Trombofilia o cauza a infertilitatii - 28 -
Raspunsuri - Pagina 19
felix76 spune:
Neata dragutele,
Floricicademac
barzoiul il trimit fix la tine, mai ales ca acum a facut si pui, deci a crescut artileria de aducatori de bebelini. I-am facut prelucrarea necesara cum ca trebuie sa mai stea pe aci sa burticeasca multe fete sa nu plece in tarile calde deci, pune zahar pe pervaz ca vineeeee!!!!
Gabi, probabil ca ii voi cere si eu dr. Uscatescu sa-mi dea fraxiparina daca nu mai gasesc clexane, desi as prefera sa termin cu ce am inceput... E super daca nu ti-au aparut vanatai!
Samira, mie imi face sotul clexanul la 45 de grade, ca si merionalul de l-am facut pentru stimulare.
Lorena, homocisteina marita poate fi data de una dintre mutatii. Parerea mea este sa faci si analizele la Synevo sa vezi exact care-i baiul.
Roxi
cum a fost la Uschi? Sunt indicatii sa faci si tu clexane???
Neagudaniela, nu mai stiu, tu esti pe clexane?? Bafta la vazut imimioara! O sa fie emotiiii! Sa-ti iei si sotul cu tine, ai sa-l vezi cu lacrimi in ochi! Daca nu ai dat mail la Uschi, da-i ca nu e asa mare filosofie. Scrii tot ce s-a intamplat, ce tratament urmezi acum si ca esti de departe si-ti va raspunde.
Tamy
ce mai faci burtica maricica?
Ruxi, Anna, Alla 

Felix
10+
madyrizi spune:
fetelor, ma gandeam ieri: ce bine ar fi fost daca erati si cand mergeam eu la dr. uscatescu!!! m-as fi descurcat mai usor. atunci mi-am batut capul cu gasitul (de locatie, de nr. de tel etc.) si mi-a luat ceva timp.
pe toate si sa aveti cate o barza pe casa.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
http://bazar.desprecopii.com
anna_leah27 spune:
Buna dimineata fetelor
Astept si eu cu mult interes barza![]()
Urmeaza perioada de c.m. si dupa...
sa speram ca o sa apara in 2-3 luni (maxim!) 2 linute roz , o sa fiu cea mai fericita
Abia astept sa am motiv sa imi fac injectii!
Am uitat sa va spun ca de cand am fost la cardioloaga si m-a linistit ca nu am nimic ma simt mult mai bine , chiar nu mai am starile alea neplacute , off cat inseamna un cuvant bun![]()
Pupici !
Mama unui ingeras din ceruri...
Gena MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot , mutatia A1298C genotip heterozigot
floaredemac spune:
tuturor! Madyrizi, asa e, tu si alte fete de aici ati fost deschizatoare de drum si de mare ajutor celor care v-au urmat! Eu va sunt recunoscatoare tuturor pt rabdarea si incurajarile voastre, am spus-o si o repet! Sa dea DD sa avem toate copii sanatosi, cei nascuti sau cei care vor veni, pentru ca doar asta conteaza pentru o mama. Inainte sa am copilul astfel de vorbe mi se pareau stereotipuri, dar acum inteleg exact sensul lor. 
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
aristica spune:
floricica eu accept si un barzoi, ca de 3 ani de cand ma chinuiesc eu sa fac un bebe mi-a trecut si obsesia de a avea fetita.![]()
Pup toate burticile mutante si viitoarele burtici!
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
samira33 spune:
buna dimineata doamnelor
felix si mie tot sotioru imi face injectiile de stimulare ca mie mi-e frica de mor de ace.
...deci sunt asigurata cand voi face Clexane.
housepocket480 spune:
Buna fetelor
Scuze ca dau buzna la capitolul acesta, dar caut si eu un raspuns la o analiza pana merg la doctor.
APTT are valoarea 34.3 in intervalul 22.1 - 28.1. Celelalte analize nu au sosit inca dar le astept cu mare interes.
Eu mai am un baietel de trei ani dar, la recomandarea medicului am facut si analizele de trombofilie.
Ma puteti ajuta cu un raspuns la aceasta analiza? ce inseamna?
Multumesc
felix76 spune:
Housepocket uite aici, poate te lamuresti http://www.synevo.ro/timp-de-tromboplastina-partial-activat-cu-caolinaptt/
Mai multe nu stiu...
Aaaa, chiar voiam sa va intreb si eu un lucru, mi-a iesit PT-ul la Fundeni de 10,4 secunde si am citit ca e normal intre 13 si 15 secunde. Ce credeti ca inseamna asta? Se coaguleaza sangele repede??? N-am apucat sa o intreb pe Uschi pt ca am vazut dupa ce plecasem...
Felix
10+
Ruxandrada spune:
Buna dimineata!
Va pup pe toate!

Ma bucur ca sunteti bine si, mai ales, ca ne pastram cu toate starea de spirit necesara. Asta cred ca o convinge si pe barza ( sau barzoi, cum vreti!), sa vina repede si sa nu mai plece de la noi.
Va urez o zi taaare, taaare buna si linistita! Eu sunt in plin santier, dar mor de nerabdare, de fiecare data cand am un minut liber, sa vin si sa trag cu ochiul la voi. 

R.
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc! 9+
florens spune:
Are cineva ramase pastile de Medyn Forte? Sau spuneti-mi va rog un site de pe care sa pot comanda ca am gasit doar unele in germana si efectiv nu ma pot descurca. Stiti cam in cat timp ajunge o comanda transmisa pe mail.
Va multumesc mult pentru raspunsuri si pentru eventualul ajutor!