Trombofilia o cauza a infertilitatii - 28 -
Raspunsuri - Pagina 18
floaredemac spune:
Fetelor, sunt tare incantata de ce am aflat azi: medicul ginecolog la care mergeam inainte si medicul cu care am nascut si as vrea sa nasc si data/datile viitoare (a fost recomandat de cel la care mergeam curent) colaboreaza cu o clinica particulara foarte moderna, care are si maternitate. Era visul meu sa nasc intr-un loc civilizat, curat. Acum nu imi mai ramane decat sa incep injectiile si sa ademenesc barza sa vina si pe la noi...Parca incep sa se mai lege lucrurile, dupa cat am fost de suparata si dezamagita!
si va doresc un weekend frumos!
P.S. Rog gravidutele la care a aterizat barza sa o trimita si la o floaredemac, sa nu o tina doar pentru ele. Dar numai din septembrie, ca sa apuce sa se injecteze floricica![]()
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
Ruxandrada spune:
Floaredemac,
ma bucur tare mult ca esti increzatoare si optimista! Ai sa vezi ca lucrurile or sa se aseze din ce in ce mai bine. Eu am rugat-o pe barza mea, care pare rezonabila, sa treaca si pe la tine. Si ma bazez pe promisiunea ei de septembrie!

R.
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc! 8+
floaredemac spune:
Ruxi, mii de
! Daca vine barzuca si de la alte fete, nu ma supar, poate da DD gemeni
!!!
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
neagudaniela spune:
Buna Floaredemac boala mia descoperito un ginecolog din Timisoara,tratamentul tot el mi la facut si la hematolog am mers eu fiindca la citi ginecologi am fost nici unul nu mau trimis la hematologie,mie frica ca nu iau tratamentul care trebuie si sa nu patesc ca anul trecut,saptamina care vine doar pe simbata sintem programati sa vedem daca ai bate inimioara.mie frica dar sper,noroc si voua la toate!
floaredemac spune:
Mie mi se pare ok tratamentul, ti-am zis, dar ... daca as fi doctor ca sa conteze parerea mea, ce bine ar fi! Ai incercat sa ii scrii doamnei dr Uscatescu? Pe langa hemoleucograma poate ar trebui sa faci si homocisteina, eventual analiza B-urilor care sunt relevante si restul care tin de coagulare. Dar numai hematologul poate spune, asta daca ai noroc si gasesti unul care sa se priceapa! Iti tin pumnii sa fie bine la control! Oricum, ai avut noroc cu ginecologul ca a descoperit problema. In continuare cred ca va fi important sa regleze dozajul de clexane, dar la asta te poate ajuta si d-na Uscatescu, daca o abordezi 
floaredemac spune:
Daniela, e totul in regula?
samira33 spune:
buna dimineata fetelor
mi-a scris iar dr.U...mi-a spus ca pot veni fara programare in orice zi.
sper sa ma mobilizez Luni dimineata.
o Duminica faina va doresc
neagudaniela spune:
Buna Floaredemac,eu in Bucuresti nu am cum sa ajung sint multi km de aici din Arad si pe meil nu stiu daca ma descurc,nu am adresa si nici nu ma prea pricep
,cum sa fac sa comunic cu ea?Tu cum esti?Am citit povestea si sper sa ne dea dumnezeu la toate puterea de a merge mai departe optimiste!
floaredemac spune:
Daniela, si eu sunt de departe, dar nu chiar ca tine. Eu voi merge la d-na dr dar probabil o data, de doua ori, mai mult nu cred fiindca daca raman insarcinata va fi si mai dificil.Te sfatuiesc sa ii scrii mail, nu e f. complicat, eventual rogi pe cineva sa te ajute daca ai dubii. Incerci sa fii cat mai la obiect, dar totusi sa ii spui toate amanuntele (despre sarcina pierduta, analizele facute, tratamentul - ce anume si in ce concentratii, etc), ii explici de unde esti, ca sa inteleaga de ce nu poti ajunge la Fundeni. Eventual ii poti trimite si informatiile pe care le-ai primit la ultima ecografie, sau orice altceva ai. Mie mi-a raspuns la primul mail, la al doilea nu - nu stiu din ce motiv. Eu iti pot trimite adresa dumneaei, dar trebuie sa iti activezi PM (intri in "contul meu", la mesaje private cred, si acolo activezi - nu mai tin minte exact). Iti urez succes si daca te mai pot ajuta cu ceva, cu cea mai mare placere. Din pacate eu nu am prea multa experienta, fiind noua in gasca...dar am reusit sa imi fac o parere. Restul fetelor stiu mai multe, dar oricum difera situatia de la caz la caz.
Capul sus, de data asta va fi bine! Important e sa nu iti pierzi speranta si credinta!