Trombofilia o cauza a infertilitatii - 28 -
Raspunsuri - Pagina 13
unique spune:
Femibion se gaseste si aici, iar transportul e aprox 13 euro. Coletul soseste in 7 zile.
Dana, mami de Sofia Andreea (17/10/2007) si 23+
MTHFR C677T heterozigot
antoemma spune:
Multumesc artistica, stiu cum sta treaba pentru analizele de coagulare dar m-ar interesa date si in legatura cu anticorpii Rh. As fi vrut sa stiu daca recoltarile pentru determinarea anticorpilor Rh se fac tot in cadrul aceluiasi spital, la aceeasi adresa, doar ca la alt medic, sau este vorba de un alt spital la o alta locatie. Sora mea o sa vina luni la d-na Uscatescu si cu ocazia asta ar fi vrut sa isi faca si analizele pentru Rh. Problema este ca daca va fi nevoie sa vina peste cateva zile dupa rezultate, in cazul in care nu pot fi transmise pe fax spre exemplu, nu ar fi o solutie prea convenabila, pentru ca ea nu locuieste in Bucuresti.
Mamica de Antonia Maria (27.11.2004) si Daria Nicoleta (6.03.2010)
brotacel83 spune:
pt dangabriela, te rog spune-mi mai multe despre incompatibilitatea grupelor de sange. si eu am 0 iar sotul A, asta poate fi o problema?
multumesc
mutatie MTHRF C677T heterozigot
2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie
dangabriela spune:
Sunt extrem de suparata!!!!!!!!!!!
Dupa ce azi dimin am fost iar la Fundeni si am reusit sa-mi fac singura injectia de Clexane( am fost f mandra de mine), am luat reteta de la med de fam si surpriza: Clexane nu se gaseste in nici o farmacie. Am fost la mai multe Sensiblu, si cica nu se importa!!!
Am gasit doar intr-un sg loc dar de 0,2 si doar 8 fiole. O farmacista mi-a zis chiar ca mai nou, Clexanul este pe o lista de medicamente care se distribuie numai in spitale!!!
O alta m-a sfatuit sa trec pe Fraxiparine. Asa ca am sunat la d-na Viorica, s-a consultat si cu Uscatescu si a zis ca ar fi ok, ca nu am facut decat 2 pana acum de Clexane. Acum treb sa merg maine iar la med de fam pt alta reteta ca pe cea de Clexane nu mi-o primesc farmacistele. Offf sunt f obosita si scarbita de sistemul din tara noastra!!
antoemma instit de hematologie e o instit aparte, in p-ta Victoriei, lg Spit Filantropia, pe str Dr Felix. rezultatele nu se elibereaza pe mail sau fax.
brotacelnu cred ca e ceva f grav, am inteles ca bebe ar face dupa nastere o forma mai agresiva de icter, intreaba dr tau ginecolog, dar eu stiu cazuri asa ca noi care nu au primit indicatia sa faca aceste analize.
Mutatia Factor Laiden heterozigot, 12 +
anna_leah27 spune:
Buna fetelor !
Am revenit cu zambetul pe buze si plina de sperante...dar plecasem cu un stres la ekg...cum am ajuns m-a si luat in primire , nu apucasem sa ma calmez putin si surpriza:nu am nimic!
Ekg ok numai ca a vazut ca am tahicardie,i-am explicat eu frumos ca sunt stresata si ce istoric minunat am,ce vitamine iau,dupa ce a aflat tot,cardioloada,o tipa super draguta(am mers la lo clinica privata !)mi-a zis ca sunt doar supusa stresului si presiunii , ca asa reactioneaza organismul meu, respectiv cu junghiuri la inimioara si stari de oboseala , mi-a zis ca daca vreau pot sa iau un medicament antistres pe baza de plante , dar ca puterea de a trece peste asta sta in mine si ca trebuie sa ma calmez...
Asa o sa fac , mi-a promis mie ca o sa ma iubesc mai mult si ca nu o sa ma mai invinovatesc pentru ce s-a intamplat.
Anxietatea e o suferinta care se trateaza,eu o sa o tratez cu terapie prin ras(nu glumesc , chiar am vazut o carete pe tema asta), alternativa cea mai buna acum
Ce e cu clexane? Nu mai exista?Repede se schimba si regulile astea si in modul cel mai nefavorabil...
Gata ca am promis ca nu ma mai stresez
Va pup si va urez o zi cu soare in continuare , desi am vazut la meteo ca vin ploi!
