Trombofilia o cauza a infertilitatii - 28 -
Raspunsuri - Pagina 12
floaredemac spune:
Felix76, asa, off topic: noi am fost cu bebe in Turcia in Antalya, cu avionul. Ajungi repede, sunt chartere dese daca se intampla ceva si trebuie sa vii repede acasa (Doamne fereste!), preturi bune, conditii la fel...
FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural
Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe!
antoemma spune:
dangabriela, Institutul de hematologie e langa Fundeni? Ai avut nevoie de trimitere? Stii cumva daca rezultatele trebuie ridicate personal sau ti le pot trimite pe mail sau fax, in cazul in care esti din alt oras? Multumesc.
Mamica de Antonia Maria (27.11.2004) si Daria Nicoleta (6.03.2010)
samira33 spune:
felix,SAFL am facut...ma interesa doar APCR.
multumesc
fetelor care va ocupati de prima pagina...nu mai sunt valabile numerele de telefon de la Fundeni...noile numere sunt
021.275.05.00
021.275.07.00
aristica spune:
mamutz
felix chiar c-au fost gratis si eu tot intrebam unde platesc si de unde primesc bonul sau factura . Cand te hotarasti pentru bulgari, sa-mi zici, caci nasa mea are agentie de voiaj si le-a facut rezervari din timp, cu o reducere "frumusica" tuturor prietenilor mei care au bebei...ca se pare ca toti in jurul nostru s-au hotarat sa devina parinti
unique sar'mana de informatie, o retin pentru data viitoare, dar acum am rezolvat, caci mi-au cumparat "unguroaicele"
neagudaniela bine ai venit si sarcina usoara! Cel mai bine intrebi direct pe mail-ul docotritei despre tratamentul tau.
dangrabriela las' ca nu-i bai ca nu ne-am intalnit si nici ca faci clexane de 0.4, important e sa-si faca treaba si sa fiti tu si bebe bine.
ruxi merci mult, mult, mult de tot, am gasit Femibion, dar inca nu renunt la ideea unei vizite la Curtea de Arges! dulce.
printe la unguri se cumpara Femibion fara reteta.
floaredemac cum bre sa dam cu pietre? Meriti toata consideratiunea si aprecierea noastra daca pleci pe la nemti nu-mi iei si mie 15 filoe de progesteron injectabil? Cu banutii in avans, normal, ca astea-s mai scumpe. Crezi ca se poate?...si-am sa te pomenesc pentru bunatatea ta in veci. Parol! (da, sa-mi zici cum se numeste la ei progesteronul injectabil, sa cer reteta exact cu denumirea lui) Hai sa-ti dau ceva cu rosu, sa treci pe prima pagina, ca aseara, am fost certata de Dr. Uscatescu...de fapt, a insistat ca ar trebui sa ma cotonogeasca bine, iar eu i-am permis sa-mi dea cateva scatoalge pe poponet, dar numai pana la rezultatul pozitv al bhcg. Iaca de ce a zbierat:
Prima data ii veti scrie pe mail problemele voastre, istoricul de cuplu, veti detalia analizele, veti cere programare. Cand Dr. Uscatescu va raspunde la mail, o anuntati ca puteti veni in ziua "x". Dumneaei isi noteaza pe o foaie separata de a asistentei datele despre voi si VOI AVETI PRIORITATE LA CONTROL. Cand ajungeti in cabinet ii spuneti atat Doctoritei, cat si Asistentei cum va numiti si ca ati corespondat pe mail, pentru a nu se crea confuzii!
P.S - am scapat de clexane, caci mutatia mea e pasnica, cel putin momentan
MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA
aristica spune:
antoemma te duci frumos dimineata (intre 7 si 10) la Fundeni, intrebi pe oricne de Hematologie si Dr. Uscatescu, ajungi, spui asistentei c-ai ajuns, iti ia sange, te mai intreaba de parinti si problemele lor, apoi iti zice sa vi in aceeasi zi, sau a doua zi, dupa 4, sa ridici analizele. Analaizele NU SE PLATESC ! Ti le aduce asistenta, asta dupa ce INSISTIT sa te treaca pe o foaie, ca doar esti prezenta!
Stiu, pare incredibil ca te duci la stat, iti dau analizele repede, nu te costa nimic, nu stai mult la coada (aseara erau cel putin 30 persoane si am stat mai putin de-o ora) si ai parte de profesionalism maxim.
felix76 spune:
Floaredemac, imi place Turcia dar si mai mult imi place marea noastra Neagra, cu mirosul ei de scoici si alge, cu valurile inspumate si rasariturile rosii. La Turci n-am gasit mirosul de aici, pentru mine asta face toti banii.
Aristica, am notat. Prin februarie, dupa ce nasc o voi aborda pe nasica ta, poate-mi face si mie rost de ceva bilete la preturi bune Ma bucur ca ai scapat de clexane si ai mutatie prietenoasa!
Felix 10+
alla76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui printe ruxandra, dar reteta iti trebuie? mie mi-a dat femibion 1 inainate de sarcina pana la 12 sapt si apoi medyn, deci mai urgent este femibionul Mutatiile MTHFR C677T si A1298C ambele heterozigote, 1 sarcina oprita in evolutie la 6s |
in ungaria pentru femibion nu ai nevoie de reteta. femibion 800 (cum ii spuneti voi - 1) cel pana in 12 saptamani costa in jur de 3600 de forinti si femibion 400 - 2 cum ii spuneti voi, cel din saptamana 12 si care are si DHA costa catre 6000 de forinti.
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
alla76 spune:
citat din mesajul lui floaredemac Eu am niste informatii despre femibion si progesteron: "Femibionul costa 16,50 pentru o luna si 29,50 pentru 2 luni - fara reteta. Progesteronul numai cu reteta si este foarte scump , 16,40 fiola" Asta ar fi in Germania, nu stiu daca sunt diferente mari de la farmacie la farmacie. Vreau sa ma interesez si in Ungaria cat costa, nu am apucat inca. Cand voi merge in concediu o sa dormim o noapte acolo, sper sa reusesc sa merg la o farmacie si sa fac un stoc. Din cate stiu eu, in Germania sunt mai scumpe medicamentele. FVL hetero + MTHFR A1298C hetero, 1 sarcina OK, 1 sarcina oprita in ev. la 5-6 sapt., obtinute natural Ai cazut? Te ridici, te scuturi si mergi mai departe! |
daca vrei sa faci stoc din ungaria e bine sa suni la farmacie dinainte... in general au 2 cutii pe stoc si daca vrei mai multe trebuie sa iti aduca la comanda. am patit eu la inceputul lunii...
bine, asta se intampla intr-un orasel mai mic, intr-un oras mai mare poti sa bati 2-3 farmacii si iti faci stocul din locuri diferite
_
mutatie homozigota a MTHFR A1298C, PAI-1 4G/5G heterozigot, sarcina pierduta in s7/ 8 in aprilie 2009
alla76 spune:
citat din mesajul lui aristica Prima data ii veti scrie pe mail problemele voastre, istoricul de cuplu, veti detalia analizele, veti cere programare. Cand Dr. Uscatescu va raspunde la mail, o anuntati ca puteti veni in ziua "x". Dumneaei isi noteaza pe o foaie separata de a asistentei datele despre voi si VOI AVETI PRIORITATE LA CONTROL. Cand ajungeti in cabinet ii spuneti atat Doctoritei, cat si Asistentei cum va numiti si ca ati corespondat pe mail, pentru a nu se crea confuzii! P.S - am scapat de clexane, caci mutatia mea e pasnica, cel putin momentan MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA |
buna informatia
fug sa ii scriu
cum a argumentat ca e mutatia pasnica? prin starea heterozigota? sau?
_
aristica spune:
alla "pasnica" am botezat-o eu, ca nu tre' sa fac si clexane, ea a zis doar atat: "Momentan pare a fi de ajuns ce ti-am dat, ne auzim dupa rezultatul pozitiv sa vedem daca va fi de ajuns doar aspenterul"...bine, si asta am parafrazat, ca n-am retinut eu tot, mot-a-mot
...maine seara aflu si cate pastile de femibion am de ingurgitat