Puiuti de Randunici 2008 (431)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Naty, helau!
nu mai vreau sa aud de vacante cu bolesnite!

la mine situatia nu-i chiar asa de grava....doar ca nu-i perfecta!

sunt rupta de oboseala, dar n-am chef sa ma culc!
nu stiu cum vine asta....mi-e dor de voi!
Azi m-am gandit la Bubulina cand le pvesteam fetelor la spital ce reteta grozava de amandine stiu eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

ma duc la nani....data viitoare trebuie sa vin cu vin si masline...
noapte frumoasa va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tuchi si mie mi-e sooomn dar na, m-am mai pus la punct cu noutatile si...
Asa ca-ti mai dau tie inca o pt vestile minunante. Si sa stii ca pana la urma fericirea e pentru cei curajosi. Doamne ajuta sa se termine odata si cu problemele.
Tare rau imi pare si de Clodute, la problema cu Karo stiu exact prin ce trece, au fost si la noi zile de cosmar cu nemancatul din cauza gatului, bietul copil incerca sa manance/bea si efectiv urla de durere. Nu ma intrebati cum i-am dat antibioticul ca nu mai vreau sa-mi amintesc...dar ala a vindecat-o si m-am jurat ca in viata mea n-o sa o mai las cu febra 40 de grade si stare generala alterata in "speranta" ca e doar viroza si cu antitermice la 4 ore trece in 3 zile; dupa 2 (DOUA) doze de antibiotic a fost alt om! Cat despre Patrick, cu ocazia ultimei boli am citit ca la cei care au facut convulsii febra trebuie scazuta prompt cu antitermice chiar de la valoarea de 38 iar tubul de Diazepam Desitin intrarectal trebuie sa fie nelipsit (scade pragul la care apar convulsiile). Asta e, va creste si va trece problema asta odata cu maturizarea neuronala. Din pacate de boli febrile nu sunt scutiti niciunul.
In discutia despre bunici nu am loc sa ma bag...Mie Dumnezeu se pare ca acolo unde mi-a luat, mi-a dat ceva in schimb. Pe bona asta care a invatat-o atatea chestii, pe care Iulia o asculta si o iubeste, care acum, in concediu fiind si ea libera, a venit la noi de 2 ori din proprie initiativa sa faca ordine, sa spele hainutele Iuliei, sa ude florile si sa aeriseasca iar azi i-a facut ciorbita proaspata si noua friptura cu piure sa avem mancare gatita cand venim de pe drum. Nici mama nici soacra mea nu ar fi facut asta...Nu pt ca acum nu pot fizic niciuna, dar nici altminteri nu le-ar fi dat prin cap. Poate pare un gest minor, dar cand mai vine si de la un strain zau ca nu e...
Cu pipi, sa inteleg ca suntem ultimele ramase cu pampersi?? Aveam de gand la mare sa incerc din nou invatarea la olita dar a fost suficient de bolnava si traumatizata cu durerea de gat ca sa o chinui si cu asta. Acuma, habar n-am cum sa procedez, e clar ca fata inca nu-i pregatita. Si e clar pe de alta parte ca nici eu nu ma simt in stare sa o fortez.

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Na seara..
Fetele au spus tot...ma rog fierbinte pentru micutul cu ochi expresivi,bucalat,ce ne-a studiat bine pe fiecare in parte si pentru parintii lui ce sufera,mai ales mami...of,Doamne!Nu mi-am putut stapani lacrimile!
Apoi,iesirea cu fetele la un suculetz si-o shaorma a fost binevenita...Mimo,ca de obicei,e ca o oaza relaxanta prin felul ei..celelalte,dragi cum le stim.
Naty,bine ati revenit cu bine...of,da zici ca peripetii?
Intra la album pe webshots,da-i edit si vezi ca apare optiunea public/privat..bifezi privat si gata..vedem doar link-ul trimis catre noi,altii nu vad daca ajung pe contul tau..si asa va vedem si noi si asa il linistesti si pe Petri.
NB cu sanatate.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Doamne'ajuta si numai ganduri pozitive SIMO! Curaj!

Sanatate tuturor bolnaviorilor!

PS. Naty exista FB cu multe grade de "privare"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Am vazut oameni minunati de la Brasov, Dumnezeu sa-i ajute!Micu e un copil extraordinar de frumos si expresiv. Sunt pe maini bune, probabil maine va fi consultat copilul de catre profesorul Arion care e o somitate in domeniu. Pana maine cand vor veni rezultatele analizelor si vor face o noua ecografie, doar rabdare si pumnii stransi. Si eu sper ca le-am adus macar o umbra de zambet pe fata desi biata Simo tocmai se odihnea , nu dormise toata noaptea
Ariele, ti-ai uitat umbrela la mine in masina Fac eu cum fac dar raman datoare
Si da, am mai stat si noi de vorba nitel dupa aceea dar m-au tinut la nefumatori si eu as fi fumat 10 tigari deodata ...ofof, mai mai!
Naty, Sovi....imi pare rau, horror ce ziceti!Remarc ca Sovi inca mai are umor , bravo fata!
Tuchi te-am pomenit si pe tine in discutiile noastre Ne pregatim de nunta Bafta maine cu femeia
Noapte buna va doresc!

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Hoo,Naty,nu mai am cand sa va citesc peripetiile,dar ca-mi sarira ochii,hoo,ca Tea nu e pretena cu olitza deloc,inca,nici cu reductorul,nici cu chilotii de la Ariel in care a tras pishu si a urlat apoi tremurand de sperietura...asa ca pampersii sa traiasca..nu e deloc pregatita,o mai las un pic...sper ca nu pana la 3 ani..
NB acum, ca ma striga randunoiul la un vin Merlot.

mami de TEA

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Din suflet sper ca Simo si ai ei sa primeasca vesti bune maine de la medici. Maine este zi mare!

Multumim despre vestile despre micutul Siluan!

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix
Ariele, ti-ai uitat umbrela la mine in masina Fac eu cum fac dar raman datoare

zi tu sincer unde ai mai fost dupa ce am coborat eu din masina? ca am coborat cu umbrela pe brat, acum am verificat cuierul si e acolo. deciiiii, a cui e umbrela din masina ta????

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

naty, bine ai revenit! astept poze, sa ma delectez.

tuchisor, bafta cu bona!

delfin, bine ai revenit! te mai asteptam sa ne povestesti mai multe.

naty, stela si teo mai face in scutec. face si la oala, dar se complace bine mersi cu chilotii aia uzi pe el. acum a descoperit cum e cu pishu' la copac si-l distreaza. dar, vorba lui marcel, daca se apuca sa-mi ude ficusul prin casa?

sovi, valeu ce de peripetii pe voi. imi pare rau de vacanta voastra :(

ramo, treci printr-o perioada grea acum, marcata de evenimente triste si neplacute, dar care, din pacate, fac parte din viata... incearca sa fii tare, respira adanc, numara pana la 10 si da cu starea asta de pamant! capul sus! sau daca nu poti, hai pe mess, tragi un plans zdravan pe umarul meu si o sa vezi ca....asa cum zicea un om inteligent azi, "cand e furtuna, uitam ca dupa ce trece, vine vreme frumoasa" (ii multumesc lui george, sot de simo, pentru linistea si pacea ce se simteau cu fiecare vorba a lui. le-am zis si fetelor: ASA ARATA CREDINTA!).
deci, draga mea, nu promit ca maine, dar poate poimaine, peste 2, 10 zile, va veni vreme buna si in viata ta.

fetelor, va propun sa reluam rugaciunea noastra colectiva, pt MICU'. maine e o zi importanta pt ei. eu m-am gandit, la fix, pe unde suntem, cum putem, sa il rugam pe Doamne Doamne sa isi trimita ingerasii sa aiba grija de puiul mic.

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput