cei care se ocupa de formular.

luny, orice idee iti vine, e bine sa o expui aici. nu se stie cat de importanta este! stiu ca tu aveai ceva cunostinte in lumea artistica, poate ar fi bune in caz ca va fi nevoie de mediatizat cazul. eu ma gandeam cum am putea sa-l abordam pe cristi minculescu de la iris, caci el a facut aceasta interventie la clinica aia.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

e o idee, ma gandesc la cateva variante, dar trebuie sa-mi spuneti concret CE sa intreb...

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Ariel,
Ai reusit sa dai de Oana? Ti-a dat info despre formular?

Naty,
Mai de mult, cand am vorbit cu Simo si am intrebat-o cum de nu a nascut prin cezariana daca avea CMV si mie mi-a spus ca explicatia primita a fost ca a fost o reactivare a virusului. Ca ea a facut analizele si avea imunitate si ca i l-ar fi transmis cand alapta.
N-am insistat ca nu era cazul si oricum nu mai conta.

Mergi la inceput

matusi-mea!! ..la Fundeni.

cititi aici http://www.adevarul.ro/actualitate/Transplant-celule-stem_0_56996193.html

Mergi la inceput

Kya,
Ma poti adauga in corul urlatorilor revoltati.
Ca nimeni nu-ti poate garanta ca nu se intampla ceva grav pe perioada sarcinii si la nastere e una, dar cand aud de copii nenorociti la nastere prin evenimente care puteau fi evitate ...

Mergi la inceput

ea e destul de ok acum, e pe picioare, isi vede de viata ei... s-a refacut.
iar la copii cred ca refacerea este si mai rapida!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gudinde

Ariel,
Ai reusit sa dai de Oana? Ti-a dat info despre formular?

am sunat de 3 ori, insa nici nu se initia apelul ca se intrerupea. zicea nico ca stie ca nu ar fi in tara...poate d-aia.
informatii despre formular are elara, detaliate si am primit si de la mirela (desprecopii). pun diseara link-urile aici, ca sa fie informatia grupata.

luny, la Fundeni am inteles ca nu pot sa-i faca transplantul acum, ca e prea mic (procedura spune ca peste 10 kg si el are 7.8 kg). oricum, am inteles ca ar fi o problema si faptul ca e virusul inca activ....

matusa ta este la fundeni? edit: scuze...acum am inteles.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_Singh spune:

Buuuun, blocat album Picasa, blocat album Facebook. Motivul: CINCI pedofili erau abonati la albumul nostru de Picasa. Daca vrea cineva sa vada cum arata unul din ei, luati de serviti:
http://www.flickr.com/photos/28115780@N00/316675018/

PS - si poate n-ar fi... rau sa verificati la sectiunea "Fans of your photos" cine e abonat la albumele voastre!

Eu nu am cont pe webshots ori flicker dar stiu ca multe din voi aveti, va rog aveti grija.

Multi nemernici pe lumea asta.

P.S. Naty,
si ca nu ma pot abtine.....

Tuchi, felicitari si sa fi iubita mult mult . Nu pot sa ma gindesc ca, uite ca sepoate si e o sansa

Mergi la inceput

Ariel,

Pai pe logica asta, daca asteapta pana in sept sa facem punctia si apoi sa mai vedem un pic, trece de 10 kg si nici ca mai vede 112 ca nu se poate da formularul pt operatii care se pot face si aici.
Efectiv m-am infuriat! Sa asteptam ce? Alte complicatii?

Dana,

Este cutremurator. Din pacate, printre noi umbla si astfel de ... nici nu stiu cum sa-i numesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

ce faceti??? ma mai stiti??? nu am mai scris de aproape 2 ani pe toate

Mergi la inceput