Puiuti de Randunici 2008 (431)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Doamne ajuta-l pe micul Siluan!!!
Simo te imbratisez si ma gandesc la voi

Multa sanatate si celorlalti pitici bolnavi si zile si nopti cel putin normale daca nu usoare parintilor.

Ramo, imi pare tare rau de toata durerea familiei. E nedreapta viata si atat de fragila. Din pacate din astfel de situatii invatam sa pretuim ce avem.
Iar despre Andru si maraielile/matzaielile lui...eu am convingerea ca TOTI copiii trec prin asta. Cred ca e etapa normala in cresterea lor...unii o au mai repede...altii mai tarziu...dar niciunul nu scapa. Si Patrick o tine intr-o continua matzaiala. Indiferent daca ii fac voia sau nu, indifent daca sunt disponibila sau nu...orice imi cere o face pe un ton maraito-plangacios. Situatii banale il aduc in lacrimi curgandu-i siroaie pe fata. Nepoata nu era asa la 2 ani si 3 luni. Ea comunica foarte bine si era tare dornica sa aiba o discutie matura in orice situatie dar nicio problema...un an mai tarziu era exact in aceeasi postura...daca-i dai alba de ce nu-i dai neagra, daca o trezeste tata de ce nu-i mama, paharul de ce ii cu un cm mai incolo?...si pentru orice isi punea fondul sonor...plangaceala. Si daca toate astea se intampla cand esti deja suparata, surmenata, satula atunci le simti inzecit.
Eu daca sunt singura cu baietii acasa si-l apuca pe Patrick mieuneala incepe sa-mi pulseze carotida de nervi dar daca e sotul acasa nu sunt asa afectata chit ca tot eu sunt cea care trebuie sa-l "rezolv". Cum il "rezolv"? Ii dau avertisment si time out. Stiu ca fetele aici nu sunt adeptele practicii dar la noi prinde.

Si despre noi...suntem bine...inca in acomodare. Bursucul mic e bursuc...cantarul zice ca am bate undeva pe la 5.5 kg la o luna. Parca as crede ca e defect cantarul totusi...mai verificam. De vreo 2 zile ne luptam cu nitzel reflux dar pana la urma l-om birui cumva.
Bursucul mare e bursucoi...inafara matzaielilor e tare dragut. Vorbeste din ce in ce mai multe si mai corect, face propozitii si foloseste corect timpi/formele verbelor. E adevarat ca ne-a luat ceva timp sa pricepem bebeluseasca lui si pana am priceput-o ne-am trezit deja in propozitii (de ex. ceea ce pana mai ieri era "airplane aihaicai" acum pricepem si noi ca este "airplane is flying high up in the sky")

Ah da...si noi ani lumina departare de scapat de pampers. E adevarat ca la noi e iarna (chiar friguroasa) dar nici Patrick nu are nici un interes fata de olita/toaleta. A primit de la bunica chilotei cu Mickey Mouse. A fost calare pe pachet zicand intr-una "it's mine, it's mine" dar cand a vazut ce sunt i-a aruncat cat colo...deci stie bestione la ce folosesc.

Va las acum cafeaua si ceai si capuccino si bombocino si va doresc o zi minunata.

PS. Tuchita, sa va fie intr-un ceas bun, sa fiti fericiti si impliniti, sa va iubiti si peste 50 ani la fel cum va iubiti acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Neata!

Ma rog si eu pt Micu' sa ii gaseasca leacul!

Cuscra, bine ai revenit acasica!

Si David e inca cu Pampers. De vreo cateva zile il las chilotei de bumbac, dar doar in casa si il pun eu pe oala de cate ori cred ca e necesar. Mi-a mai aratat si el ca face, dar de obicei, daca nu-l pun eu face pe el. Oricum, consider ca suntem pe drumul cel bun si nu ma grabesc. Daca si nepotul meu a renuntat la 3 ani la Pampers, desi vorbea ca un om mare la 1 an, ce pot sa-i cer lui, care nu vorbeste deloc!

Cat despre maraiala, si noi suntem la etapa asta. Nervi, crize de personalitate, miorlaieli... care nu trec cu nimic. Mai am si "ajutorul" bonei care zice sa-l pedepsim, ca prea a devenit marait, si al sotului care zice ca e asa pt ca face ce vrea din noi doua...

Bebe e bine, misca la greu, greata mi-a trecut (sa zicem 98%)... burtica creste... Doamne ajuta sa fie bine!

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

am mai citit si eu putin pe ici pe colo.
atata pot sa zic: viata (forumul) bate filmul de-l poceste!! marii regizori ar trebui sa isi ia notite de la noi :)
va pup apasat pe toate!

si
SANATATE CA E MAI BUNA DECAT TOATE!

ma duc sa imi lustruiesc okelarii loz, ca i-am gasit dar inca nu se vede bine.

