BV Ramo, arissa! Hai BTZ! iul-aug 2010 (165)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Multumim, Alina2005 pt info. Despre Pabal nu am gasit nimic, insa cred ca Carbetocin e echivalentul lui.

crissy, introduci doar delfinasi.2010 si aceeasi parola de la iul.aug

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">38+ cu

AMR 1+ pana pupacim bebelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Multumesc pentru raspunsuri
Intrebam pentru ca ma intereseaza minimul necesar pt spital. Eu cand ies vreau sa arunc TOT, nu iau nimic acasa din spital.

Mihaela, www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqjvmdbi7dmy9q.png" target="_blank">38+ cu

AMR 1+ pana pupacim bebelina

La mine asta e minimul necesar , mi-e teama sa nu fie nevoie sa stea mai mult in spital, plus daca ajung la cezariana ma tin 5 zile obligatoriu asa ca o sa-mi trebuiasca destule.

De ce arunci tot ???, adica hainutele, paturicile de ce sa le arunci, e ceva ce-mi scapa .

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 35+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 14 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otilia

Oana, la 8 zile se face o apa mamei. Ce ghinion sa nu gasesti un preot sa se implice, ce-o fi asa de greu. E doar o rugaciune si o sfintire de apa.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 36+ Iulia Alexandra

am fost azi la biserica cu Matei...a sunat mama un preot pe care il stia si ne-acitit din biblie o rugaciune si ne-a dat cu mir
...cred ca se verifica in cazul asta vorba "cate bordee atate obicee"

eu intelegeam daca era o regula la 40 zile dar sa mi se zica ca macar 4 sapt daca nu vreau sa stau mai mult...pai se negociaza?
gata, de azi iesim afara asta conteaza

Oana mamica lui Matei (08-07-2010)

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Am pus si eu 2 pozici cu burtoiul ca sa nu-mi uitati fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana. spune:

OTILIAV dubla circulara de cordon a avut ca mi-a aratat la ecografie(desi nu-s dr sa citesc pe ecograf). cat despre diferenta de greutata este inadmisibil o eroare de 1 kg. doctorita mi-a zis dupa operatie ca e lunga-53 de cm si greutatea se masoara cu un calcul matematic dupa anumiti parametri si ca ei nu pot sti exact care este stratul de grasime si ca la lungimea asta si la diametrul capului trebuia sa aiba aprox 4kg.
lichidul era verde asa ca am facut bine ca am ales cezariana, copilul deja suferea, dar sunt curioasa de ce nu a vazut asta la ecograf

39 si 4 zile cu
de maine incepe adevarata aventura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

fetelor a-ti luat careva dintre viu biberoane de la nuk?? sunt ok??

34+ cu o minune de
poze

da, eu am avut doar din gama Nuk la Eric...f bune, nik de zis...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

andreeiutzo, sa-ti traiasca burtoiul...lasa mama ca scapi in curand..nu mai e cat a fost... bb sa vina cand vor ei, ca mult nu mai stau oricum...

avem si noi cateva pozici de ieri, de la petrecere...pt cine doreste...la semnatura...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

andreeiutzo, sa-ti traiasca burtoiul...lasa mama ca scapi in curand..nu mai e cat a fost... bb sa vina cand vor ei, ca mult nu mai stau oricum...

avem si noi cateva pozici de ieri, de la petrecere...pt cine doreste...la semnatura...

Printul Eric are...

BLOG DE PICI...

Ai doi baieti superbi sa-ti traiasca, eu zic ca Filip seamana cu tati sau mai bine zis va semnana cu tati

Te pricepi la facut copii frumosi, eu zic sa nu te opresti aici faceti si o bebelina cred c-ar iesi superba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Ana, nu stiu cum ar putea ei sa-si dea seama ca e lichidul verde. Ti-am scris ca dupa ce au rupt membranele si au vazut ca e lichidul verde au monitorizat copilul cam 4 ore pana am nascut. Lichid verde nu inseamna neaparat suferinta fetala.
Mie mi-au estimat greutatea acum cu BPD si circumferinta abdominala. La femur nu s-a uitat deloc.
Insa fiecare doctor se foloseste de alte tabele si softul care estimeaza ii costa. Iar eu ca o mama stresata am vrut la anumite ecografii sa am doua opinii diferite, daca se poate .

Oana, spor la plimbareala. Am ramas uimita cat ai rezistat tu fara sa ridici capul. Eu credeam ca e mai usor la rahie dar se pare ca oricum am naste ceva tot trebuie sa fie dureros sau incomod.
Dragaica, nu-ti dori dureri ca vin ele mai devreme sau mai tarziu. Oricum sunt cu ochii pe tine de cand ai zis sa vrei sa nasti natural gemeni si ai un col de cartea recordurilor.

Pana una alta se cam imputineaza lista si eu inca nu am facut bagaj , nu ma imaginez nascuta si cu bb rotofei in brate.

Mami de Ana Maria(18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008) si 37+ Iulia Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Rody sa dea D-zeu multi ani fericiti si sanatosi de acum inainte.
Carmen imi pare rau ca ai trecut prin clipe grele insa tu ai fost rabdatoare intotdeauna si cred ca a meritat efortul.
Enik fetele s-au cam imputinat prin delfinariu, unele au devenit mamici nu prea mai au timp de forumit, altele se pregatesc pentru nastere si nu-s disponibile, iar noi cu DPN-ul din august am ramas sa facem galerie. Nu te-a uitat nimeni, eu tocmai imi luasem nr.tau de telefon sa-ti trimit mesaj cand va fi sa merg la spital, ca stiu ca suntem cam de aceeasi varsta gestationala.

35 + cu o de
AMR -4 pana la intalnirea cu voinicelul lui mama

Mergem inainte cu Doamne Doamne

Mergi la inceput