Puiuti de Randunici 2008 (431)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Ai vostri fac asa? Matei cand este relaxat si se simte bine fredoneaza! Si se intampla sa recunosc melodiile de la o zi la alta. Uneori are si melodii noi. Este asa simpatic! Mergem cu masina si, daca nu ascultam povesti sau muzica, el fredoneaza! sau se joaca si fredoneaza! Sau mergem de mana si fredoneaza...

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Delphinuta, bine ai revenit!

Tuchi, ce dulce trebuie sa fie Sebi!

Eu sunt amarata rau... greata a trecut, dar, din pacate, azi era sa lesin intr-un magazin. Mi s-a innegrit vederea, m-a luat ameteala, transpiratia si...cat pe ce sa cad. Am ajuns cu chiu cu vai acasa si acum zac.

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Ioana, asa am patit si eu la Stefan, eram insa prin luna a 8-a. La mine s-a dovedit a fi carenta de Fe. Si era iarna, eu paream o grasa oarecare imbracata asa gros... nimeni nu-mi dadea locul in autobuz, eu nu ceream nimanui nimic... si era sa lesin agatata de bara... Norocul ca am mai avut puterea sa cer cuiva sa ma lase sa stau jos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nicoleta

Ai vostri fac asa? Sau mergem de mana si fredoneaza...

al meu nu merge de mana...pardon...nu merge...el cere sa fie carat in brate...asa ca pana la fredonare mai e cale luuungaaaaa

in schimb, in masina/in casa daca aude o melodie antrenata atunci bate ritmul cu mana pe genunchi si zice "mami/tati dance!!!".

si ce imi place mie este povestitul lui cu jucariile (trenulete/avioane), le explica pe unda sa mearga, unde sa se opreasca etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata!
Si Dudu fredoneaza si/sau vorbeste pe limba lui de te ia cu ameteala. Pare ca de cand a descoperit alte functionalitati ale cavitatii bucale , p-aia cu mancatul a lasat-o balta Dar ca dovada a inventivitatii si imitatiei, azi a intins pe sarma servetele umede la uscat si le-a prins cu carlige Alta distractie scumpa din pacate . Si ca sa completez tabloul, dupa amiaza il mai lasam in chilotei de bumbac. Are capac reductor la WC care ii place f mult, sta acolo f mandru si balangane picioarele , insa cand "ii vine" se da jos si fuge dupa draperie. Se uda fleasca si-l intreb:" e bine asa ud?" iar el raspunde mandru "daaaaaa" si n-are absolut nicio treaba Si faza cu "babai" pipi a prins f bine, vine dupa mine la baie , trage apa (dupa ce fac eu ) si zice mandru : babai pipi!
Ioana, imi pare rau ca treci prin momente d-astea dar caldurile astea si umiditatea mare si probabil carentele de vitamine , caderile de glicemie , etc datorate sarcinii sunt o combinatie nefasta. Trece si-asta, mai la toamna nu vei mai avea nici greturi nici calduri !
Gecko, "da-mi un semn" , vorba lui Stefan
Fata mea a facut ieri turul Parisului "cand calare , cand pe jos" trap saltat si pas alert. Bineinteles ca a mancat jaratec si azi a incalecat iar si mana spre Strasbourg. M-a sunat sa ma roage sa mergem sambata la mare la concert Mika Asta in conditiile in care ea vine vineri noaptea. Ne-om duce , ce sa facem desi pe la noi pe-aici jaratecul e scump si rar

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna fete dragi,

La multi ani de sf Ilie
Sanatate Siluan si sunt si eu alaturi de voi cu sufletul.
Am vazut ca e bine Zeinuca sa dea Doamne Doamne la toti copiii sa fie bine.
Va multumesc de urarile de sanatate tuturor si au functionat gindurile voastre bune pentru ca Patrick este aproape refacut alearga toata ziua dupa mau si ham ... dupa cocoi (cocosi) si mergem cu Cau (calul) in gradina la aba (iarba) insa Karo este inca in urma are inca rosu in git cu puroi si nu vrea sa manince nimic nici lapte nu prea mai vrea... SPER SA SE FACA mai REPEDE BINE. Despre mine nu are sens sa mai zic ca am pus tel sa sune din 4 in 4 ore sa le dau tratamentul si il opresc si adorm... DAR MA FAC EU MARE... sper

Va pup acum si va urmaresc de aici de pe frontul de razboi.

Mergi la inceput

A, Gecko, nici Matei nu merge mereu de mana... ce credeai? Stefan nu mergea DELOC de mana. Insa cu fredonatul... asa-mi place! Si Stefan canta sau fredoneaza, semn ca se simte bine.

Clodute, ma bucur ca sunt mai bine copiii tai! Sanatate multa!

Mimo, stai sa vezi cand o descoperi Dudu uscatorul de rufe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI!!!!

pt SIMO si SIluan...doamne ajuta sa fie bine!!!!

va si sa auzim numai de bine

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ANDREI
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

ioana ce mai faceti? nu stiu ce sa zic cu pedeapsa pentru maraiala...e clar ca nu trebuie sa cedezi la toate miorlaielile lui dar parca nici sa il pedepsesti, eu tot ce folosesc e atunci cand constat ca dureaza prea mult si fara motiv serios miorlaiala o trimit la ea in camera...sa vezi plansete si urlete si o las pana se linisteste. dar pentru mine asta nu e pedeapsa, e "time out". offf mai Ioana, dar de la ce? de la tensiune? eu am patit asa acum vreo luna si ceva in 2 zile mi-a trecut.

kya, ariel, stela, mimo si cine a mai mers la Simo un gest foarte frumos. sper in curand sa avem si vesti bune de la ei pentru MIcu

naty, bine ai revenit. lasa ca o sa reusesti sa o dezveti si de pampers...toate la timpul lor

gecko eu doar ma intreb cat o tine maraiala cu pricina...nu de alta dar nu stiu daca dupa ce o sa nasc o sa mai am atatia nervi si diplomatie sa suport matzo-maraielile aferente...

apropo: E NORMAL CA UN COPIL DE 2 ANI JUMATE SA SE IMPIEDICE FRECVENT?am ajuns la disperare, cel putin o data/zi trebuie sa se impiedice ...papuci nu is mari, degetele nu-i ies pe afara, in orchita sau pantaloni se impiedica, cand fuge sau merge normal se impiedica sincer am ajuns sa cred ca are o problema. i-am spus sa ridice picioarele, sa fie mai atenta...pur si simplu se impiedica inclusiv pe drum drept fara nici o denivelare...adica nu ca s-ar impiedica in gropi..

sovietica tine bine de ochelarii aia roz...si sa imi spui si mie un i-ai gasit ca ma duc sa caut si eu...

de 2 zile parca totul se naruieste in jurul meu si gasesc atat de greu solutii , dar om trece noi peste toate

LA MULTI ANI ILINCA tuchi, la mine Daci face totul la masculin: am facut "singulel", sa facem "amandoi", desi ma striga pe mine

blanka ce sa faci, cauti un loc ferit si oferi copilului spatiu sa isi faca nevoile, sau daca poti/vrei/ai curaj ceri la un restaurant sa te lase la toilet...eu mai fac asa uneori.

delfin sa sti ca si pe mine ma incearca sentimentul de parca nu ma vad cu 2, dar incet, incet oi reusi si cu 2, nu?

nicoleta daci nu fredoneaza( eu fac asta cand sunt bine dispusa ) insa canta intr-una cantece de la gradi...uneori face niste compilatii de cantece de te doare capu' trebuie sa vad ce cantece invata la gradi ca unele sunt total necunoscuta mie si nu pot sa i le cant si eu sa le invete corect.

mimo ce mult imi place cum povestesti despre fata ta si aventurile ei prin europa.

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+16 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Claudia, unii copii se impiedica frecvent, cica s-ar explica prin faptul ca au capul prea mare in comparatie cu restul corpului (toti il au asa, dar numai unii se impiedica), sunt cam disproportionati. Si Stefan se impiedica pe la 2-2 ani si jumatate. Le trece. Si trec si juliturile.

Mergi la inceput