Puiuti de Randunici 2008 (431)
Raspunsuri - Pagina 8
mihatp spune:
a, voiam sa va mai rog o chestie... daca vorbiti cu Simo, spuneti-i sa nu raspunda la toate mesajele primite. ca nu vreau s-o deranjez, ci doar sa stie ca sunt cu gandul la ea. (i-am trimis mesaj si azi si-mi era groaza sa nu o deranjez). tine legatura cu una, doua, si ne spuneti voi cum mai sunt si daca putem face ceva pentru ei.
a, si iar cu toata jena, dar sa ne spuna daca au nevoie si de sprijin financiar. c-o facem cu tot dragul.
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
natynic spune:
Am o promisiune ca poate se va rezolva cumva cu casa de asigurari pentru formular...rude la Munchen am si eu si la nevoie sigur ar da o mana de ajutor...sa ne rugam, sa sapam dupa informatii, va fi bine dar Doamne, cat e de greu pt bietul pui si pt Simo!...
Raportez si la noi o faza de matzaieli, acuta rau...Una-doua plansete cu tavalit pe jos (acum nu-s urlete ci o tanguiala cu ochii inchisi, ca un bocet), una-doua nu-i place de tati/bunicul/varul/cine-o-mai-fi, in schimb o mamo-dependenta crunta, totul e NU, NU VEAU, NUUU, NU-TI PACE etc. Realizez ca e o faza; tot cu time-out le rezolv si eu ca altfel nu-i chip.
Clodute, ma bucur ca sunteti mai bine!
Delphin, banuiesc ca abia astepti revenirea in Franta, nu?
Vacanta noastra a inceput deci sub auspiciile febrei de 40 de grade si anginei eritematoase a Iuliei. Antibioticul, cum ziceam, a facut minuni, dupa 2 doze era alt om, complet fara febra, vesela si vioaie in ciuda faptului ca inca o durea gatul rau. In ziua plecarii a inghitit apa cu urlete de 3 ori si a mancat 2 biscuiti toata ziua. Chin la restaurant...fugea, nu vroia sa vada mancarea pt ca-i era foame dar orice baga in gura se lasa cu urlete...In fine, peste numai o zi era refacuta. In schimb ma-sa i-a facut baie telefonului (bengos, nou, cadou de la tati) si a ramas fara el...nepotul a facut si el febra mare cu durere crunta de gat, urmat de mine care doar durere de gat am avut, dar 2 zile mi-a venit sa ma sinucid asa nasoala a fost...Trecand insa peste toate astea, per total si in final vacanta a fost super, hotelul a facut toti banii, locul era civilizat, cald si prietenos, desi era plin de romani nu am vazut deloc marlanii, n-a facut nimeni enterocolita (si dupa ce m-am relaxat i-am dat Iuliei si inghetata si cartofi prajiti
si am bagat-o si in piscina mare), masina desi parcata pe strada, nu in parcarea privata care era 10 euro/zi NU a fost furata
si desi nu am dat niciun leva spaga am aranjat doar prin mail dat inainte atat decalarea sejurului cu o zi cat si camere alaturate si cu cea mai buna vedere la piscina. Nimeni nu ne-a jefuit, nimeni nu ne-a tzepuit, a fost si relaxare si mancare din belsug si vremea excelenta (doar cu cateva ploi violente care tineau cateva minute dar dupa o ora totul era uscat),marea calda fara valuri mari, pe plaja in 7 zile am vazut 1 (UN) muc de tigara; am gasit o varianat de drum pe care am facut in total 4 ore dus si 4 intors...deci, sa dea naiba daca as mai calca vreodata pe litoralul nostru cand exista alternativa asta buna si suficient de decenta ca pret...
Naty mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica 
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler
Olgutzika spune:
Speram sa nu citesc asta...Doamne ajuta sa se rezolve hartogaraia repede, sa fie Micu strong si sa ajunga acolo! Si sa fie unul dintre ei donator compatibil.
Ariel, Kya, Naty
!
Olga
23+ cu Alexandru
si mami de
Ioana-Sofia (25.02.2008 )
Dana_Singh spune:
buna rindunici 
am indraznit sa scriu dupa ce am citit de Micu'.

Multa sanatate Micului si multa multa putere Simo
. Daca este nevoie de ajutor financiar, cum mare placere ajut si eu cit pot.
Eu va citesc din umbra, dar nu ma bag pt ca ma simt cam pe linga.
Am vizionat poze cu puiuti superbi si care mai care mai talentat in felul lui.
Tot respectul pt mamicile de doi puiuti; nu stiu daca as face fatza, sincer.
Va pup, va urmaresc si ma rog pt toti puiutii sa fie bine
daciana.t spune:
offf ce veste 

multa sanatate Siluan
cand aveti formularul trimiteti-mi-l si mie va rog.
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia
+16 si mami de
Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Kya spune:
Copilul are deja inceput de CIROZA si doctorita ii spune Simonei "aaaa, pai sa mai asteptam... pana in septembrie... sa facem biopsie... mai vedem... ca nu stim..." N-am cuvinte si voce destula sa urlu!!!! In plus s-a uitat stramb la ei cand au spus ca vor sa plece in strainatate.

Din pacate nu a apucat sa-i vada si dr. Arion.
Anyway... am vorbit cu Simona, cel mai probabil pleaca in Germania la consult saptamana viitoare. Vineri ii externeaza, au vorbit deja cu cunostiinta lor din Munchen, si vor pleca la evaluare acolo.
Asta ca prim pas de consult, analize si diagnostic.
Pasul urmator va fi compunerea dosarului, formularul, si adunarea banilor.
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Dana_Singh spune:
Doamne ce oameni!!! cum poti sa-i spui asa ceva uni parinte, unei mame 

Sa plece cit se poate de repede la consult in Germania si sa-l tina Dumnezeu strong pe Micu' si parintii lui.
Kya spune:
Sunt convinsa ca vor fi ajutati la Munchen, pentru ca din cate am inteles eu, cunostiinta lor este chiar preotul ortodox al comunitatii de romani de acolo. Asa ca sunt pe maini bune.
Referitor la doctorita respectiva, nu am sa pot sa inteleg in veci vecilor de unde vine aceasta nesabuinta in a te crede atotstiutor, atotcunoscator.
De ce nu poate sa fie OM si sa recunoasca "atat putem sa facem. Imi pare rau, mai mult nu pot sa va ajut!" Nu-i reproseaza nimeni conditia doctorului din Romania, nu e doctorul de vina ca suntem cu sistemul medical in halul in care suntem. Dar fii in puii mei capabil sa admiti ca ai limite!!! De ce trebuie sa fie atat de orgoliosi, si sa creada ca daca nu pot ei, nu poate nimeni?!?
Am intalnit medici care au spus "stiu sa te operez, dar nu am cu ce!" Medici care au spus "imi pare rau, nu stiu ce are, nu stiu ce sa-i fac. Va trimit la X, poate stie el mai departe"
De ce trebuie sa faci pacientul sa piarda timpul in defavoarea lui? Primesti o statuie pentru fiecare pacient pe care te incapatinezi sa-l tii pe loc???
Asta este peste capacitatea mea de intelegere, imi pare rau!
Mami si
Sanziana
Dana_Singh spune:
Kya, eu cred ca e vorba de calitatea omului fie el doctor, femeie de serviciu, inginer , fie el ce-o fi. Putina intelegere si mila pt un om la nevoie si tare neputincios in situatia asta. Mai ales cind e vorba de un copil fie el mic, mare; putea foarte bne sa zica ce poate sa faca si ce nu pt el si in acelasi timp sa se gindeasca ce e in sufletul mamicii.Si aici am intilnit doctori asa fara bedside manners.
Kya spune:
Asa e Dana... specimene d-astea sunt peste tot, din pacate.
Mami si
Sanziana