Albinutze de Mai-Iunie 2009(84)
Raspunsuri - Pagina 6
mihaelutza_c spune:
la toata lumea.
LAURAA insanatosire grabnica,sa ajungi cat mai repede la printesuca.
philip spune:
scrisesem un carnat si l-am sters singura
neata
noi suntem cam ocupati cu inotul lui Philip si celelalte activitati, sambata ii serbam ziua la popice si azi ma duc sa-i comand tortul cu vampir pe care si-l doreste a mai vrut trotineta pe care insa nu prea stie cum sa-si tina echilibrul si pt ca-si doreste sa devina medic i-am comandat (si vine azi) un set cu tensiometru, stetoscop si termometru, real, abia astept sa-i vad mocutza cand le va vedea.
Nick papa dimineata fruct (pepene, banana, piersica, pruna, capsuna, mure etc) si clatite, waffles, ovaz sau gris cu lapte, ou. la pranz, de regula, legume si carne, dar a mai mancat si un soi de drob cu carne de curcan, peste, macaroane cu branza, branza cu mamaliga etc seara cam la fel, paste, pizza cu pesto si creveti, ma rog, cam ce se mananca in casa. dupa somnul de pranz papa un iaurt organic cu fructe care e delicios (ma bucur cand nu-l mananca tot). intre md si pranz mai papa ceva pufuleti sau un biscuite sau chiar nimic (md la 8, pranzul s-a mai nimerit si la 11 jumate).
lui nu-i prea place laptele de vaca, cu asta ne luptam, acum m-am prins ca-l accepta mai bine daca nu e chiar rece si ii pun putin in cana si-i ofer de mai multe ori pe zi. primeste lapte si la md si la pranz cu papa. am sa incerc sa-i dau putin si la cina. in rest bea apa si f rar suc de fructe diluat cu apa (juma, juma, sau mai multa apa). seara un biberon cu formula.
pupici
nicuratze spune:
Buna seara dragi mamici
Ne-am intors alaltaieri din minivacanta,a fost ok,nu ma vait pentru ca astia mici s-au simtit excelent.
Am si cateva poze,de aici
http://family.webshots.com/photo/2936240570104632977HkMGeW
Incerc sa recuperez (bine ca nu e mult) si revin.
MIRUTA,,eu am inceput cu pastrav proaspat de la Real.
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) si a lui Radu (21.10.2005)
madalinuza spune:
BUNA
Noi suntem destul de bine doar ca de cand Iosef merge bine si se deplaseaza peste tot, Luca a inceput sa cam protesteze pe interventiile "in forta" ale lui frate-su. Bine, iosef le cam produce adica ii strica constructiile, ii distruge puzzle- lurile, ii rastoarna mancarea...da na' ce sa-i fac ar trebui ca toata ziua sa spun numai NU sau sa-i dau pauze. Sper doar ca Luca sa nu inceapa sa-si faca dreptate singur...
LAURAAA- multa sanatate. Ma bucur ca Maya s-a adaptat, macar din punctul asta de vedere stai linistita.
ANDATA- am citit si eu topicul ala. Nici eu nu am inca "fani" pe webshots.Cat vdespre gelul anestezic, multumesc de sfat, probabil ca in disperare o sa-l cumpar si eu desi nu prea sunt fan al chestiilor astora...Dar oare cat dureaza efectul?
Cand vad cata mancarica papa copilasii vostri aproape pot spune ca Iosef nu mananca.....Ma chinui enorm la fiecare masa.
philip spune:
elena, bine ati revenit. f frumoase pozele, se vede ca s-au simtit bine copiii. ai tuns fata!!! nu pot sa cred. dar sa stii ca tot o frumoasa e. mi-au placut in mod deosebit doua poze, una in care andra e singura pe malul marii si una in care radu e singur in cort. super. sa ai grija cu pozele fetei nud, a aparut un subiect la generale despre pedofili care urmaresc diverse albume cu copiii
laurraa spune:
buna fetele!
multumesc de sustinere! si mii de pupici!
