BV Ramo, arissa! Hai BTZ! iul-aug 2010 (165)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

salutare delfinariu!!! voiam sa va zic ca nu am vesti bune. am fost ieri la control si bb nu a mai crescut deloc, ba acum i-a dat greutate mai mica decat data trecuta cand am fost adica pe 7 iulie avea 2750 gr iar ieri a zis ca are 2666 gr .mi-a zis sa ma mai duc vineri sa ma mai vada o data. si parca nu era de ajuns delfinasul meu a fost foarte lenes azi. a miscat de vreo 3 ori.
FELICITARI ARISSA!!!! SA-TI TRAIASCA BBLINA SI SA FITI SANATOASE AMANDOUA.

37+ cu Bogdan- Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

buna fetele am intrat doar sa va transmit un mesaj de la Gabitza:
"A facut Ovidiu reclamatie la manager caci nimeni nu ma baga in seama, toata lumea ma pasa ca pe o minge. Doctorita m-a lasat balta, asistentele si rezidentii vroiau iarasi sa-mi faca injectii pt a-mi opri contractiile. Colul meu este inca inchis si rigid, are nevoie de ajutor pt a se deschide. Acum toata lumea se poarta frumos cu mine. Am intrat la monitorizare, ascult printre lacrimi de bucurie inima motanelului. Dupa urmeaza perfuzia cu oxitocita. Sper pana la noapte eu si Paul sa ne cunoastem!!! Pupici. Salutari fetelor de pe forum."

Eu am fugit ca urla mamutzica de foame!!!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

mda tipic pentru nesimtitii de la cuza-voda. daca nu le dai banu nu te baga in seama. daca ar fi dupa mine le-as taia capu'

37+ cu Bogdan- Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enik83 spune:

se vedde ca au nascut multe burtici..
ma bucur intr-un fel ca asa reusec sa tin pasul cu voi..

michelle..o sa pun pozici..

fetele mersi de raspuns.. si eu sper sa il pot alapta pe bb..dar preventiv o sa iau un biberon sa fie in casa

35+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

uitasem sa va intreb... voua vi se umfla doar gleza sau si laba piciorului?
ca mie de vineri mi se umfla si si.. plus ca imi simt picioarelegrele si obosite mai tot timpul

35+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

senty-mary..mie doctorul mi-a zis ca daca misca odata la 6-8 ore ii ok..
nu stau sa ma tot gandesc..ca as fi tot la spital..
de multe ori pe timpul zilei nu il simt mai mult de 2-3 ori.. dar nu imi fac probleme.. ir in legatura cu greutatea..oricum ii relativa..
eu am fost la 2 doctori in aceeasi si si ..surpriza !!! avea la unul 2200 iar la celalalt...2600!!

35+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui enik83

uitasem sa va intreb... voua vi se umfla doar gleza sau si laba piciorului?
ca mie de vineri mi se umfla si si.. plus ca imi simt picioarelegrele si obosite mai tot timpul

35+ cu o minune de
poze

Cu totu se umfla, nu mai am forma la picior zici ca e o laba de urs, cel ai important e sa stau cu picioarele ridicate pe o perna 30 de minute si isi revin

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Graviduta fericita 35+ de Tudor Sébastian si Félix Alexandru

AMR 14 zile de stat la caldurica, Doamne ajuta.

Mergi la inceput

Citat:

senty-mary..mie doctorul mi-a zis ca daca misca odata la 6-8 ore ii ok..
nu stau sa ma tot gandesc..ca as fi tot la spital..
de multe ori pe timpul zilei nu il simt mai mult de 2-3 ori.. dar nu imi fac probleme.. ir in legatura cu greutatea..oricum ii relativa..
eu am fost la 2 doctori in aceeasi si si ..surpriza !!! avea la unul 2200 iar la celalalt...2600!!

35+ cu o minune de
poze

Cred ca depinde ce formula de calcul foloseste fiecare medic si de pozitia bebelului in ziua respectiva.
La mine la capitolul miscare nu ma pot plange, dau din craci non-stop ma intreb daca mai dorm copii astia

Mergi la inceput

dragaica..si ale mele isi revin putin dar intr-o ora sunt la loc!!!
maine dimineata imi sun doctorul..sa vedem ce zice

35+ cu o minune de
poze

Mergi la inceput

Citat:

dragaica..si ale mele isi revin putin dar intr-o ora sunt la loc!!!
maine dimineata imi sun doctorul..sa vedem ce zice

35+ cu o minune de
poze

Mie nu mi-au dat nici-o formula miracol, mi-a zis ca e normal in sarcina mai ales ca a fost foarte cald afara si singura rezolvare e sa le invelesc intr-un prosop umed/rece si sa le tin ridicate cam atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Buna fetelor...

Iaca si eu prin zona... De la pranz va citesc pe bucatele, printre treburi, ca sa ajung la zi, si abia acum am reusit...

Vreau sa felicit proaspetele mamici..
FELICITARI RAMO! FELICITARI ANA! FELICITARUI ARISSA!Sa aveti copii sanatosi, papaciosi si cuminti!

Matusa, bine ati venit acasa...

Vazut poze proaspete de copii scumpi si dragalasi.. Matei de Oana, care e un scump cu perisorul lui mare si negru, Natalia lui Criss...am admirat rochita si palarioara.. (asa ati scos-o din spital?), vazut unica poza a Letiziei cea roz si scumpa (vrem mai multe), ale scumpetelor lui Shery...... Ce sa zic... sunt niste scumpi toti.. chiar avem copii frumosi in odisee, asa cum si cu mamicile ne putem lauda....

Ufff...aveam atatea de zis, dar e un amalgam in capul meu, la cum v-am citit azi pe bucatele...mai revin..

Cris, Razvanel (23.11.2004) si Rianna 37+
Valeeeeuuu AMR 2+
Doamne ajuta sa stea cumintica in burtica pana la termen!

Mergi la inceput