Mama unui ingeras din ceruri...
Gena MTHFR mutatia C677T genotip heterozigot , mutatia A1298C genotip heterozigot
floaredemac spune:
Acum am vazut ca nu am precizat ceva - preturile alea pt femibion si progesteron sunt in euro asa, in caz ca cineva nu isi da seama si isi face sperante ca ar fi lei.
Aristica, eu nu merg in Germania, ci trec prin Ungaria si poate Austria la intoarcere. In Ungaria dorm o noapte sigur (in Budapesta), la dus, iar la intors inca nu stiu pe unde vom veni. Deci, daca pot lua ceva, va fi din Budapesta. Si asta e conditionata de ora la care ajungem, dar sper ca dimineata sa gasesc deschis (va fi sambata). Fiind atatea necunoscute si probabilitati nu indraznesc sa ma bag la promisiuni. Femibion cred ca voi cumpara mai multe cutii daca gasesc, pentru mine si eventual pentru doritoarele de pe aici, dar nu trebuie sa imi dea nimeni bani inainte fiindca nu stiu exact ce si cum si nu vreau sa par neserioasa daca nu reusesc.
Alta chestiune: sa trecem ce ai scris cu rosu pe prima pagina, sau sa editeze Felix76 mesajul ei si sa adauge acolo, ca sa arate mai unitar totul?
dangabriela, m-ai dat gata cu vestea asta cu clexane-ul! Astia-s nebuni la cap!!! Felicitari pt reusita de a-ti face injectia singurica,si eu ma gandesc cu "interes" cum o sa ma descurc....am vazut filmulete pe youtube si m-au trecut oarece fiori, dar daca-i musai... cu placere!
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
floaredemac spune:
Citat: |
citat din mesajul lui brotacel83 pt dangabriela, te rog spune-mi mai multe despre incompatibilitatea grupelor de sange. si eu am 0 iar sotul A, asta poate fi o problema? multumesc mutatie MTHRF C677T heterozigot 2 sarcini oprite din evolutie la 8s, inainte sa aflu de mutatie |
asa stiu si eu, chestia cu icterul pe care ti-a spus-o dangabriela. daca dai o cautare pe forum gasesti multe discutii pe tema asta. O prietena de-a mea are asa ceva cu sotul, si cand am aflat am fost curioasa si m-am documentat.
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
aristica spune:
floricademac eu intelesesem ca te duci in Germania. Nu-ti face griji pentru mine, caci eu intreb deoarece mi-a zis docotrul sa ma apuc sa-mi fac provizii si exact asta fac. In seara asta ma duc la el sa-mi dea reteta pentru progesteron pentru Germania, caci pleaca in weekend sotia boss-ului meu si a zis ca incearca sa le cumpere. Apoi, mai pot incerca printr-o persoana, tot din Germania. Oricum mai am cam o luna la dispozitie. Ziceam de banuti in avans, caci astea-s mai scumpe - pe site-urile online din Germania sunt cam 40 E/cutia, iar o cutie are doar 5 fiole. Cred ca poti pune informatia langa ghidul lui felix, caci e mai usor sa trimiti pe cineva care intreaba la un singur link din care-si poate lua toate informatiile.
antoemma era o mamica la fundeni care a cerut sa i se trimita rezultatele pe fax a doua zi si o alta care a zis ca-si trimite sotul dupa rezultate...deci nu e musai ca sora ta sa vina sa-si ia rezultatele. Si eu voi fi sunata maine seara tot in legatura cu rezultatele de la homocisteina si as fi putut sa mai fac un drum, dar a fost asistenta draguta foc.
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
samira33 spune:
mai fetelor...am tot sunat la Fundeni si nu raspune....am trimis iar mail in care am spus ca vreau sa vin maine si mi-am facut si un scurt istoric in mailu ala...daca nu-mi raspunde pana maine...io ma duc asa si gata.
oare s-o supara???
aveti un nr. de mobil unde o sunati pe asistenta Viorica si sunt eu pe dinafara???
dangabriela spune:
samira nu-ti treb programare la Fundeni. Te duci efectiv acolo.Cauti laboratorul de hematologie, intri direct si din prima incapere se mai face una in dreapta, acolo te duci, pt ca e pt gravidute. Te asezi undeva si astepti sa-ti vina randul.
Mutatia Factor Laiden heterozigot, 12 +