Trombofilia o cauza a infertilitatii - 28 -

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

mady sper ca am inveselit-o si pe tamaryllis! Felicitari pentru primii pasi! Asta da eveniment!!!

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neataaaa,

Balanta doctorul asta e bun inainte de sarcina? Se uita pe analizele facute la Synevo, da clexane daca este cazul?? Apropos de D-dimeri, mie Uschi nu mi i-a dat sa-i fac, oare trebuie???

Tamy ma bucur ca burtica ta creste, a inceput si a mea sa ia proportii, aseara m-am cantarit si am constatat ca am luat cam 2 kg, bine, era si dupa-amiaza dupa kile de lichide baute dar ceva ceva kg tot am luat. Da-i in pisici cu intrebarile astea. Eu am constatat un lucru, multa lume te intreaba asa, ca sa se afle in vorba, nu ca i-ar interesa problema foarte tare. Nu poti sa le raspunzi evaziv sau sa te faci ca nu auzi???

Floaredemac esti mortala! Chiar ma gandeam, si eu sunt cam la fel sau, ma rog, eram. Pt mine revenirea la kg de dinainte de sarcina e o treaba importanta pt ca imi place sa fiu slaba, acu vedem daca s-o putea. Mai e muuuuuult pana atunci, acum trebuie sa pun grasime pt bebe!!!

Mady, felicitari pentru primii pasi! Mama dar e precoce tare! Fetele, vedeti ce copii face clexanele???

Sami, bafta multa! Sa vii cu vesti bune! merg si eu la ea luni.

Ruxi, si eu i-am scris dar nu mi-a raspuns. O fi ocupata, oricum merg la morfo luni asa ca intai trec pe la Fundeni sa recoltez sange apoi fuga la Filantropia si inapoi la Fundeni cu echo. Mi-e cam groaza de traficul de Bucuresti dar ne descurcam noi...

Pup toata gasca,

Felix 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

felix, iarta ma, sunt batrana,
te am intrebat la cine mergi la filantropia
nu mai stiu daca mi ai raspuns

+14 cu si si mami de Vlad (12.12.1999)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

felix, dr Ionita Hortensia stie multe lucruri legate de mutatii, le ia in serios, crede in tratamentul cu Clexane, insa nu este specializata pe trombofilii obstetricale (asa cum este dr Uscatescu). Da, probabil ca este ok pt persoanele care au trombofile, dar nu sunt insarcinate. Eu insa am mers la ea cand am ramas insarcinata si, comparativ cu dr Uscatescu, am realizat ca are cu totul si cu totul alte idei. Pt monitorizarea dozei de Clexane, ea sustine ca trebuie facuti lunar D-Dimerii, insa dr Uscatescu, la fetele insarcinate, face antiFXa, ceea ce, din pacate, in Timsioara nu se face.
Pt a monitoriza Clexane, cred ca e importanta analiza antiFXa, nu cea a D-Dimerilor (asa zic si medicii din afara, inclusiv cei din Austria).

21+
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota + mutatia PAI 4G/4G homozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
FIV1 reusit, Wunschbaby Viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Multumesc Balanta Deci pana la urma dr. Uscatescu e cam singura varianta in regula pentru trombofiliile in sarcina, nu-i de mirare ca mergem din toata tara la ea.Chiar m-am uitat pe foaia pe care am primit-o de la Uscatescu, mi-a facut antiFX-a.

Ma gandesc si la dr. Ionita, e ok ca da clexane si nu zice din start nu e cazul, cum mi-au zis mie altii. Mai nasol cu analizele in sarcina, daca nu e urmarita cum trebuie e bai.

Pe la Arad n-or mai fi hematologi din generatia lui Uschi? Coplicata treaba daca stai la capatul celalalt al tarii...

Felix 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrada spune:

Felix, multumesc pentru raspuns.
O sa ma duc fara programare, sper sa ma primeasca; ideea e ca, daca tot am programare diseara la dr. Albu, ma gandisem sa ramanem in Bucuresti, iar maine dimineata sa merg la Fundeni, ca sa nu mai fac altadata un drum special ( doamna ma chemase oricum in jur de 1 august, iar maine e 28 iulie, asa ca nu-i mare diferenta). Nu prea ma impac cu trezitul de dimineata in noua mea stare- as dormi tot timpul, mai ales ca nu mai beau cafea, am mai mereu o stare de leguma ofilita... Dar deviza este : " nu ne vaitam!", nu?
Sa aveti o zi buna!

R. 9+
tiroidita autoimuna, PCOS, MTHFR A1298C C677T heterozigote; 2 sarcini oprite in evolutie la aproximativ 7 saptamani; insarcinata a treia oara, Doamne-ajuta cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_leah27 spune:

Buna dimineata fetelor,
Tocmai mi-am facut calculele si am observat ca mi-a intarziat cm cu 2 zile , dar e inca putin si nu ma bucur prea tare pentru ca ne-am protejat in perioada asta...daca se mai aduna zile o sa fac un test desi inima imi spune ca inca nu sunt insarcinata ;planuiam sa reluam incercarile la sfarsitul lunii august.Va spun eu daca se intampla ceva...
Si acum despre miscarile fatului, asta e ceva relativ si depinde de la caz la caz cand apar sau cand sunt sesizate , dar se intensifica pe parcurs si dupa o sa aiba un orar strict in fiecare zi.
Pupici si o zi cu soare !

Floaredemac , te rog cand ai timp sa adaugi la tratamentul meu(de la rubrica aspirante) si Folowise Multumesc mult!

Mama unui ingeras din ceruri...
Gena MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot , mutatia A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Fetelor, v-a mai iesit vreuneia ProC Global=0,5 in sarcina, sub tratament cu Clexane?

Mamica de Antonia Maria (27.11.2004) si Daria Nicoleta (6.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Mutantele mele dragi, m-ati omorat cu burtile si poponeturile, cu miscarile din burtici si cu minunile clexanului ...eu se pare ca am scapat de clexane, dar de azi am inceput Ac, deci FIV-ul meu ramne in picioare, asta inseamna ca daca de data asta reusesc, voi avea bebici ca mine - berbeci, ca sa compensam lipsa de clexane

pentru toate mutantele, un mare buchet de

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

Buna fetelor
Incerc de f mult sa imi fac curaj sa vb cu voi despre problemele mele. Incerc de 4 ani sa raman insarcinata dar din pacate nu am ramas niciodata, am facu si 3 inseminari anul trecut, de curand am aflat ca am MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA si valori mici la factorul V Leiden (1.81 s) si anticoagulant lupic (27.1). Eu merg la dr. Dragos Albu de la Medlife si sunt programata la FIV in octombrie, dansul mi-a spus ca o sa i-au clexane inainte si dupa FIV. Vreau sa merg maine si la doamna doctor Uscatescu de la fundeni sa vad ce parere are si dansa. As vrea sa stiu si parerea voastra ce ma sfatuiti sa fac?
Stiti cumva daca trombofilia ar putea fi o cauza a infertiliatii?
Va multumesc!
Doamne ajuta

Mergi la inceput