Puiuti de Randunici 2008 (431)
Raspunsuri - Pagina 7
ariel_7000 spune:
fetelor, din pacate am vesti proaste
: SILUAN ARE NEVOIE DE TRANSPLANT. Simo m-a rugat sa o ajutam cu orice informatie despre clinica din Germania (de preferat, acolo ii este ei mai usor de ajuns) si de formularul 112. Va rog din suflet, sa ne mobilizam sa gasim o solutie cat mai rapid!
sa ne rugam in continuare sa gasim cat mai repede solutia!!!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
ramo_cata spune:

speram din tot sufletul sa nu fie nevoie de transplant..off ..o sa fac si eu sapaturi si daca aflu ceva va informez...sa ne rugam in continuare si sper sa fie bine

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze
mihatp spune:

hai, ma, nu pot sa cred

oare daca postam la "parinti intreaba..." sau la "generale" nu aflam mai multe date?
ariel, scuze, nu vreau sa-ti dau treaba, as face si eu subiect dar n-am date despre starea lui Siluan. intrebi tu?
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Nicoleta spune:
Am intrat sa aflu vesti si ce aflu?? Ariel, ce altceva i-au mai spus? In cat timp? Oare sa incep sa intreb si aici? Of, Doamne!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
mihatp spune:
Minculescu s-a operat la Spitalul Universitar din Regensburg, Germania. caut si alte date
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Kya spune:
Eu am gasit multe informatii despre centrul de transplant din Regensburg, pe care mi l-a indicat Ariel. Sunt specializati si in transplant de ficat pentru nou nascuti si sugari - deci este exact ce-i trebuie Simonei.
Am dat si peste o fundatie pentru copii bolnavi de ficat cu multe linkuri si informatii.
Stiu cine, ce, unde si cum.
Ii traduc acum tot ce este relevant si i le pun impreuna intr-un fisier.
Mami si
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
ariel_7000 spune:
am pus subiect la generale, l-au mutat la "sunt in panica". am mai pus unul la ajutor umanitar.
am vb si cu naty, da telefoane sa afle date despre forumular, am trimis mesaj si moderatoarei sheannamp, care e medic, poate stie ceva info. si lui xio, dar care, din pacate nu detine info.
mai stiti medici pe DC? sa le dau pm?
b.nica mai era...ii dau acum pm
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
mihatp spune:
ariel, vad c-am fost gand la gand si cu subiectele si cu clinica
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Nicoleta spune:
Va mobilizati exemplar!
Daca pot ajuta si eu, sa-mi spuneti doar cum!
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!