Endometrioza ne-a unit in lupta pentru bebe ( 60)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor
aristica, scuze ca ma bag asa , dar danangi sta in UK si au alt sistem medical, e mai ciudat dincolo, stiu asta pt ca mama mea locuieste in italia si , au si beneficii , dar astepti de mori
eu sunt bine in asteptarea cm-ului, am last-o mai moale cu insomniile acum incepe sa-mi fie rau, si m-am ingrasat luna asta 1-2kg....of mi-e groaza de AC-urile pe care le voi lua...cat o sa ma mai fac
va puuup pe toate

didi

Mergi la inceput

tot timpul ut cate ceva , Danangi cu scurgerile am si eu prb , cel putin acum la inainte de primul cm dupa operatie am avut si mancarimi groaznice si mi-au trecut cu canesten unguent...luasem antibiotice, ai grija sa nu fie vreo candida, poate ai schimbat detergentul, poarta o vreme doar lenjerie din bumbac si fara protej-slip , eu fac si de alea.
Succes iti ofer cateva sfaturi pt ca stiu ca n-ai cum sa ajungi la doctor, dar daca vi in tara incearca sa faci o consultatie la un dr., cumnata mea a nascut cu dr.Podasca si e super ok, am mai auzit lucruri foarte bune si de dr. Preda Mircea, amandoi au consultatii in brasov .
bafta multa si iti doresc implinirea visului cel mare

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

didi, daca as reusi sa ma supar ever pe tine, asta ar fi sfarsitul lumii

MUTATIA 1298 A>C IN GENA MTHFR IDENTIFICATA IN STARE HETEROZIGOTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Azi m-am dus sa vad cat costa analizele pentru sibiu si..nu m-am putut abtine si am facut si un CA 125 ,acum astept rezultatul .nu stiu ce m-a apucat dar am stat si am tot intrebat incat d-na de acolo plictisita a zis pe un ton ...Deci,faceti sau nu?
va spun rezultatu cand o sa-l am .au zis ca poate trimit azi pe e-mail.
Va pup!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misspii spune:

Didi,daca nu ai probleme si ai doar o sarcina toti sunt buni si cumsecade dar cand ai probleme sau incepi sa suni noaptea si nu doar o data totul se schimba nu doar la medici din brasov ci cam peste tot...

Mergi la inceput

da misspii asa este, dar astca cu care a nascut cumnata mea nu are familie si tot timpul prin spital si la cabinet, unde primeste consultatii pana pe la 1 noaptea....si stiu din experienta cumnatamii, cu ea a fost super ok, mai mult psiholog.....dar intotdeuna exista un dar eu una personal nu-l cunosc si nu stiu daca e bun pe endo...oricum e mare loterie cu doctori, si totul depinde de tine cum reactionezi la tratament sau ce noroc ai sa faci un bebe....
Acum incepe sa mai rasara soarele si pe strada mea , adica incep eu sa ma mai optimizez, ca dupa AC raman....si ilstresez pe al meu ca as fi deja, ce sa fac imi ocup timpul
va puuup pe toate

didi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia123 spune:

Draga Hera,
Ti-am raspuns pe PM. Sper sa vezi mesajul :), ca m-am chinut ceva pana sa imi dau seama cum se trimite PM.
Merci mult si sper sa rezolvam in timp.
Cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Maia ti-am rasp pe PM. Am urmarit toata ziua sa scrii.

Fericita mamica de Lorena Elena 07.11.2008 si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Hey gagici!

Stiu ca sunt o vesnica absenta...dar "e grele" rau cu menopauza asta.
Am o stare groaznica, pe care o cunoasteti si voi, sunt convinsa.
Ieri am facut ultima injectie...bine ca am scapat...acum sper sa fac fata cu brio si ultimei luni de meno.

Va pupic si stiu ca sunteti alaturi de mine...stiu ca ma incurajati...dar psihicul meu parca nu mai reactioneaza la astfel de indemnuri

O sa-mi revin, cu siguranta, dupa ce trec efectele tratamentului.
Vorbim atunci.

Va imbratisez cu drag si sper sa ne reauzim cu vesti bune!

Babyboom...vino la mami...acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

buna.aristica si irina nu trebuie sa ma certati.exact de asta nu am nevoie.sint la a doua pierdere.si sint in anglia si sistemul lasa de dorit.si crezi ca nu mam dus la dr?am facut poteca de cite ori.in clinica unde sint inscrisa am in jur de 20 de doctori.cred ca iam luat pe toti.in ianuarie cind am pierdut nu mau chiurotat.au scos ce era de scos pe viu,bucatica cu bucatica.si porma au inceput problemele.am avut o bucatica de 7 mm ramasa inauntru,infectie,candida de la antibiotice.ciclul nu mia venit trei luni.si tratamente peste tratamente.si acum cu scurgerile am gasit un dr care parea ca ma asculta si mam tinut de el.la toti ceream un gine.numi dadea nici unul.si pe dr asta lam mintit.prima oara mia zis cami da tratament si daca numi trece intro sapt ma trimite la teste.si binenteles ca nu am luat tratamentul.doar sa ajung la test.porma ma trimis la test.infectie,trei bacterii si papanicolau.toate sint negative.cind mam intors la el dupa analize iam zis cami curge foarte mult,ca am dureri si multe altele.doar minciuni.nu ca as fi bine,dar leam inflorit cit am putut.si asa am obtinut programarea in spital la gine.

Mergi la inceput