in Bucuresti stam la finii care i-am cununat caci ei sunt plecati in luna de miere; a fost mai greu cu treptele caci ei locuiesc intr-un apartament intr-o vila de aia veche la etajul 3 si am avut de-a trepte.....saracum radu m-a ridicat in brate, cred ca a slabit 5 kg
operatia a decurs f bine, desi am avut emotii ffffff mari, nu stiu de ce; cand asteptam in sala, era si f frig cred vreo 10 grade si un miros de septic si imi batea inima de imi iesea din piept; m-am gandit la tot atunci si avea in fata zambetul Mayei si ochii ei limpezi si imi ziceam ca tbuie sa fiu tare
dr a fost fenomenal, il recomand cu caldura si m-a incurajat f mult;
inainte de operatie nu m-am abtinut sa nu merg la ikea, asa cu piciorul schiop, si la inceputul lui septembrie cand ma intorc la control stiu exact ce trebuie sa iau si am mai gasit diverse magazine cu perdele de matase nturala la 40 ron metru 35, ffff ieftine;
Pana acum , mai mult de 4 ore nu am stat fara Maya, mi-a fost infernal de greu, plangeam de fiecare data cand vedeam un copilas pe strada cu mami lui la plimbare, nu imi era la indemana sa fiu doar eu cu Radu, nici nu stiam ce sa facem....
Sanii multumesc Lui Dzeu sunt f ok, nu a trebuit sa ma storc,nu s-au intarit, nu m-au durut, decat noaptea cand se trezea ea ma intepau.
Mamele noastre zic ca ele i-au dat lapte Mayei noaptea cand se trezea, dar va intreb pe voi: nu e mai bine cand se trezeste sa-i dea apa sau ceai si lapte doar seara si dimineata? ce fel de ceai? noaptea maya manca doar tzitzi
Merge prin casa, imi povesteau bunicile, si striga ma-ma -ma asa in nestire ca ea era obisnuita cand eram prin casa si nu ma localiza striga si eu tbuia sa-i raspund "daaaa,mmmaaaammmiiii,daaaaaa,aici sunt" si acum.......; trece; mai am hopul cand ajung acasa sa ma abtin cand vine la sanii mei,desi nici nu stiu cum sa procedez.....daca vine la sani si-mi trage de bluza si plange cum fac??? cum o dezobisnuiesc? ca mama imi zice ca se ducea mereu la ea,la cumnata,soacra si tragea de bluza se uita si pleca.....mai zicea ea "tzitzi" dar ele o ignorau
fetele din Iasi,unde gasesc un bazin sau o piscina ok? ca am de facut recuperare o saptamana la bazin; auzisem de Oscar,ce parere aveti?
pupici, imi aduce Radu micul dejun la pat si trebuie sa pap
va pup dulce din suflet pe toate
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
poze cu noi si printesa ***www.onetruemedia.com/shared?p=925437d7a0f0c96a6a0847&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete Maya***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09]****povestea nasterii
alynta27 spune:
Salutare! Tocmai am venit de la ai mei azi! La noapte vrem sa luam drumul marii! La Targu a fost frumos! Am mers zilnic la tara, am mai stat cu bunica de 86 de ani!Baietii o indragesc! In primele zile mi-a fost rau ca uitasem de patilele de fier! Am anemie si trebuie sa inghit una pe zi!
De dimineata ne-am trezit ca David are o falca umflata! Sotul a fost la medicul de familie si se pare ca nu e oreon! L-a trimis la infectioase! Cred ca e de la Ac-ul din masina sau ca a dormit pe jos ieri la amiaza! Sper sa fie bine si sa mergem unde ne-am propus! Va pup! Daca ajungem la mare am sa va scriu ca am internet unde stam!
Alina-Mirela 33+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
alynta27 spune:
Lauraa ma bucur sa citesc ca esti bine dupa operatie si ca fetita nu sufera atat de tare dupa san! Recuperare rapida!
POZE
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
La Infectioase i-a zis ca se simt ganglioni si ia luat analize! La 13 avem rezultatele!
POZE
Cum a aparut Printul!
cris_82 spune:
am aparut in sfarsit,dar tare mult am de recuperat...
am vazut ca avem pui bolnavioriun pupic pentru fiecare si multa sanatate sa se faca bine cat mai repede
laurra ma bucur ca a decurs bine operatiarecuparare usoara cu piciorul si un pupic pentru maya care a fost cuminte cu bunicile
elena ce fain a fost cu cortuliar andra si raducu sunt tare scumpi
ioana cum te simti???am vazut ca sara e bolnavioara,multa sanatate
alynta mai,mamica de flacai si printesa mica..o a prindeti vreme frumoasa la mare si poate ne vedem sa le facem cunostinta la pitici ca doar sunt camarazi de odisee
incerc sa-mi mai amintesc ce am citit dar m-a lasa memoria dejaof batranetele astea..
eu sunt in cautari de rochita alba de ocazie pentru mandra mea,ca in toamna avem nunta cu tam-tam si trebuie sa-mi sexosesc fatadaca stiti vreun magazin de unde pot sa cumpar sa-mi spuneti..trece repede timpul si nu i-am gasit nimica pana acuma care sa merite banii...ori materialul lasa mult de dorit,ori scumpa in draci
brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor