BV Ramo, arissa! Hai BTZ! iul-aug 2010 (165)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Buna, fete dragi!

Felicitari Ana, Ramo, Arissa, sa va refaceti usor si sa va bucurati de bebeii vostri! Bun venit delfinasi dragi, sa fiti sanatosi si papaciosi si sa ascultati de parinti!

Crissy, multumim mult pentru aprecierile fata de pozele noastre!

Mycya, Crissy saru-mana frumos pentru sfaturile de aseara! Din pacate nu aveam nici o crema cu mentol la indemana, iar la mierea de albine sunt alergica! Am tinut mainile in apa cu bicarbonat de sodiu cateva ore si nici o imbunatatire. M-am dat si cu iart si a fost mai rau! Farmacistele habar nu aveau de nici o alifie

Ma usturau mainile atat de tare ca imi venea sa mi le tai! Pana la urma am aflat de la un medic de Fenistil Gel (e permis si la gravide). Sa-l tineti minte daca Doamne Fereste faceti vreodata alergie de la ardeiul iute pe maini. M-am dat de 2 ori si in 10-15 min mi-a trecut usturimea ca prin farmec! Ma si vedeam stand toata noaptea cu mainile in apa rece! Se pare ca am facut reactie alergica foarte puternica la ardeiul iute si doar nu e prima data cand toc ardei iute

Carmen, esti un suflet deosebit si sensibil! Sa dea DD sa iti treaca durerile cat mai repede si sa depasesti perioada mai dificila de inceput si leti sa pape doar de la san! Ce emotii a avut si taticul! multa sanatate tuturor!

Bumblebee, si pe mine ma paste tot cezariana... Dar incerc sa nu ma gandesc la detalii, sunt doar cu gandul la final, cand il voi vedea si avea pe bebe in brate!

Rodyka, la multe lunite si ani Isei voastre! Sa va traiasca, sa fie sanatoasa si sa creasca la fel de frumos in continuare!

Sorina, ce ma bucur ca bebe Bogdan papa atat de bine! Sa o tina tot asa! Tare mi-as dori sa te vad cu el in brate!

BTZ, mult noroc si nastere usoara, poate se va evita cezariana totusi! Chiar ca se merita sa chemati televiziunea! Cum Doamne sa-ti faca scobutil si no-spa cand tu aveai nevoie de contractii Sa iti ajute DD sa-l tii pe motanel in brate diseara!

Scuzati ca m-am intins atat de mult... la toate fetele!

Elena 35+ cu un cuminte

AMR 4+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Am uitat sa schimb si eu semnatura! De maine putem spune ca intram in luna a 9-a

Inca nu am emotii

Elena 36+ cu un cuminte

AMR 3+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Buna ziua!
Cu intarziere va contactam, abia am fost externati astazi.
Mama vrea sa raporteze una bucata baiat, inregistrat Radu Gabriel, nascut pe 15 iulie la 10:30 , prin cezariana a luat apbgar 9 din cauza pozitiei in care a fost, am avut 3550 gr si 52 cm, iar doctorul nostru a fost Fawaz Chazli caruia ii vom ramane vesnic datori.

mama implinita de Ducu ( copia fidela a mamei )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dragaica

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

andreeiutzo, sa-ti traiasca burtoiul...lasa mama ca scapi in curand..nu mai e cat a fost... bb sa vina cand vor ei, ca mult nu mai stau oricum...

avem si noi cateva pozici de ieri, de la petrecere...pt cine doreste...la semnatura...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Ai doi baieti superbi sa-ti traiasca, eu zic ca Filip seamana cu tati sau mai bine zis va semnana cu tati

Te pricepi la facut copii frumosi, eu zic sa nu te opresti aici faceti si o bebelina cred c-ar iesi superba

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 35+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 14 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Si eu zic la fel
Desi la ce gasca de baieti am vazut in poze, sigur mai e loc de un nazdravan in trupa.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 37+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Buna ziua!
Mama vrea sa raporteze una bucata baiat, inregistrat Radu Gabriel, nascut pe 15 iulie la 10:30 , prin cezariana a luat apbgar 9 din cauza pozitiei in care a fost, am avut 3550 gr si 52 cm, iar doctorul nostru a fost Fawaz Chazli caruia ii vom ramane vesnic datori.

Felicitari, mamica de Radu Gabriel! Sa va traiasca mandretea de baietel, sa fie sanatos, papacios si ascultator! Bine ai venit pe lume, Raducu!

Chiar ma gandeam sa-l sun pe Dr. Fawaz sa-l intreb de tine!

Bine ati venit acasa! Asteptam sa ni-l prezinti pe Radu Gabriel (este exact numele la care ma gandeam initial pt. bebele nostru, dar am schimbat Gabriel cu Stefan )

Elena 36+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:

Buna ziua!

Felicitari Matusa! Ce voinicut ai ascuns in burtica Sa fie sanatos si norocos!

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 37+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peta spune:

crissy77 - multumesc mult de raspuns...am auzit ca si ketonalul fiole ar face minuni
urmatoarea data cand te-ai dat jos din pat a fost mai bine? am inteles ca e f important sa te dai jos cat mai repede...
eu sunt cam stresata, ca eu am ami avut o operatie (cu totul altceva si mai grea decat o cezariana) si m-am refacut f greu, bineinteles am si toleranta 0 la durere cred insa ca in cazul cezarienei ai cu totul alta motivatie, si poate ti-e mai usor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

multumesc mult fetelor
puiutz si noi am avut probleme asemanatoare femur si abdomen mic, circumferinta craniana mare, ba nu mai misca si greutate mica, l-am ascultat pe dr, am fost internata aproape o luna si am facut controale o data pe saptamana iar pe ultima 100 de metri in fiecare zi echo si control gine totul a fost normal la Ducu.
asculta dr-ul si o sa fie bine.

Mergi la inceput

Citat:

multumesc mult fetelor
puiutz si noi am avut probleme asemanatoare femur si abdomen mic, circumferinta craniana mare, ba nu mai misca si greutate mica, l-am ascultat pe dr, am fost internata aproape o luna si am facut controale o data pe saptamana iar pe ultima 100 de metri in fiecare zi echo si control gine totul a fost normal la Ducu.
asculta dr-ul si o sa fie bine.

mie mi-a spus ca nu are de ce sa imi dea tratament, ca IR-urile sunt normale, bebe se hraneste suficient... saptamana asta ma duc iarasi la eco (sambata) si apoi saptamanal, ca vrea sa-l monitorizeze indeaproape pe bebe. daca o sa fie cazul, probabil o sa-mi dea tratament. sper doar sa nu ma interneze in spital, ca eu mai trebuie sa si lucrez luna asta pana la nastere

iti trimit si un PM.

Elena 36+ cu un cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Gabitza: "col sters, contractii neregulate, toate sub 5 min. doctorul spera sa nasc pana dimineata."

noi suntem bine doar ca murim de caldura. astept sa se trezeasca sa-i dau sa pape si apoi la plimbare prin padurea la bucium ca nu se mai poate de cald. am facut bubitze dela caldura . imi cer scuze ca nu am avut timp sa recuperez capitolele din urma si nici asta prezent. suntem un papacios, papam cam o ora (papam nu simulam) iar cand ne trezim incepem sa urlam ca vrem papa. nu stam la discutii cand e vorba de papa. poate pana la sf de sapt reusesc sa recuperez si sa fiu la zi cu cititul.
Va pupacesc pe toate si multumim de urari, incurajari......

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput