Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.105
Raspunsuri - Pagina 5
Beatrice1982 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nik0le onitza, sa-ti dea DD multa sanatate pentru ca ne-ai spus de tratamentul recomandat de dermatolog, m-am dat si eu cu unt vreo doua zile si mi s-a estompat durerea de san simtitor, ma chinuiam de vreo luna si nu mai stiam ce sa fac... Sper ca si tu te simti mai bine! lorex, ooo, bravo, bravo, succes la master! de Isabela si Irina (01.02.2010) |
ma bucur ca in sfarsit rezolvati problema cu sanii...........dar cu unt???????????????
cine s-ar fi gandit?
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
Beatrice1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_mario
ma bag si eu...ia baby love de la DM-32 lei /50 buc ... tii recomand,sunt fff ok,mai ok dkt pampers Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... varsta Alexandrei |
si eu vreau DM< la Biusa..............
Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...
ratusca_mica spune:
Buna seara,
Multumesc frumos de incurajari cu Andrei, sper sa fim OK, vedem saptamana asta... un brat de pt MP! Sper sa fie si la noi aceeasi problema, anume o lene de zile mari!
Si cu ce face el si nu fac alti pufuleti... m-am tot gandit azi si am ajuns la concluzia ca tot ce face Andrei nu mai face nimeni, pt ca el este puiul meu! Si ma topesc toata cand il vad ca incepe sa tremure si sa dea bezmetic din manute si piciorute cand ma vede si apoi rade cu gurita aia stirba pana la urechi... si apoi hohoteste de zor cand il pupa tati pe gat... e minunea noastra, il tot intreb cum de a stiut el sa vina tocmai la noi
Ratusca mami de Andrei Ioan (2010)
AMR 3 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ratusca_mica spune:
Cred ca trag pe dreapta, maine zi lunga... oare tot asa de cald o fi?
Somn usor tuturor pufuletilor
ratusca_mica spune:
Am mai intrat nitel sa anunt ca au intrat banutii de indemnizatie si alocatia!
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Buna seara, Multumesc frumos de incurajari cu Andrei, sper sa fim OK, vedem saptamana asta... un brat de pt MP! Sper sa fie si la noi aceeasi problema, anume o lene de zile mari! Si cu ce face el si nu fac alti pufuleti... m-am tot gandit azi si am ajuns la concluzia ca tot ce face Andrei nu mai face nimeni, pt ca el este puiul meu! Si ma topesc toata cand il vad ca incepe sa tremure si sa dea bezmetic din manute si piciorute cand ma vede si apoi rade cu gurita aia stirba pana la urechi... si apoi hohoteste de zor cand il pupa tati pe gat... e minunea noastra, il tot intreb cum de a stiut el sa vina tocmai la noi Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 3 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
asa va vreau!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beatrice1982 spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Am mai intrat nitel sa anunt ca au intrat banutii de indemnizatie si alocatia! Ratusca mami de Andrei Ioan (2010) AMR 3 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
bravo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
poti cheltui...........
alexutzzza spune:
Alergat repede dupa voi
Raspund si mai repede
LML Miruna!!!
La Multi Ani Haircut
Bea ne-ai mai povestit tu cum l-ati asteptat pe Ivan dar iar m-ai emotionat. Multa sanatate sotului si sa dea Domnu sa fiti din nou impreuna cat mai curand si sa nu va mai despartiti prea curand.
Ruxita felicitari ptr diversificarea cu branzica! Io stiam ca branza i-o faci acasa si iaurtul il iei din comertz da daca merge cu branza din comertz vreau si io
Catalutza nu te stresa ca nu-ti trebuie nici un arsenal la diversificare, lingurile alea de le ai si un blender sunt suficiente ptr inceput, restu-s optionale
Ratusca nici io nu pricep la ce folosesc toate functiile OZN de la scaunele de masa . Si Stai cuminte cu Andrei, Yannis se intoarce de vro 10 zile asa ca lumea si tot de 10 e un cosmar ca mi se scoala noaptea urland ca nu stie sa se intoarca la loc. In rest nu face multe lucruri....si io ma uit cu jind la copii aca cum sunt Sebi, Kiti etc...
Oani fantastic, asa cum zicea Miremia si eu am fost convinsa ca e pe fast fwd filmu cu mancatu'
Plateea ce pastaie multilateral dezvoltata ai! Super haios treb sa fie!
.....nu mai stiu ce vroiam sa zic...
Tot nu am inteles ce e feederu cer demonstratie Miremiei cu prima ocazie
Noi ieri am fost ocupati sa ne sarbatorim, am facut 2 ani de la prima intalnire si cum la un an de la casatorie Yannis nu ne-a lasat sa luam decat o gura din bericele la minunatul beach bar...sotul a insistat sa ne sarbatorim ieri cat si ptr casatorie: am mers la Diverta sa ne cautam felicitare, am gasit una f frumoasa ptr "our Anniversary" exact cum e la noi, am scris evident amandoi chestii siropoase in felicitare , ne-am luat cadouri reciproc , am mers la restaurantul la care a avut loc prima intalnire si am papat, Yannis a fost peste tot cu noi f cumintel!
Pupici ca ma bag la film
de Yannis
AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute)
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui Ruxita ... am zis sa incerc si alta marca de pampersi... mai ieftina, am riscat si am cumparat "clever" marca de produse Bila... mmm, in afara de faptul ca par ca niste chiloti de tabla, sunt ok... da parca tot mai buni era "pampers", dar in piata erau in jur de 80 de lei, si cleverul am luat 50 de buc la 40 de lei... AMR 8, aproape o dama bine! Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010) |
Ce nr luati voi?
CA noi am luat pampers(firma Pampers) nr 3, 82 bucati cu 55 lei de la kaufland.
Beatrice1982 spune:
http://www.youtube.com/watch?v=xxqeFBrXApQ&feature=channel
asta facem si noi...................cand atinge ceva sub picioare................
noapte buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!