Trombofilia o cauza a infertilitatii - 28 -

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

felix,multumesc pentru urare...dar nu am ajuns...dimineata am oprit ceasul cand a sunat si m-am cuibarit mai bine in pat

indra,ai o informatie gresita...lupus negativ nu exclude Leidenu...eu am Lupus negativ si Leiden pozitiv.

Luni sper sa ajung la Fundeni...nu de alta dar saptamana viitoare plec la mare si vreo 2 saptamani nu ma voi mai putea ocupa de analize etc etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Azi mi-am facut prima injectie cu fraxiparine ( tot 0,4 ca si la Clexane mi-a dat). Deocamdata nu vad nici o deosebire fata de Clexane. Adica nu m-a durut deloc. De invinetit nu m-am invinetit decat de la prima injectie de Clexane facuta la Fundeni.

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 12 +

Mergi la inceput

fetelor,Clexane se face subcutan???ca la Fiv???-pentru cine stie.ca atunci nu mi-e teama de ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

buna fetelor

am ajuns intr-un final la fundeni

pe d-na dr nu am vazut-o nici nu stiu cum arata ca m-a consultat o asistenta si mi-a recoltat

rezultate:
protc
prot s
antitrombina III
anticoagulant
toate astea au iesit super ok
mai putin homocisteina care este 14 si valorile normale sunt pana la 13

credeti ca sunt sanse sa am trombofilie
inainte sa-mi recolteze pt analizele astea mi-a zis d-na asistenta ca trebuie sa fac si mutatiile de la sinevo si anum factor V laiden factor II si gena MTHFR

credeti ca mai are rost sa dau o caruta de bani pt mutatiile astea
daca le aveam analizele enumerate mai sus nu ar fi iesit modificate

va rog sa-mi spunti cat puteti de repede ca maine sunt programata la synevo si nici nu e in orasul meu trebuie sa merg vreo 300 km

Sper din tot sufletul sa devin, cat mai curand, mamica.

Mergi la inceput

lorena,mutatiile si Leiden nu au legatura cu ce ai facut tu la Fundeni...asa ca mergi la Synevo si fa-le.
vezi ca APCR nu se face decat la Synevo din Sos. Stefan cel Mare.

Mergi la inceput

ce este APCR

Imi doresc din tot sufletul sa devin mamica asa sa ma ajute

Mergi la inceput

inebunesc!!!!!!!!!!
cate analize mai trebuie sa fac?

Imi doresc din tot sufletul sa devin mamica asa sa ma ajute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

fetelor,Clexane se face subcutan???ca la Fiv???-pentru cine stie.ca atunci nu mi-e teama de ele.

Samira e cam la fel ca Puregon, numai ca se baga acul perpendicular pe piele, in colacel. Eu una injectiile de FIV le faceam la unghi de 45. Sunt si filmulete pe net dar...la ce experienta avem noi....

http://www.youtube.com/watch?v=GoJdofjXQZ4&feature=related

mutatie hetero MTFR C677T, 1 sarcina oprita in evolutie la 5-6s obtinuta prin FIV iun-2010

Mergi la inceput

lorena,stai calma...ia-o usurel...daca vezi cate analize am eu...am trecut deja la volumul 3

APCR are legatura ca factorul V Leiden....si de asta ti-am spus ca se face doar in Stefan cel Mare...ca si eu ma confrunt cu el zilele astea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

buna lorena, mie mi-au iesit analizele enumerate de tine ok, inclusiv homocisteina; le-am facut inainte de fiv care, din pacate, a fost nereusit

dupa fiv, m-am dus si mi-am facut mutatiile si am MTHFR A1298C in stare heterozigota si PAI-1 4G/5G in stare heterozigota, mai trebuie sa fac factorul XIII

deci, desi primele analize erau bune, tot am ceva mutatii; acum imi pare rau ca nu le-am facut pe toate inainte de fiv

Mergi la inceput