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=293160224b605501d6e9fd" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") nasterea Anei, 03.09.09 .... povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ilinca! Sa fii sanatoasa si bucuroasa! Sa va traiasca, Tuchi, sa fiti fericiti o mie de ani!!!

Le tin pumnii Simonei si lu' Micu-Mic, sa primim vesti bune de la ei! Ma bucur ca sunt puternici, le doresc numai sanatate si sa treaca mai repede peste furtuna asta!

Olga 23+ cu Alexandru si mami de Ioana-Sofia (25.02.2008 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Neata!
o si un fursec!
vinul il bag diseara!
Naty,
Multam de urari, Olgule!Multam de urari, Gecko!
Imi pare bine sa te citesc!

despre mataieli pot zice ca la mine nu aud disparut ci sunt duble!

seb cred ca intra in criza de opozitie...orice ii spun zice " nu, nu vreau, nu si deloc!"
Ieri nu am reusit sa il culc l apranz.
a adormit la 7 seara in masina, in cur.
Noi ne-am facut treaba si copilul a bagat juma de ora de somn.
dupa aia se plimba prin casa cu perna in brate si zicea ca-i obosita!
Noi avem probleme cu genurile, pentru ca o aude pe Ilinca.....asa ca el e obosita, fericita si mananca eu singula!

Am un stres cat casa....sunt la munca si copiii sunt cu noua bona.
incerc sa nu sun, sa nu stresez femeia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Ma rog si eu pentru Simo si Micu sa fie bine!

Ioana, ma bucur ca ti-a trecut greata!

de urat as mai ura...dar urla altii dupa mine!
pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

pentru Siluan si putere lui Simo!
Tuchi sa iti traiasca Ilinca!
Seb o fi un mic ungur?
Eric vorbeste si ungureste si romaneste,imi vine sa il mananc cand
il aud
imi pare bine ca o vad si pe Gecko si pe Delhin!
cum v-am povestit noi nu mai avem scutec,ne-a prins foarte bine 1 luna la mare,acolo l-am dezvatat de pampers
ieri se duce cu bona in parc si il apuca lipsa mare
fuge la tanti si ii spune"vine caca"
la care ea il duce repede la un pom si al meu isi face treaba
aduna in punga si gata
dar daca ne apuca in oras ,pe strada ce fac cu el?

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

pt Siluan si pt. Simo sa-i dea putere!
Ma bucur sa aud ca sunt pe maini bune, macar atat! e bine sa poti avea incredere ca vei avea un raspuns concret!

Tuchita nu stiu ce anume s-a schimbat in viata ta, nu am citit...dar SA FIE DE BINE! SI CU BINE!

Noi in 15 zile ne intoarce in FR. Imi amintesc acum 2 ani cand ma pregateam sa plec...ce mai trece timpul...si puiutii nostri cresc...!

Ma uimesc mamicile curajoase, care au un bb 2...BRAVO, eu una nu ma vad in stare... tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani, Ilincuta frumoasa si desteapta! Tuchi, sa-ti traiasca!

Astazi astept si eu vesti bune de la Simo, sper sa fie vestile catre o mare vindecare! Doamne, ce o fi in sufletul lor!

Si noi cu matzaieli, fitze... seara la culcare vrea apa din cana, apoi nu, din pahar, apoi de fapt nu mai vrea apa (la Matei ma refer...). Apoi sa nu te uiti la el cand nu vrea... Mai sunt si frustrarile date de faptul ca nu se poate exprima corect. Matei prefera sa taca, am observat, decat sa le poceasca. Cristinei ii zice Chintitantra (dar doar seara ii spune numele, cand face inventarul celor care dorm), lui Stefan ii zice Ta. Prefera sa verbalizeze numai cuvinte simple, restul nu le spune, sunt aproape sigura ca nu vrea sa le stanceasca! Desi noi niciodata nu am ras de el cand a zis ceva stalcit! O fi ca mama-sa, perfectionist (ca mama-sa in tinerete...)!

Va las si va doresc o zi frumoasa! Sa aveti grija de A, azi si maine este in Buc!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Neata!

LA MULTI ANI, ILINCUTA SCUMPA!!

O imbratisare maaare fetelor care au vizitat-o pe Simo, fff frumos gestul vostru

Naty, si Luca tot cu pampers, nici nu vrea sa stea fara, mi-i aduce sa-i pun. Rabdare, rabdare, rabdare...

Doamne ajuta sa primeasca Simo vesti bune azi!!!

Mergi la inceput