Albinutze de Mai-Iunie 2009(84)
Raspunsuri - Pagina 9
ana_micu83 spune:
Partea ---2---
Andata, ajung sa ma sperii de ce minti diabolige avem parte...eu nu as fi raspunzatoare de faptele mele daca as avea un individ de felul asta in fata. Oricum, daca iese viu..nemutilat nu scapa!
Cuscra, vazut pozele impreuna cu ginerelul 2...si zicea "dessi", "dessi" nu stiu ce insemna..da nu-i tacea gura. Ori ii placea ce vedea(cel mai probabil)...ori te certa ca i-ai tuns iubita. Vedem noi! Mi-au placut tare mult pozele
Mada, eu zic ca nu trebuie sa te sperie cantitatea de mancara a lui Iosef...si Razvan are momente si momente...sunt zile cand intoarce capul in semn de protest indiferent de continutul bolului...si dupa ce face "scheme" de felul asta cu mine, in 10-15 minute baga in el ca spartul. Uite, indiferent de cantitate, rar mi se intampla ca in cadrul aceleasi mese sa pape 2 feluri. La 1 an avea 9000 grame. Avem bebelasi in vecini la 6 luni cu 8000g...si fara mofturi la masa...
Alynta distractie maxima la mare va dorim...si vreme frumoasa frumoasa!
Cris pupam teroriciul si mamica din dotare. va dorim bafta in gasirea rochitei perfecte si o minune (gen castig la loto sau altele) pt sustinut toate evenimentele din familie. Si eu am nunti..nu multe da de fitze si pentru care trebuie sa decartez in total cat m-ar costa un concediu in Turcia la 5* ultra All inclusive cu avion cu tot.Daca mai punem si tinutele...ajung sa fac si banii de buzunar.
Andreea felicitari pentru saptamana petrecuta la tara! Cezarei si mamicii minunate. Unde mergeti la mare? (eu fac prospectarea pietei)
Carla va dorim distractie placuta si vreme frumoasa la mare. M-am ingrozit cat mi-ai spus de baietelul cu varicela...doamne..cat de inconstienti pot fi unii parinti. Eu sunam la sanepid! Oare ce s-ar fi intamplat daca pe plaja era si vreo graviduta...sau ce s-ar fi intamplat daca lua un alt copil si tot asa...
As vrea eu sa merg la Paris, da la cate am de facut vara asta(nunti, cununii, botezuri, cumparat masina{cred ca sare din schema}, facut balcon)...si la cati bani (nu)am...ma multumesc si cu mai putin.
Maria felicitari pentru dintisori (noi avem numa 2 de la 9 luni) si pentru gradinita!Ai baiat mare deja!
Andata, cum este Ioana cu febra?
LauraO, sa te faci bine!
Otilia, sunt invidioaza pe kg tale:) Multumesc de raspuns cu indemnizatia. Si eu stiam ca din august, dar eu am avut dosarul bagat pentru recalcularea indemnizatiei pt ca am avut si venituri din activitati independente. Mi-au intrat banii din recalculare retroactiv aug 2009-iunie 2010 si am avut parte de o surpriza neplacuta in sensul ca de data asta...matematica lor a fost una de genul 5+5=6. M-am dus la Dir Muncii cu o falca in cer si cu una in pamant sa cer socoteala ...si mi-au aratat aia ce si cum...(si eu am fost tampita..am citit legea, dar nu si normele) si mi-au spus ca pe luna iulie indemnizatia este cu-15%...ACUM nu stiu daca am vb aceeasi limba..daca pe luna iulie adica pt indemnizatia din iunie...sau daca pe luna iulie...reprezentand inmenizatia care urmeaza sa o primim in august! Si cum mie mi-au venit bani in plus...nu am stiut exact cat a ramas pe luna.
***Andrei~Razvan, surprize in imagini***Hainute alese pentru printi si printese!***
anda_magda spune:
va mai aduceti aminte si de noi???
in ultimul timp am chiulit cam mult.... deh, doar m-am intors la munca si dupa-amiaza, cand ajung acasa am ora de dragaleli cu fiimea, apoi ora de barfa cu mama, ora de cina cu sotul si apoi plimbarelile de seara. si gata, ca la 6 fara un sefrt ma trezesc s-o iau de la capat.
clara e ok. o calareste toata ziua pe buna-sa. e mare capra. se cocoata peste tot: mese, scaune, borduri si alte cele.
i-au dat doua maselute si in total are 10 intrusi in gurita. maria, am vazut ca darius ne-a luat-o inainte.
asteptam sa plecam si noi la mare peste 2 saptamani.
puiutilor bolnaviori si si laurei. insanatosire grabnica!
si eu am intarcat-o pe clara la fel de usor acum 2 sapt, dar m-am tinut tare si nu i-am mai dat. acum doar se uita si zice 'tate', dar nu trage de mine. ma gandesc cu groaza ce o sa faca pe plaja plina de gagici topless.
dicirstea spune:
Hellooo!!
Andata e de vina ca nu am mai reusit sa trec pe aici ca mi-a dat de citit chestiuni arzatoare, ca sa zic asa.
De la cele la umanitare la cele cu dubiosi, iar pentru asta vreau sa-i multumesc mult de tot!!!
In primul rand pentru ca mi-am furat-o uratel, ca sa zic asa, pentru ca eu doar incarcam pozele pe site-uri si atat. Nu ma mai si uitam pe ele sa vad ce se intampla. Asa m-am procopsit cu un "fan" pe Picassa si 2 pe Webshots. Imi e clar ce del de oameni sunt, i-am verificat, pe cel de pe Picassa l-am exclus, dar nu stiu cum ii pot scoate pe cei de pe Webshots. Am vazut ca sunt "fani" ai mai multor persoane si ca i-au cerut in mod expres sa se dezabobeze, sau cum s-o numi treaba asta, dar nu stiu de ce nu pot face eu treaba asta.
