Trombofilia o cauza a infertilitatii - 28 -

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

da io nu-s gravidutza si de asta spun ca poate nu ma primeste fara programare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dangabriela spune:

Te primeste oricum! Nu am vazut sa ceara cuiva programare. Tu de fapt pt ce te duci? Ai o trimitere ceva ? Eu am avut de la med de familie! Oricum daca mergi pt niste analize, e f posibil sa nu te intalnesti cu Uscatescu de dimin, ea vine de fapt doar la rezultate. Dimineata iti va lua sange o asistenta!

Mutatia Factor Laiden heterozigot, 12 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns printe spune:

gata, am facut rost de femibion. O colega de-a sotului era acum in Franta si se intoarce maine. A vb cu ea pe mail, s-a dus la farmacie si a si gasit (fara reteta). Mi-a luat 6 cutii cu 8.9 euro cutia. Medyn forte mai am timp sa fac rost pt ca asta ar tb sa-l iau in sarcina doar. Eu plec cu serviciul din tara 3 luni ..deci 3 luni oricum nu lucram la bebe si mai am timp sa imi procur medynul.
Eu am fost ieri la Uscatescu si a ytrimis o graviduta la farmacia de vis a vis de spital sau in incinta spitalului (parca asa am inteles..cred ca nu-s mai multe) si a gasit clexane acolo. Deci care sunteti din Bucuresti aveti puteti merge acolo.
Mie inca nu mi-a zis daca io sa fac clexane in sarcina inca, mi-a aratat cum se fac si mi-a zis ca daca raman cumva si tb sa calatoresc cu avionul neaparat sa-mi fac clexane...dar in rest sa astept testuletul pozitiv si cand il am sa trimit mail si vedem cum actionam mai departe.
Deocamdata mi-a dat aspenter 1 la 2 zile, acid folic si femibion.

Samira si eu nu-s gravioduta si n-am avut probleme sa nu ma primeasca. Am spus ca sunt din iasi si m-a luat f repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

aristica daca ai cunostinte in Italia progesteronul este mult mai ieftin, eu am dat pe trei fiole(100ml/fiola)5E, iti trebuie reteta de la medic dar, se da mult mai usor decat pregnylul.

Aaaa sa nu uit eu sunt in ungaria si plec spre austria daca are nevoie cineva de medicamente(medin forte sau femibion) sa-mi lase mesaj in seara aceesta si daca pot sa cumpar, cu cea mai mare placere le cumpar, sa-mi scrie si localitatea , eu stiu cand ma intorc inapoi poate le si distribui in drumul spre casa.
va pup

Timpul vindeca ranile, acorda-ti timp.

Anticorpii antispermatici, Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

gabriela,merg pentru factorul V Leiden...am si trimitere de la medicul de familie...analizele le am facute...as vrea doar o interpretare si un tratament daca e cazul....si evident daca e nevoie sa mai fac ceva analize...le fac acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Denisa eu as avea nevoie de 2 cutii de femibion, daca se poate m-ai ajuta tare mult. Eu sunt din bucuresti.
Ai nevoie sa iti trimit banuti?
Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floaredemac spune:

Printe, super pret pentru femibion!!! Se pare ca intr-adevar in Germania sunt cel mai scumpe!
Felix76, plz, cand ai timp copiaza in ghidul tau adaugirile lui aristica , ca sa apara pe link-ul de pe prima pagina.
Aristica, poate asa oi fi zis, ca merg in Germania...la cat sunt de truli luna asta s-ar putea! Scuze daca am indus lumea in eroare La mine noptile se compun din 4 ore de somn de ceva timp incoace... de! Si in plus...DC da dependenta, se stie bine: fac ce fac si tot aici casc ochii! toate "mutantele" si burticile aferente!

FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!

Mergi la inceput

adrianaady da draguta, cu cea mai mare placere dar, sa-mi spui de care femibion 800 sau 400, cu bani ne rezolvam noi cumva, nu este necesar sa-mi trimiti acum.

Anticorpii antispermatici, Mutatia C677T-heterozigot, Mutatia A1298C-heterozigot, gena PAI1-4G/5G-homozigota.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Denisa femibion 800, cel care se ia pina in sapt 12 de sarcina.
Multumesc tare, tare mult

Mergi la inceput

OK, acum ma duc

Mergi la inceput