Puiuti de Randunici 2008 (431)
Raspunsuri - Pagina 3
numeioana spune:
Simo, Doamne ajuta! Va rog s-o imbratisati si din partea noastra!
Sovi, imi pot imagina prin ce ati trecut... Ufff, cand vine un rau nu vine singur, din pacate. Sanatate!
Ramo, Dumnezeu sa-l odihneasca, imi pare tare tare rau!
Naty acum a ajuns de la bulgari. Zice ca a fost f. frumos si am citit printre randuri ca Iulia si-a revenit rapid. Cred ca n-a avut tel. la indemana, ca si eu i-am trimis mai multe mesaje si dupa un timp mi-a aparut ca nu au putut fi trimise.
Claudia, bafta!
mami de David si samburica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
blankar spune:
transmite-ti salutari si din partea nostra pt.Symo
ma rog pt.Siluan sa fie bine
Sovi asa vacanta sa nu mai aveti niciodata
Naty bine ati venit acasa,hai cu povesti!
Rami
http://community.webshots.com/user/blanka75
adriuta spune:
Simo, Dumnezeu sa va fie alaturi si sa va ocroteasca pe toti. Ne gandim la voi si tinem pumnii stransi.
Fetele, felicitari pentru gest si transmiteti-le si de la noi imbratisari dragi si ganduri incurajatoare. Plsss...insistati sa plece dincolo daca se poate ... va rog eu sa nu uitati sa ii amintiti asta,... e prea mult deja
Sovi aoleuu... de la ce-o fi fost ??? viral??
Va pup, poate mai intru mai tarziu
gudinde spune:
Acum am ajuns si eu acasa si am vazut initiativa Ralucai.
Sper ca fetele au imbratisat-o din partea tuturor.
Am ramas muta la posibila nevoie de transplant. Doamne ajuta sa nu fie cazul. Poate ar trebui investigata posibilitatea obtinerii unei opinii in strainatate.
daciana.t spune:
sovietica imi pare rau de asa concediu...tareee nasol. din partea mea, sper sa reusesti sa va odihniti si sa reveniti pe linia de plutire.
kya, nu pot veni insa transmite-i o imbratisare si din partea mea
ramo offf, cuvinte nu am o sa treaca tot, cand? nu stiu, aveti grija de voi
elele ce sa fie? ce sa fie?
"dragostea e zarea libera si larga unde sufletul isi intinde aripile" Ch. Wagner
Te īnaltii cu adevarat nu cānd urci, ci cānd privesti drumul parcurs.
Claudia+16 si mami de Daciana - 13.01.2008 o galushca mititica
Nicoleta spune:
Nicio veste inca?
-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!
ariel_7000 spune:
am venit de la simo, va pupa pe toate si va multumeste pentru tot. si-a cerut scuze ca nu a putut raspunde la telefoane, insa era cu Micu'.
Micu' e o dulceata de copil, o frumusete bucalata! dormea cand am ajuns, apoi s-a trezit si ne-a studiat cu ochisorii aia superbi.
simo si george asteapta rezultatele la analize, asteapta parerea profesorului....
Doamne ajuta sa fie bine! atat pot sa zic: Doamne ajuta!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"
Kya spune:
Gata, am ajuns si eu acasa. Sper din suflet ca am putut sa-i aducem un zambet pe fata Simonei, si ca o ajuta faptul ca fetele de aici ii sunt alaturi. I-am transmis toate cele bune si din partea voastra.
De puiul mic... ce sa spun... mi s-a rupt sufletul! Cand l-am vazut in patut acolo asa de neajutorat, era sa ma buseasca plansul. Offf, Doamne Doamne...
Asa cum a spus si Ariel, asteapta rezultatele de maine de la analize si sa vada ce spune si profesorul. Daca e cazul de plecat au cateva posibilitati - prima ar fi in Germania la Munchen. Deci cumva sigur se rezolva.
Cu Dumnezeu inainte!
Apoi ne-am oprit si noi ca fetele sa stam la un suc de vorba (si s-a lasat cu shaorme si KFC-uri ). Si-am stat, si-am stat, si-am stat...pana au inceput sa sune telefoanele cu unde esti?
Gata, va pe toate, ma duc la nani, ca maine iar ma iau la tranta cu o noua zi...
Mami si Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
tuchita spune:
buna seara!
Sunt trista....din cauza Simonei si a lui Micu!
Sper din tot sufletul sa se faca bine, sa nu fie grav.imi pare asa de rau ca nu mai sunt in Bucuresti sa fi tras si eu o fuga!
Ramo, necunoscute sunt caile Domnului....
Azi am avut o zi de kko, cu amandoi copiii la munca, omenire buluc la usa( ii tin si locul colegei din policlinica plecata in concediu)...astia erau obositi, plictisiti, iar mi-au devastat cabinetul....eu ma sim infiorator ca ma vedea lumea cu ei la spital...
Ma rog, de maine vine o doamna noua....bine ca n-am nici o garda saptamana asta, sper sa ajung repede acasa, sper sa fie totul in regula.
Sovi, foarte nasol cu vacanta ratata...somn usor iti doresc!
natynic spune:
NU pot sa cred ca am pierdut tot mesajul!
Deocamdata o pe Simo, pe Tuchi, pe Sovi si inteleg ca si alte fete ar mai avea nevoie dar mai am de citit din urma...
Si, cand ma adun, reiau maine povestea concediului si e revenirii din boala a Iuliei (cu transmiterea carcaiasului mie si nepotului). Si, daca ma invata cineva cum sa-mi fac cont privat pe webshots (ca eu mi-am facut da' nu era privat!) pun si poze, ca-s superbe, garantat!
Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
"Am invatat ca este prea greu sa-ti dai seama unde sa tragi linie intre a fi amabil, a nu rani oamenii si a-ti sustine parerile"-Octavian Paler