Albinutze de Mai-Iunie 2009(84)
Raspunsuri - Pagina 8
CarlaV spune:
Cris, si la noi tot caninii si maselutele apar, dar e haioasa rau, ca are 2 dinti sus, 2 jos si o maseluta undeva sus departe. Poze mai mult eu fac, asa ca rar apar si eu in cate una, cand isi face chef sotul sa puna mana pe aparat. Aseara am vazut un apus superb si ii tot aratam sotului si faceam poze in timp ce conduceam, iar el, romantic si sensibil, cica "da, mai, apune soarele, ce mare lucru? asa apune de 365 ori pe an, mare chestie" .
Miruta, sunt curioasa, de unde ai stiut ca suntem la mare? Ca si eu am aflat abia in ziua plecarii.
Maria, ce baietel mare ai, auzi, gradinita, oauuuu .
Andata, imi pare tare rau pentru Ioana, stii cum apar problemele, noaptea, in weekend si in concediu . Sper sa nu fie nimic complicat, poate un pui de virus care si-a facut damblaua si va lasa in pace de acum incolo .
philip spune:
andata, multa sanatate
carla, cand te intorci sa incercam sa lamurim chestia cu banii, imi sta pe creier.
LauraOana spune:
sorry ca nu am mai intrat in ultimul timp dar am avut casa plina...si acum o am pe sora mea mica (16 ani) pt 1 luna la mine si incerc sa tin zilele cit mai incarcate cu activitati ca sa nu se plictiseasca
eu de 2 saptamini nu scap de o tuse urata si de mucit...adevarul e ca nu am reusit sa imi fac timp sa merg la dr..asta e..poate pe luni ca asa nu se mai poate
va pup
Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
Sebastian
cris_82 spune:
neata fetelor..o ????????
andata uitate in gatul ei si vezi daca nu are rosu..la fel am patit si eu cu miruna acum o lunava trimitem multi sa scada febra
carla moamaaaaaaaaaaaaaa ce ordine mai au si dintii astia de iesitdap,ce sa zic???romantismul din ei vorbeste
laurao nu te prosti si mergi la dr. ca nu mi se pare deloc ok..Sebi ce face??
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
otiliap spune:
buna dimineata fetele!!
ana micu, . si azi tot la gratar?? indemnizatia a intrat intreaga. din august e micsorata.
andata, . ce bine ca nu ai intarcat-o inca... la noi e ff greu cu laptele, de fapt cu lactatele. nu vrea branza nicicum, nu vrea lapte de vaca, iar iaurt tare greu il accepta, indiferent daca e sau nu cu fructe.
vreo idee sa-l fac sa accepte lactatele??
multumim pt topicuri, sper sa am timp azi sa le citesc cap - coada.
philip, cum a fost petrecerea?? i-au placut cadourile si tortul???
madalinuza, . cam ce mananca iosef??
alynta, cum e la mare?? cum se simt baietii??
cris, ati gasit rochita??
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
cris_82 spune:
otilia nu am gasit inca o rochita si drept urmare am luat o pauzatare greu e cu shoppingul asta la femei
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor
otiliap spune:
serialbastre, important e ca fata s-a simtit bine la tara. cat despre gaini, poate aveau si ele nevoie de ceva miscare, nu doar mancare toata ziua...
miruta, multumim de retete. te mai asteptam cu cat mai multe, cand ai timp. sa stii ca eu folosesc multisor usturoi in mancarea lui matei si-i place.
tinem pumnii pt maine, sa dea domnul sa fie bine!
carla, felicitari pt maseluta!!
maria, felicitari pt dintisori si maselute!! ne-ati luat-o inainte bine de tot!! noi am ramas tot la 7...
cris, nu ne spui si noua retele culinare??? mai ales ca sunt si comestibile...
andata, imi pare tare rau pt ioana. cum se simte?? a scazut febra??? multa, multa sanatate va dorim si o multime de de la matei pt ioana!!
lauraoana, multa sanatate!! ce face puiutul??
cris, asa e... tare greu si la cumparaturi... . ce face terorista?? ca e tare dragalasa
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
ana_micu83 spune:
Ziua buna iubitele mele mamici!
Inainte de a incepe cu celebrele scuze pentru intrat rar, va si va ofer cate un brat de pentru ca meritati.
Eu am intrat oficial in cursa pentru bebe 2, si suntem la capitolul "investigatii medicale" + tratament.
Am ajuns la DR meu de la Brasov cam pe marti si mi-a dat de facut o tona de analize... inainte de a le face(stiam ca ne costa 800 ron)am zis sa sun si sa stiu sigur..si hop surpriza..la SIbiu ma costau analizele fix 1069 ron. Am sunat la Bioclinica BRasov si acolo am avut placuta surpriza sa aflu ca ma costa numai 634. Prin urmare..ieri cu catel, cu ratusca si alte jucarii ne-am imbarcat in masina si am mers la BRasov. Am facut analizele si asteptam rezultatele zilele urmatoare.
Daca tot am ajuns in Brasov am fost in Piata Sfatului, am vazut Slow Food si ne-am balacit la parcul acvatic. Razvan a facut senzatie pe acolo...a inceput sa fuga printre sezlonguri..si varsa tot ce prindea ca sta in picioare si are ceva inauntru..scrumiere, pahare..pungi etc. Apoi s-a pus sa danseze si in acelasi timp sa beneficieze de sedinte foto. Ne-am distrat si am ajuns acasa seara tarziu cand la noi la bloc iar se lasasera cu gratare...(am luat cina in curte)
Astazi facem un an de la botez si ne-am programat ca pranzul sa-l luam in acelasi restaurant unde am avut petrecerea anul trecut si sa ne bucuram in 3 de tot ce a insemnat anul asta pentru noi. Abia astept...mai ales ca pensiunea/restautantul se afla aproape de Paltinis si ca avem aer curat si o priveliste de vis.
Cam atat despre noi...ma bag la recuperari !
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
CarlaV spune:
Pup fetele, ne-am intors de la plaja si gagicile mele fac nani, e acea o data la 2-3 luni cand doarme si Saby dupa-amiaza.
Cris, la Saby au iesit dintii fix in ordinea "de la carte", sora-sa vrea sa ne arate cat este de diferita.
Philip, o lamurim, nu-ti fa griji, dar nu te mai stresa, e o suma atat de mica incat chiar nu merita.
Ana, in viteza citisem ca sarbatoriti botezul undeva langa Paris si ma apucase visarea . Ce mare diferenta de preturi, bine ca ai stiut sa cauti si in alta parte. Va urez spor in toate proiectele.
Andata, cum e Ioana?
Sa va zic ca era sa innebunesc aseara? Am vazut pe plaja, la 10m de noi, un copil de vreo 18 luni plin de varicela, cu bube si in cap si cu lotiune mentolata pe toate. Fetele mele se jucasera in zona cam o ora...
ana_micu83 spune:
Andata, ne pare rau de julitura Ioanei, dar cum si juliturile au farmecul lor...pupam sa treaca si asteptam momentul in care o sa rada si ea de ce nasuc avea in pozele tale.
Ioana cum mai sunteti? Ai dat vestea mare familiei? Cum au reactionat? Eu zilele astea m-am enervat de numa numa....am aflat ca o tipa pe care o consideram prietena le intreba de mama focului pe alte prietene care este venitul nostru/familie...si cum o ducem cu banii ca i se parea deplasat sa faci un al doilea copil pe vremurile area. Apoi cand a auzit ca am pierdut sarcina..a scapat printre dinti ceva de genul..""ee, poate e mai bine asa""
Badriana speram ca s-a "inchegat" burtica si ati iesit cu bine din acest episod.
Miruta va dorim drum bun si o vacanta pe cinste. Si noi va citim blogul
Miha un sa treaca buba:) si pt noul look!
Sori, felicitari pentru rulota, ne bucuram ca a fost totul ok si ne pare rau ca Razva a ajuns la DR! E ok acum? Pupici
Philip i-am dat si eu vreo 2 pumni italianului care te-a enervat in avion (asa ca sa se stie ca-s o doamna )Pupici baietilor!
Relusha, felicitari pentru "cucul 2" si distractie mare cu RADOZE. Vad ca si el are aceleasi obiceiuri ca Razvan.
Ioana sanatate Sarei!
Alic, voi ati fost in concediu in Bulgaria sau visez eu? Daca da, vreau ceva detalii...
Laurraa, cum merge recuperarea?? Ce ne mai spui de printesa ta?
---partea 1---
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***