Albinutze de Mai-Iunie 2009(84)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Buna!
In primul rand multumi tuturor pentru urarile de Sf. Ilie!

Am revenit dupa o saptamana de stat la aer, la tara. Cezara a inceput sa mearga si afara singura, a fugarit puii bunicii ... au avut antrenor de fitness, nu gluma, zilele astea. Azi e mataita, e cald, nu putem iesi. A cam fost si bagata-n seama zilele astea.
Au inceput si mofturile la mancare, dar dau vina pe caldura. La pranz nu vrea decat bors, carnea doar tocata (ii fac perisoare). A inceput sa bea apa, ca mereu ma chinuiam sa-i dau, acum isi ia singura sticla cu pai, bea, o pune la loc. In rest toate bune.
Saptamana viitoare mergem iar la tara, botezam nepotelele. Iar de azi intr-o luna veem marea! Mi-e dor!

O zi una si nu prea calda tuturor!

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=4" target="_blank">I LOVE DC participam la concurs - ser 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Va pup!
Am o lene de ma doare...si mai am de calcat.
ANDREEA...pe 2 august plecam.nu am gasit scutece de la huggies.mai caut.o reteta de clatite?Nick nu se cere si el in bazin cu Phillip?
ALIC...asteptam poze.plecam la Nice,pe Coasta de azur.
OTLILA...te invidiez...eu nu reusesc sa scad sub 56 desi mi-a dori un 53-54kg.supa de rosii ...ceapa,morcov,ardei,cartof,dovlecel puse la fiert,sare ,cand se foerbe cartoful ,rosii date prin razatoare,fara coaja.reteta era si cu usturoi dar am renunta la el.budinca...de orez,spre exemplu:fierb orezul in apa apoi pun lapte cat sa acopere,un pliculet de zahar vanilat ,multe fructe,ce am prin casa,taiate cubulete si bagat totul la cuptor.am diverse retete pt bebei din revistute gen mami sau mamica de azi.
ELENA...bine ati revenit.acum ma pun pe vazut poze.
ALYNTA...distractie placuta la mare.
LAURAAA....ma bucur ca esti ok...esti o rasfatata cu mancarea la pat(glumesc ,desigur,stiu ca nu-i o bucurie sa nu te poti deplasa ,e bn ca sotul e cu tn).te cred cu dorul de pitica,sa nu cedezi si sa ii oferi din nou sanul ..stiu ca nu-i bn sa o intorci...
fug,mai am ceva de calcat....
plecam la tara diseara,venim duminica,luni am un interviu(tineti-mi pumnii).
offfff...eu nu-mi gasesc costum de baie ...si pe 2 plecam.ceva sugestii?
va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

David nu are oreon, asa a reiesit de la analizele de sange! Plecam linistiti spre mare!
Cris se pare ca ne vedem!

Alina-Mirela 33+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Salutare gagici!
Suntem la mare de saptamana trecuta, nu prea-mi vine sa deschid calculatorul, fetele ma sug de timp, energie si lapte uneori. Larisa are 4 dinti si o maseluta .
Andata, imi pare rau pentru nasucul Ioanei, cred ca deja a trecut.
Ioana, bine ca functioneaza ceva la greturile tale. La mine pana la 19-20 saptamani n-a mers nimic, nici bratarile, nici ghimbirul, nici sticksurile... ma certasem cu frigiderul, simteam din dormitor mirosul cand il deschidea sotul, ma trezeam din somn sa vomit, imi facusem un sistem sa schimb pampersul Sabinei tinandu-mi respiratia... horror.
Lauraa, bine ca a trecut operatia, mi-e tare mila cand povestesti cum face Maya fara tine. Nu o lua ca pe un sfat, dar daca as fi in locul tau si mi-ar cere san, as lasa-o sa incerce. E posibil doar sa se alinte, vazand ca nu mai curge sa nu mai vrea decat de drag. M-am tot gandit la tine fiindca am intalnit pe plaja o familie cu o fetita nascuta in 17 mai dar nu este pe forum.

Va pup, plecam in Bulgaria sa-mi innoiesc stocul de caramele, jeleuri si paine de-a lor si la o plaja mai libera.

-----------------------------------
Carla, mama Larisei din 15/06/09 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

-----------------------------------
Larisa 6-12 luni***Larisa 1-6 luni***Sarbatori de iarna 2009
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

miru, ei nu vrea? dar este o piscina de bebeii si pe el il bag acolo cat invata Philip. uite aici:
www.apha.shutterfly.com
mai nasol e ca el vrea sa se arunce in cea mare si trebuie sa-l tin strans in brate cand trecem pe langa ea.
a, eu nu fac clatitele, cumpar gata facute si congelate si numai le incalzesc
alynta, multa sanatate micutului
Cris, unde-ai umblat?
pupici
Laura, noi am fost la inaugurarea unei piscine undeva in Bucium langa o benzinarie cat a fost la Iasi, incerc sa aflu cum se cheama, mie mi s-a parut ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

buna fetele!

Am intrat sa va salutam si sa va spunem ca suntem bine,sanatosi,mergareti nevoie mare,asa ca nu mai avem timp de nimic,doar de explorat lumea!L-am inscris la gradi,asa ca de la 1 sept am baiat mare!Papa la fel de bine,la capitolul dintisori a mai avansat...are 11 in total cu tot cu masele..In doua sapt i-au iesit 2 maselute si 3 dintisori..l-au cam chinuit dar incet,incet scapam!

Multa sanatate la copilasii bolnaviori,sunt la zi cu cititul dar nu prea am avut timp sa rasp la fiecare in parte chiar daca am fost cu gandul la fiecare copilas in parte cand am aflat ca este bolnavior!
Am vizionat pozici tare frumoase din vacante..ce mari au crescut copilasii nostri!Elena...de ce ai tuns fata?
Philip..ati avut un concediu pe cinste..tare bine v-ati distrat!
Miruta..tinem pumnii pt interviu..tare ma emotionez cand citesc pe blogul Antoniei!
Ioana...sper sa iti treaca cat mai repede starea de rau!Ai fost la eco pana acum?
Alynta..concediu placut si inca putin si iti vei tine printesa in brate!
Carla...concediu placut in continuare!
Laurraa..recuperare rapida si te cred ca nu mai poti de dotul piticei tale!
Andata...pupam julitura Ioanei nazdravana!Sotul a gasit ceva de lucru?
Serialbastre....bravo Cezarei pt fuga dupa pui!
Cris...va pregatiti pt nunta surorii tale?Spor la gasit rochita!

Nu imi mai amintesc mare lucru ,asa ca imi cer scuze de la restul fetelor..Am fost si la piscina cu Darius si i-a placut tare mult...poate mai ajungem zilele astea,ca pana acum am avut eu rusii in vizita si s-a si racorit un pic afara,si cum vrea numai in apa...

Relusha..felicitari pt vestile bune de la eco si pt baby boy!

pupici la toate..

mami de Darius Nicholas(20 Mai 2009)

Buburuza noastra
www.flickr.com/photos/24984384@N08/" target="_blank">Poze cu noi
www.dropshots.com/MariasiDarius#" target="_blank">Poze 2

Mergi la inceput

Maria, vad ca si tu l-ai tuns pe Darius. ii sta f bine. ce sa mai, dar cred ca ti-am mai zis-o, copilul tau e de revista, e minunat si parca are ceva din amandoi parintii. bravo, ati facut o treaba buna

Mergi la inceput

laura, se cheama La playa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

inca recuperez

relusha radoze o sa aiba fratior???sa vezi ce nazdravani or sa fie amandoi si pusi pe shoticu starile de rau cum e??
alynta sigur ne vedem..vorbim la telefon
carla vad ca zana maseloasa si-a facut treaba si v-a vizitat ,concediu frumos si distractie placuta ...stii ca te vrem cu poze da???
philip foarte fain arata piscinasincer..am cam avut treaba..inclusiv azi ca au venit 4 tone de lemne,copil marait ca si noi suntem la capitolul iesit canini+masele,bucatarit si experimetat noi feluri culinare(bine macar ca sunt comestibile),mers la padure,botezuri,oleaca de hainareala pe alte meleaguri forumistice,munca...deci,o agenda plina
maria chiar ca ai baiat maresi eu sunt in cautari de gradi. ...11 dinti mititelul ce chin pe el..deocamdata sora-mea s-a logodit,si cica la anul ar fi cazul sa ne pregatim..si hop-tup l-a gasit si pe frate-miu ca vrea si el la anul nunta mare la arad m-am dat dracu de 2 ori soacra in acelasi an,uite asa ma imbat cu apa rece....si pe 11 septembrie am nunta mare iar,se casatoresc nasii de botez ai sectoristei(in sfarsit) si cum e si cea mai bune prietena a mea in acelasi timp,deci e importanta
miruta daca vrei sa-ti iasa clatitele groase si pufoase,la compozitie pune apa minerala si 1 plic praf de copt,iar compozitia sa fie ca o smantana tare groasaaaaa si sa vezi ce clatite bune iesdistractie placuta la tara si multa bafta la interviu

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Pup tot stupul.
Azi noapte am tras o sperietura zdravana cu Ioana, a facut temperatura 40 grade. Am reusit sa i-o scad la 37 cu 5, am adormit pe la 3.30 dimineata dar la 6 Ioana avea iar 39 de grade.
Nu dezminte traditia de a se imbolnavi in weekend.
As fi vrut sa evit sa ajung la urgente, dar probabil ca daca nu voi reusi sa tin febra sub control tot acolo o sa ajung.
Scuze ca nu mai raspund, dar numai la asta nu ma mai gandesc acum.
Pupici tuturor.

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput