Pufuleti gustosi de ian-feb 2010 - CAP.105

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

ruxita sper sa ajungeti si voi sa va gasiti casuta voastra.........sa locuiti in ea si sa fiti fericiti happy ever after!!!!!!!!!!!
cam asa se zice in povesti, asa-i?

diversificat cu brnaza de vaci???????????????????????
serois?
deci e bun ala ori nu e bun?
ii place?????????????????????

papa?????????????????????
branza cu frucete...interesting.......................
pofta mare!!!!!!!!!!

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

inca nu stiu... sper sa fie ok, i-am mai dat si o prunica... abia astept sa vad cum face kaka de la branza. O sa intreb si pediatra daca pot sa-i dau din comert branza, iaurt si mai ales ce marca.

azi am discutat cu sotul despre siguranta alimentelor - un motiv in plus sa vrem mai repede casuta cu de toate in jurul ei, tot mai putin am incredere in produsele pe care le cumparam de la piata...

ma intreb daca pot sa-i dau pepene rosu? e alergen?

AMR 8, aproape o dama bine!

Mama lui Caius cel Vesel (21.01.2010)

Mergi la inceput

... am zis sa incerc si alta marca de pampersi... mai ieftina, am riscat si am cumparat "clever" marca de produse Bila... mmm, in afara de faptul ca par ca niste chiloti de tabla, sunt ok... da parca tot mai buni era "pampers", dar in piata erau in jur de 80 de lei, si cleverul am luat 50 de buc la 40 de lei...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

helau,
am rams la cap trecut la pag 11
acum ma pregatesc sa plec la casa mea ca am stat in wk la socri
cred ca wk urmator fug la munte..

de 3 zile ii pun seara o lingurita d ecereale orez integral in lapte
nu cred ca a sesizat

PS: m-am inscris la master!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

onitza, sa-ti dea DD multa sanatate pentru ca ne-ai spus de tratamentul recomandat de dermatolog, m-am dat si eu cu unt vreo doua zile si mi s-a estompat durerea de san simtitor, ma chinuiam de vreo luna si nu mai stiam ce sa fac... Sper ca si tu te simti mai bine!

lorex, ooo, bravo, bravo, succes la master!

de Isabela si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

helau,

nu cred ca a sesizat

_

_

se fac deja inscrieri la master? Felicitari! cu taxa, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Nikole multumesc mult!
Mara nu are 8 kg inca, sper sa le faca pana ii cumpar eu scaunul.
Avea 6.9 la 4 luni si estimez eu ca ar avea un 7.7 acum.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

ce face delfinitza?
ca nu ii mai zic nor......ca nu cred ca imi iese pasenta...........:)ii zic ex nora...............:)))))))
sper sa ii gasesti un scaunel bunnnnnnnnn
trebuie sa schimb si eu scaunul la ivan in scurt timp................ioioioiiii de poortofelul meu

Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas...

Bea Apoi daca ne-am inteles, asa ramane. Deci ce face ginerelul?
Multa sanatate lui tati si multe pt tine ca tare frumos mai vb.

Delfi e bine, cred ca se transforma in rechi, ne cresc ceva colti. I-am tuns parul la spate si vreau sa-i pun cercei dar astept sa treaca canicula. Sunt pt faptul ca inca are ochi albastri (noi n-avem niciunul) si sper sa-i ramana asa. In plus a invatat sa bea apa din canuta cu cioc.

_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)

AMR 8 kg

DA??????????? rechi.................ce tare esti.......am ras tare mult.................ioi tu

e foarte harnicutza....................pupao-ar soacra-sa.............::))))

eu inca nu i-am luat la ivan, dar se pare ca se descurca foarte bine cu paharel mic.........

si noi avem ochisori albastri si numa ami are ochii asa...........nu stiu daca ii raman asa.............ar fi frumos......

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Bea, foarte frumos ce scrii tu acolo - ca ai emotii ce o sa-i vorbesti sotului, ca abia astepti sa vina acasa, ca va spuneti "te iubesc" in fiecare zi... vreau si io asa - cati ani aveti impreuna?

noi de 10 ani si.............dar numai 4 de casatorie acum in 26 august, dar oricum ne ziceam de 10 ani in fiecare zi de mai multe ori te iubesc, asa se incheie fiecare convorbire, ca e la bal, ori la spital..........si cel din urma zice eu te iubesc si mai mult................eu nu imi pot imagina altcumva
si sper sa nu se schimbe............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:

... am zis sa incerc si alta marca de pampersi... mai ieftina, am riscat si am cumparat "clever" marca de produse Bila... mmm, in afara de faptul ca par ca niste chiloti de tabla, sunt ok... da parca tot mai buni era "pampers", dar in piata erau in jur de 80 de lei, si cleverul am luat 50 de buc la 40 de lei...

ma bag si eu...ia baby love de la DM-32 lei /50 buc ... tii recomand,sunt fff ok,mai ok dkt pampers

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

varsta Alexandrei

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

ruxita sper sa ajungeti si voi sa va gasiti casuta voastra.........sa locuiti in ea si sa fiti fericiti happy ever after!!!!!!!!!!!
cam asa se zice in povesti, asa-i?

diversificat cu brnaza de vaci???????????????????????
serois?
deci e bun ala ori nu e bun?
ii place?????????????????????

papa?????????????????????
branza cu frucete...interesting.......................
pofta mare!!!!!!!!!!

inca nu stiu... sper sa fie ok, i-am mai dat si o prunica... abia astept sa vad cum face kaka de la branza. O sa intreb si pediatra daca pot sa-i dau din comert branza, iaurt si mai ales ce marca.

azi am discutat cu sotul despre siguranta alimentelor - un motiv in plus sa vrem mai repede casuta cu de toate in jurul ei, tot mai putin am incredere in produsele pe care le cumparam de la piata...

ma intreb daca pot sa-i dau pepene rosu? e alergen?

cica da, ca intra in alea cu seminte................apoi eu stiu...????????????????

pai asta asa e cu piata si cu produsele care le cumperi............
desi ajunge pur si simplu o ploaie acida sau ceva raze de la soare, ca nu mai sunt alimentele asa cum erau, ma rog.....legumele...............

dar na, tot daca pui tu tot stii ce si cum.............
ca nu le pui ingrasminte si asa ..............

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

helau,

nu cred ca a sesizat

_

_

a fost bine la socri??????????
ce bine de tine mergi sa te racoresti la munte..............vrem poze.....macar..sa ne racorim si noi privindu-le.........
multa bafta la master!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput