Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe ( 60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Nu, fetelor, nu v-am uitat, va citesc zilnic si asa ma doare sa vad ca boala aceasta aduce noi fete pe forum. Lucialu, chiar te-am visat asta-noapte, te intrebam cum te simti acum dupa nastere, cand planuiesti al doilea bebe, daca a revenit endo....

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

beatrice eu acum te vad intaia data...felicitari pentru mogaldeata de 25 de saptamani!
didi io ti-am mai scris ca Ac-ul pune ovarele in repaos, dar constituie si tratament pentru endo...hai, capul sus, ca tre' sa fie bine.
misspiii mai, chiar ca-s multe adunate, dar, asa o fi caracterul tau, mai de luptatoare si te incearca Dumnezeu, dar si cand ti-o da un bebel, cred c-o sa fie unul puternic ca si tine
...eu iau si Vit. C, chiar 1 gram/zi, sa vezi cat am sa ma ou

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_84 spune:

Ce-mi place de aristica, plina de optimism!!!
Eu sunt in dubii daca sa ma duc sau nu la inca o consultatie, sa cer o a doua opinie. Bani nu prea sunt, si nici siguranta ca gasesc un doctor bine pregatit pe felia asta...deocamdata astept.

Trying for a baby
http://simplujurnal.wordpress.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Beatrice - sanatate multa si ...
Aristica - nici pe departe nu sunt o luptatoare dar nu ai de ales.
Cristina - nu mai sta ,cauta medic..orice numai sa nu pierzi timp pretios.o spun nu asa sa scriu ceva dar eu am piedut atata timp stand doar la un medic...

Am primit raspuns de la medicul din Sb si am o lista lunga de analize.saptamana viitoare vorbesc si cu medicul din oras sa ma duc la un control ca daca tot trebuie sa-mi fac analizele macar sa dea si o "geana" sa vada daca sunt OK sau iar am facut ceva baloane ca doar eu sunt ca cei de la circ ...Azi am umblat cam mult si soarele a batut direct in capul meu ,asa ca scuze pentru limbaj.
Maia - ce mai faci,cum mai esti ..mai da un semn de viata.
Didi,Elly [ pup]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor
ce mai faceti??????eu mi-am descoperit in weekend 2 fire ,de la operatie in buric si nu le pot scoate, sa merg la doc???sau sa astept sa se absoarba cred ca sunt iarasi in pasa proasta ...trebuie sa-mi vina in weekend si ma inteapa ovarele astea....ceva de speriat si sani sunt tari lucreza cineva acolo jos la mine
va pooop si va doresc o zi minunata

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

aaaaaa cristina nu sta , stiu cum e cu bani, eu amdat 10 mili in luna iunie doar pe ecografi si niste antibiotice si asta doar ca sa imi gasesc medicul, nu mai vorbesc de operatie.....mai bine dai acum ceva banuti pe o eco si o consultatie ,decat sa treci iarasi printr-o operatie........ce sa mai zic ca mi-au taiat 10% din salriu si luna asta fac si HSG-ul, deci adio vacanta

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

didi - nasol cu durerile...eu am scapat tura aceasta,uitasem ce bine e sa vina fara dureri.inainte de operatie cm meu era fara dureri,putin si usor...

am uitat sa va spun ,la SB am schimbat medicul.mi-am facut programare la dr.I ,am tot citit si am intrebat si am inteles ca are cele mai multe reusite.eu am fost la control la altcineva ,s-a purtat super OK ,am fost multumita dar cred ca este mai bine asa ,nu am vrut sa mai am indoieli.am mai multe analize de facut si am vorbit cu dansul pe mail si i-am spus ca nu am timp de IA ,stimulari,monitorizari...eu fac direct FIV si a trimis lista cu analizele.
va pup si mai vorbim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia123 spune:

[/quote]

Draga Missippi,

Ma bucur sa intrezaresc note de optimism pe aici, pentru ca pana la urma cu optimism si multa credinta...lucrurile pe care ni le dorim ne vor fi daruite.
Eu sunt bine, in 9 saptamani, avem aproape 2 cm si am vazut mugurasii de manute si picioruse. Este un miracol sa ai parte a vedea acest dar de la Dumnezeu.
Promit sa intru mai des si sa va tin la curent!
marinioana, tu ce mai faci?
Missippi, totul va fi bine cu analizele, capul sus!
Va tin pumnii si va sarut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

misspiii sa stii ca nebunii nu recunosc ca-s nebuni si asta ar cam fi primul semn de "nebunie", asa cum, oamenii puternici nu recunosc ca-s puternici si asta ar cam fi primul semn de "tarie psihica"...vezi ce analiza profunda am facut? asa-mi trebuie daca soacra-mea si cumnata-mea-s psiholoage
Sibiul are sanse mari de reusita, fac si cultura de blasto, am sunat si eu la ei in aprilie, am citit despre doctorii de acolo, am numarat reusitele si nereusitele doctorilor, am ajuns la MedLife si, culmea, acum sunt la Dr. Albu care mi-a confirmat concluzia trasa de mine despre Polisano si Sibiu: este o clinica ce merita luata in considerare. Ispasoiu are multe reusite, dar el este "invatacelul" lui Chicea. Chicea sta doar o zi pe saptamana in spital, Ispasoiu sta toata saptamana in spital 9poate ar trebui sa iei in calcul asta cand numeri reusitele)...acum depinde de tine ce-ti doresti: sa apelezi la "Maestrul Chicea" sau la Ispasoiu....maestru in ale FIV-ului, te-ai prins tu...oricum, dupa 2 esecuri am ajuns la concluzia ca tine foarte mult si de feeling si sper sa ai acel feeling care sa te duca spre bebei sanatosi
...iaca, ma bagai ca musca-n

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna fetele am cam lipsit mult pe aici cu motive serioase, nu asa oricum
ooo ce multe v-ati strans, imi pare tare rau, speram sa "saracim" subiectul asta in fete cu endo, dar asta e...trebuie sa mergem inainte.
Din pacate nu va stiu povestile, am cititi mai mult printre randuri, dar oricare ar fi ele nu va pierdeti speranta, cel putin un bebe e pus deoparte acolo pentru voi,sunt atatea reusite, cititi capitolele din urma s-au scris multe lucruri poate va sunt utile, pe noi ne-au ajutat, nu uitati doar ca fiecare organism e unic si fiecare reactioneaza in felul sau.
Eu nu reactionam bine la hormonii artificiali asa ca am luat-o pe plantutze si se pare ca functioneaza, aveti incredere si nu uitati de rugaciuni, alina sufletul si fac loc la bb mult mai repede
Sunt fete de aci deja la adoua sarcina/copil asa ca se poate, nu va pierdeti speranta.

Pupici speciali veteranelor mele dragi Ralu,Boo, Lucialu,Hera, Flacarica,Ioana, Magdu,Alexa si multe, multe....... poate ne aduce Ioana sau oricine altcineva o superveste sa ne scoata din rancezeala

poop toate endomumoasele

Noi suntem bine crestem, avem cuculet, mai ne potihnim dar trecem mai departe avem 17s si ne miscam cu foc

Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank"> cu bebe albastru Matei Nectarie
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."

endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota

Mergi la inceput