Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe ( 60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Aristica - esti o dulce,te pup .
Maia - ma bucur ca esti bine,la tine chiar a fost o minune.Incep sa cred ,si eu,in minuni...Ai grija de tine
Mada - felicitari si sanatate multa.
Va pup pe toate!!1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor
ce activitate pe aici , bravo fetelor si bafta la fiv sa fie cu noroc si dragoste
Maia bravo pt bebe, sa fie puternic si sanatos....ca noi avem rabdare inca vreo 30-31 de saptamani sa vedem poze cu el...si nu in ultimul rand sa ai o sarcina de vis
Madaaaa salutare tie si burticii tale
va pup fetelor

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

buna seara fetele!!!
am si eu o intrebare la voi.poti sa ai endometrioza si sa nu ai dureri inainte sau in timpul cm-ului?adica poti sa ai aceasta boala si fara simptome?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

buna kitty,

eu ma simteam perfect inainte de operatie ,un cm fara dureri 3-4 zile,fara dureri la contact sau dupa.nu ramaneam insarcinata si cand m-am dus la alt medic ..aveam 2 chisturi endo mari...
nu este o regula sa ai dureri dar in majoritatea cazurilor durerea este primul semn.Dar de ce zici ca ai endo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitty-27 spune:

misspii...tot asa ca si tine nu raman insarcinata...deocamdata nu stiu sigur daca am sau nu endo,stiu doar ca este o boala care produce infertilitate.maine ma duc sa-mi iau analizele sa vad ce-mi gaseste.am facut si hsg am o trompa infundata,dar cealalta este in regula.chisturi nu am...dar eu nu raman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia123 spune:

Buna fetelor,

Caut o doza de Pregnyl 5000 u.i. Are cineva de vanzare?
In farmacii nu se gaseste, iar clinica de unde iau e inchisa.

merci mult!
Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Maia am eu o doza. Expira in oct anul asta.Nu vreau nici un ban pe ea.Vb pe PM cum ne vedem. Ok?

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

buna fetele.eu intru cam rar pe la voi,dar in schimb va citesc sa mai invat si eu cite ceva.am niste scurgeri suspecte de la ultima pierdere de sarcina din ianuarie.si miam facut niste teste la vreo trei bacterii,infectie si papa nicolau.toate au iesit negativ,dar scurgerile continua.abia acum dr meu mia dat trimitere la ginecolog in septembrie.pe iesirea din spital la diagnostic scrie endo.in septembrie vor sa vada cauza scurgerilor si dr a zis ceva si de eco.va rog invatatima si pe mine ce test sau eco sa cer pt a vedea daca am endo sau nu.tre sa ma documentez inainte de septembrie ca nu stiu daca voi mai vedea vreun ginecolog prea curind.si pe asta lam obtinut cu minciuni la dr meu.asa ca nu trebuie sa ratez nimic.la toate fetele.doar ca nu pling cind vad cite probleme trebuie sa intimpinam pt a avea un bebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_d15 spune:

dananagi, nu inteleg, ai scurgeri din ianuarie si de-abia acum te trimite la ginecolog?! Poate n-am inteles eu bine...
Eu am pierdut o sarcina in martie, nu mi s-a pus diagnostic de endo, pentru ca nu e confirmata chirurgical. Dar chisturile care mi s-au depistat au fost declarate posibil endometriozice in urma ecografiilor intravaginale. In plus, am facut analiza CA 125, care este de sange si care in cazuri de endometrioza iese marita, de cele mai multe ori. Chiar s-a discutat despre ea la capitolul acesta, cu cateva pagini in urma cred. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

dananagi un doctor nu poate pune asa usor diagnosticul de endometrioza. Citeste informatiile de pe prima pagina. In majoritatea cazurilor, endometrioza este descoperita prin diverse tipuri de interventii chirurgicale. Eu la nicio ecografie intravaginala, la palpare sau la histerosalpingografie nu am fost suspectata de endometrioza, aceasta gasindu-se abia la laparoscopie (operatie ce necesita o singura noapte de spitalizare). In plus, tu zici ca ai pierdut mai mult de o sarcina, sau asta inteleg eu din exprimarea ta "...de la ultima pierdere de sarcina din ianurie..." pai sarcinile nu se pierd doar din cauza endometriozei. Daca ai istoric de pierderi de sarcina trebuie neaparat sa-ti faci analizele de trombofilie (adica poti avea niste mutatii genetice care tocmai asta fac: duc la pierderi ale sarcinilor). Cum sa ai sarcina pierduta, sa fi suspecta de endometrioza si sa nu te fi dus timp de 7 luni (ianurie-iulie) la un ginecolog?
Am vazut ca esti din Brasov, dar trebuie sa fie si la voi ginecologi mai rasariti, ca doar nu astepti sa mai pierzi o alta sarcina, mai ales ca tu faci parte dintre "norocoasele" care pot ramane gravidute pe cale naturala, nu?
Stiu ca voi aveati clinica Eva destul de renumita. De ce nu incerci la ei?
Iti urez succes in descoperirea si remedierea problemei care nu va lasa sa deveniti parinti

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput