Trombofilia o cauza a infertilitatii - 28 -

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

rezolvat , cumparat, 54 ron cutia.

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Anticorpii antispermatici, Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Perfect , multumesc mult Denisa .
Iti trimit pm cu nr meu de telefon, ne auzim cand ajungi tu in tara, nu este nici o urgenta pt mine, ne vedem cind vei putea tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Neata fete dragute,

Floricicademac, ma ocup imediat de completare!

Gabi, nu te supara asa usor. Gasesti clexane la farmacia Tei, la Farmacia Sensiblu de la Medlife Grivita, la farmacia vis-a-vis de Fundeni, de la capatul de linie 66. Acum nu stiu daca le gasesti compensat dar le gasesti cu banuti. Oricum, e sfarsit de luna si nimeni nu cred ca mai da retete compensate! Succes in cautari!

Anna, ma bucur ca nu e problema la inimioara ta! Super idee sa tratezi anxietatea cu terapie prin ras!

Sami, bafta azi la Uschi!

Felix 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

felix76, multumesc! Cum stai cu greturile "matinale"? Eu le aveam seara, dupa ce mancam masa de "pranz" ...

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns indra03 spune:

BUNA DIMINEATA!
Vin pentru prima data in acest grupaj cu problemele ale mele pentru care va rog sa va rapiti din timpul vostru si daca puteti sa ma ajutati, VA MULTUMESC ANTICIPAT !Am avut in luna mai un FIV soldat cu un beta ~200 in ziua 8 dupa ET si in aceeasi zi am sangerat, mi-am refacut beta inca de 2 ori din 2 in 2 zile si rezultatul a scazut la ~1. TRISTETE MARE!
Dragele mele, din luna iunie am inceput analize de HEMATOLOGIE.
Am facut: - anticorpii anticardiolipinici IgG,IgM =OK!
- anti beta 2 glycoprotein IgG, IgM, in care am valoare de incertitudine la IgM, rezultatul meu fiind 10.2; incertitudine fiind in interv (10-15);Recomandare de refacere dupa 6 saptamani!
- Lupus anticoagulant, negativ si se exclude astfel anomalia Leiden OK !
- Proteina S OK !
- APCR OK !
SI ASTAZI AM PRIMIT REZULTATUL DE LA SYNEVO GERMANIA PENTRU Gena MTHFR (mutatii C677; A1298C):
- Mutatia A1298C negativ, OK ! ;
- Mutatia C677T= GENOTIP HETEROZIGOT , PROBLEMA
Eram ferm convinsa ca rezultatele o sa fie bune si iata-ma cu o incertitudine la anti beta si un rezultat care prezinta factor de risc pt. avorturi spontane in luna mica de sarcina !!!!
Trebuie sa ajung cumva la dr. Uscatescu pe care nu stiu exact unde o gasesc, la ce telefon se fac programari, este sau nu in concediu, ....
SUNT FOARTE INGRIJORATA PENTRU CA SE COMPLICA ECUATIA EVOLUTIEI MELE SPRE O SARCINA, APAR ALTE SI ALTE PROBLEME DE CARE NU AVEAM CUNOSTINTA !
Va rog sa ma ajutati daca puteti cu informatii legate de cele de mai sus.
EU VA DORESC MULTA SANATATE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

indra, pe prima pagina au facut fetele un minighid cum sa ajungi la dr.uscatescu.

Citat:
Cum ajungem la d-na dr Uscatescu? Mini-ghid de buzunar datorat lui Felix76 si tuturor "mutantelor" cu experienta

intra acolo si o sa gasaseti info.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
http://bazar.desprecopii.com

Mergi la inceput

Indra03, bine ai venit! In primul rand incearca sa te calmezi, toate am trecut prin ce treci tu acum, stim cum este, dar ne-am "regrupat" si mergem mai departe. Pe prima pagina vei gasi un Mini-ghid cu tot ce trebuie sa stii cand mergi la d-na dr Uscatescu. Acolo faci click pe "Mini-ghid de buzunar datorat lui Felix76 si tuturor "mutantelor" cu experienta" si vei fi directionata la pagina respectiva. Din discutiile fetelor de pe aici, am aflat ca dr Uscatescu este la spital zilele astea. Ce nu am inteles eu din descrierea ta este de ce Lupusul anticoagulant negativ exclude mutatia Leiden. Eu am tot negativ, dar la analiza genetica mi-a iesit pozitiv Factorul V Leiden. Tu ai facut separat si analiza asta si a iesit negativ?

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural

Mergi la inceput

madyrizi, am scris in acelasi timp! scuze pt repetitie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

buna indra citeste informatiile de pe prima pagina si dupa ce o faci, daca ai nelamuriri, intreaba-ne, ca te vom ajuta cu placere. Imi pare foarte rau pentru pierderea voastra!

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

floricica

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput