Puiuti de Randunici 2008 (431)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Simo, Doamne ajuta! Va rog s-o imbratisati si din partea noastra!

Sovi, imi pot imagina prin ce ati trecut... Ufff, cand vine un rau nu vine singur, din pacate. Sanatate!

Ramo, Dumnezeu sa-l odihneasca, imi pare tare tare rau!

Naty acum a ajuns de la bulgari. Zice ca a fost f. frumos si am citit printre randuri ca Iulia si-a revenit rapid. Cred ca n-a avut tel. la indemana, ca si eu i-am trimis mai multe mesaje si dupa un timp mi-a aparut ca nu au putut fi trimise.

Claudia, bafta!

mami de David si samburica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

transmite-ti salutari si din partea nostra pt.Symo
ma rog pt.Siluan sa fie bine

Sovi asa vacanta sa nu mai aveti niciodata

Naty bine ati venit acasa,hai cu povesti!

Rami

http://community.webshots.com/user/blanka75

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Simo, Dumnezeu sa va fie alaturi si sa va ocroteasca pe toti. Ne gandim la voi si tinem pumnii stransi.

Fetele, felicitari pentru gest si transmiteti-le si de la noi imbratisari dragi si ganduri incurajatoare. Plsss...insistati sa plece dincolo daca se poate ... va rog eu sa nu uitati sa ii amintiti asta,... e prea mult deja

Sovi aoleuu... de la ce-o fi fost ??? viral??

Va pup, poate mai intru mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Acum am ajuns si eu acasa si am vazut initiativa Ralucai.
Sper ca fetele au imbratisat-o din partea tuturor.

Am ramas muta la posibila nevoie de transplant. Doamne ajuta sa nu fie cazul. Poate ar trebui investigata posibilitatea obtinerii unei opinii in strainatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.t spune:

sovietica imi pare rau de asa concediu...tareee nasol. din partea mea, sper sa reusesti sa va odihniti si sa reveniti pe linia de plutire.

kya, nu pot veni insa transmite-i o imbratisare si din partea mea

ramo offf, cuvinte nu am o sa treaca tot, cand? nu stiu, aveti grija de voi

elele ce sa fie? ce sa fie?

"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.

Claudia+16 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Nicio veste inca?

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

am venit de la simo, va pupa pe toate si va multumeste pentru tot. si-a cerut scuze ca nu a putut raspunde la telefoane, insa era cu Micu'.
Micu' e o dulceata de copil, o frumusete bucalata! dormea cand am ajuns, apoi s-a trezit si ne-a studiat cu ochisorii aia superbi.
simo si george asteapta rezultatele la analize, asteapta parerea profesorului....
Doamne ajuta sa fie bine! atat pot sa zic: Doamne ajuta!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Gata, am ajuns si eu acasa. Sper din suflet ca am putut sa-i aducem un zambet pe fata Simonei, si ca o ajuta faptul ca fetele de aici ii sunt alaturi. I-am transmis toate cele bune si din partea voastra.

De puiul mic... ce sa spun... mi s-a rupt sufletul! Cand l-am vazut in patut acolo asa de neajutorat, era sa ma buseasca plansul. Offf, Doamne Doamne...

Asa cum a spus si Ariel, asteapta rezultatele de maine de la analize si sa vada ce spune si profesorul. Daca e cazul de plecat au cateva posibilitati - prima ar fi in Germania la Munchen. Deci cumva sigur se rezolva.

Cu Dumnezeu inainte!

Apoi ne-am oprit si noi ca fetele sa stam la un suc de vorba (si s-a lasat cu shaorme si KFC-uri ). Si-am stat, si-am stat, si-am stat...pana au inceput sa sune telefoanele cu unde esti?

Gata, va pe toate, ma duc la nani, ca maine iar ma iau la tranta cu o noua zi...

Mami si Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

buna seara!
Sunt trista....din cauza Simonei si a lui Micu!
Sper din tot sufletul sa se faca bine, sa nu fie grav.imi pare asa de rau ca nu mai sunt in Bucuresti sa fi tras si eu o fuga!
Ramo, necunoscute sunt caile Domnului....

Azi am avut o zi de kko, cu amandoi copiii la munca, omenire buluc la usa( ii tin si locul colegei din policlinica plecata in concediu)...astia erau obositi, plictisiti, iar mi-au devastat cabinetul....eu ma sim infiorator ca ma vedea lumea cu ei la spital...
Ma rog, de maine vine o doamna noua....bine ca n-am nici o garda saptamana asta, sper sa ajung repede acasa, sper sa fie totul in regula.

Sovi, foarte nasol cu vacanta ratata...somn usor iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

NU pot sa cred ca am pierdut tot mesajul!
Deocamdata o pe Simo, pe Tuchi, pe Sovi si inteleg ca si alte fete ar mai avea nevoie dar mai am de citit din urma...
Si, cand ma adun, reiau maine povestea concediului si e revenirii din boala a Iuliei (cu transmiterea carcaiasului mie si nepotului). Si, daca ma invata cineva cum sa-mi fac cont privat pe webshots (ca eu mi-am facut da' nu era privat!) pun si poze, ca-s superbe, garantat!

Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler

Mergi la inceput