Trombofilia o cauza a infertilitatii - 28 -

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SARA_HS spune:

Multumesc pt. raspuns, insa, din cate inteleg, daca e o trombofilie dobandita, cu risc in sarcina, nu o pot depista acum, nu?
Iar daca-i asa, nu fac degeaba analizele, acum?
Iar daca merg la Fundeni acum, ce sa le spun?? Ca mi s-a nazarit mie ca vreau sa fac analize, pt. ca banuiesc ceva?
Zau, nu stiu de unde sa incep, ce sa fac!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

Floare de mac si Samira, VA MULTUMESC si imi cer scuze ca am facut o greseala de redactare, cand scriam eram direct sub influenta rezultatului de la MTHFR,ESTE CORECT ce scrieti legat de anomalia Leiden.
La mine APCR R= 3.075 ( V. N. =2.18 - 3.38 ), care exclude anomalia Leiden si orice tip de anomalie a F V;
Lupus anticoagulant: NR= 1.18 (VN=0.8-1.2), deci NEGATIV.
Aristica, Madyrizi si Felix 76 DEASEMENEA VA MULTUMESC PENTRU PROMPTITUDINE SI RASPUNSURI!
In ce ma priveste astept si trimiterea de la medicul de familie, VOI TRIMITE e_mail cu rezultatele scanate si imi voi indrepta pasii spre SPITALUL FUNDENI!
DUMNEZEU SA VA OCROTEASCA PE TOATE FETELE DIN ACEST FORUM SI SA FITI SANATOASE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Fetele, dragutele, o mare rugaminte: in zona de vest a tarii, Timisoara, Arad un medic hematolog bun la care sa mearga o viitoare graviduta cu trombofilie, stiti cumva??

Pup,

Felix 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Felix, sunt bine, pe aici, va urmaresc. Burta mea a mai crescut intre timp si ma intreaba lumea daca a miscat, ceea ce ma enerveaza f tare. Nu am simtit deocamdata nimic si am pt ca am placenta inserata anterior, am inteles ca o sa simt mai tarziu miscarile.
Acu' ma apuc sa caut pe net sa vad la cate saptamani trebuie sa simt miscari!
Stiu ca Balanta parca merge la Ionita!

16+
incepand cu anul 2010 voi fi fericita de copilas sanatos!

MTHFR C677T heterozigot, proteina S 51%, PAI 4G/5G heterozigot
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea alaturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Dragele mele, am si eu o intrebare: stiti cumva daca doamna Uscatescu poate fi gasita zilele astea la spital? ( mai exact, miercuri). Mie mi-a spus sa revin in jurul datei de 1 august si, fiindca marti seara am programare la ginecolog, m-am gandit ca ar fi numai bine daca ma duc miercuri la dumneaei, cu o evaluare proaspata. I-am scris un mail, dar nu mi-a raspuns. Astept, oricum, dar daca aveti vreo informatie legata de programul dumneaei, va rog mult sa-mi spuneti si mie.
Multumesc mult.

R. 9+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

tamy, nu te necaji ca nu simti bebele la 16s. Eu l-am simtit prima data la 20s si 5 z (tot din cauza placentei).

Despre dr Ionita, am mers de cateva ori pana am realizat ca imi cere doar D-Dimerii si formula leucocitara si ca nu stie cum e cu IRurile dupa sapt 20. Apai ca sa vad ca D-Dimerii si formula leucocitara sunt ok, pot si singura (bine, formula leucocitara nu e ok, ca am anemie, dar pt aia iau fier); nu tre' sa ma duc la ea, sa stau pe la usi si sa ii dau cate 100 lei.

21+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
FIV1 reusit, Wunschbaby Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ruxandra,dr.U este la spital zilele astea...eu merg maine la ea...si merg cu programare...deci maine este sigur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Multumesc mult, Samira!

R. 9+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

tamaryllis, nu te stresa cu simtitul, e o chestie relativa oricum. Eu am simtit pe la 14 saptamani, dar medicul m-a contrazis vehement ca nu si nu, e aproape imposibil... asa devreme. Poate ai simtit deja, dar daca ai fost mai balonata si intestinele au lucrat mai intens poti sa crezi ca asta a fost si nu miscarea propriu zisa. Iarasi, daca ai un ritm de viata mai alert, esti mult timp in miscare, nu reusesti sa sesizezi miscarile fine de la inceput. In plus, depinde si de conformatia fiecareia. Si alt factor - Eu nu aveam deloc burta inainte de sarcina (aveam fund, slava Domnului), dar burta nu, doar piele fara pic de grasime (plus oasele de la solduri, aratam chiar ciudat). Cred ca si asta a facut sa simt asa de repede. Ei, intre timp s-a mai schimbat peisajul pe la mine, dupa nastere , am si fund si burta. Concluzia: da-l incolo de internet, nu mai cauta! O sa simti cand nici nu te astepti!

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

scuza-ma, floaredemac, da' ai fost haioasa cu fundu' si burta.
si eu eram tare stresata ca nu simteam copilu' si cand a inceput sa miste... sa te tii, lelio... ce dans era in burta mea. si la primul si la al-doilea (facut cu clexane - ca eu nici nu mai zic ca e al sotului ci zic ca-i facut cu clexane).
ca sa va zic una tare, asta facut cu clexane a inceput sa mearga singur azi, vreo 2-3 pasi... la 9 luni si 8 zile. cred ca le pune ceva in clexane sa fie mai vioi. asa ca faceti clexane ca sunt copii grabiti astia. glumesc, desigur.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
http://bazar.desprecopii.com

Mergi la inceput