Ma gandesc sa-mi schimb contul, dar sa stau si sa incarc iar atatea poze innebunesc.
Am raportat la Google dar degeaba, sunt oripilata si infricosata de ce am vazut pe topicul ala si mi-a rascolit si niste amintiri nu tocmai placute. Chestia asta m-a inversunat sa ma implic si sa ma asigur ca se iau si masuri.
Pentru cine nu a avut timp si rabdare sa citeasca tot topicul (nici eu nu am ajuns la capitolul II) va atrag atentia ca sunt cartite si pe forumul asta (DC) si sa aveti grija ce parole dati/cui dati, adica "mamicilor" proaspat aparute.
In alta ordine de idei....
Theo a facut o alergie urata la piscaturile de tantari. Nu stiu ce fel de tantari sunt acum, parca sunt mutanti, dar sunt de doua tipuri:
ori fac o pata rosie de 1cm diametru, dar cu "varf" care supureaza, ori fac o pata de 5 cm, tare-beton, si care il mananca de plange cand se scarpina.
Tot in 6 dinti suntem si tot mofturosi la mancare....
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
philip spune:
otilia , a fost f frumos si Phil tare incantat atat de tort, cat si de cadouri. ia uite tortul :
http://apha.shutterfly.com/15930#15931
otiliap spune:
buna dimineata fetele!!
cris, sigur vei gasi tu ceva frumos pt printesa pana la urma. rabdare...si sa nu uiti sa ne arati si noua printesa cu rochita
ana micu, spor la treaba . va fi bine de data asta. dumnezeu e mare!!
imi pare rau ca nu ti s-a recalculat bine indemnizatia. poate ar trebui sa mai incerci sau sa mergi la cineva care se pricepe la asa ceva.
anda magda, felicitari pt dintisori!! te asteptam cat mai des!!
dicirstea, sa stii ca si matei al meu face la fel la piscaturile de tantari. niste pete cu varf, care se intaresc si se scarpina ff tare. il dau cu pasta cu apa, dar cam degeaba. nu stiu ce altceva sa folosesc... cam mofturosi suntem si noi la mancare... . te asteptam cu mai multe povestiri simpatice despre puiutii tai.
philip, tortul e super...si sinistru !! felicitari pt asa o familie frumoasa!
va pup, va urez o zi frumoasa. am fugit la treaba.
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
otiliap spune:
am uitat sa dau cafeluta... asa ca... serviti, va rog o cafeluta preparata cu drag!!
[mamica fericita de [bebe] matei george (20.05.2009) si arina (22.04.1998)
Bebe Beca spune:
va puuup!
ANDREEA, LA MULTI ANI lui Philip! Ce baiat maaare.. Si i-a crescut parul. Si tu arati foarte bine!
OTILIA, multumim pentru cafea, foarte buuna!
ANDA, bine ai revenit!
ANA, succes la bebe 2, sa vina cat mai repede!
CRIS, ce fel de rochie cauti? E un magazin Bien savvy parca se cheama, cu rochii de seara.
Ioana, Rebeca (16.05.2004), Sara (17.04.2009) si 8+
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/bebebeca
alynta27 spune:
salutare!
noi suntem la mare de sambata! baietii sunt fericiti! noi suntem bine, chiar ne-am si relaxat! Vremea e buna! Aseara a fost mai innourat dar tot am stat pe plaja! Numai bine!
Alina-Mirela 35+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
baby-first spune:
tuturor, intru sieu repede caam pus fata la somn si de o juma' de ora canta intr-una, nu cred ca mai doarme azi. Noi de-abia ne-am intors, am fost nasi decununie sambata, a fost foarte frumos, dar ma bucur ca s-a terminat, ca nu mai sunt tanara si nedormitul asta noaptea si statul cu fata ziua ma cam termina. Cand am timp, o sa pun si cateva poze, care am reusit sa le fac cu telefonul meu, ca celelalte sunt la fotograf.
Am citit ceva din urma, dar nu am timp sa raspund ca vad ca fata nu mai are rabdare, vreau doar sa va urez celor care sunt sau pleaca in concediu relaxare placuta si timp frumos.
pupici.
Cristina mamica fericita de Alesia Georgiana- 24 aprilie 2009
http://picasaweb.google.com/cristinadan08
cris_82 spune:
la noi tati e acasa,asa ca mai greu cu intratul pe aicea
otilia pai dimineata bag nasul in frigider si prin dulapul din bucatarie,si vad ce poate sa-mi fete mintea si incropesc de mancareacum vreo juma de ora eram la calculatorul din dormitor si ne uitam la un film,iar dragalasa noastra sectorista ne-a stins calculiciul din butonera tare mandra de isprava ei
ana ooooooooooooo,foarte bine..spre ca de data asta sa fie un mic..
carla din pacate,intalnim la tot pasul asemenea situatii de inconstienta
ana foarte urat din partea prietenei tale..pai la loto nu mai joc de cand mi-am luat tzeapa ca fraiera asa ca mai ramane varianta cu no 2..si anume,sa-mi trimit soata pe varianata sa ne scoata din colaps financiar
magda 10 intrusi???? iar la partea cu plaja plina de gagici la bustul gol...pai nu am nici cea mai mica idee
dici ma gandeam ca numai la mare sunt noua specie de tantari aparuta care ne dau de furca,dar se pare ca e o problema generala
philip mi-a placut tare mult locatia si atmosfera de acoloiar tortul e super tare
ioana pentru mine am gasit la oviesse o rochita,dar acum m ai am de luat si sectoriciului ca sa o fac sexoasa
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor