Dovlecei frumosi sept-oct 2009*167*
Raspunsuri - Pagina 9
mamideandrei spune:
buna dimineata! dau o cafea pana apare Alex, sper cu vesti bune;
va doresc un wk plin de momente frumoase si doar de vesti bune...
monikus, da, eu din cate stiu poate fi alergic la branzica de vaca; in cazul acesta se recomanda sa ii dai antihistaminice: Zyrtec (5 pic de 3/zi) sau Claritine (1 lingurita/seara) plus calciu gluconic 5 ml/ zi; ca si unguent mie mi s-a dat pt Andrei Advantam milk 1 data /zi. suna dr cel mai bine pentru ca trebuie actionat repede daca e alergie...te pup; asteptam vesti
TOT ANDREI DAR PE PICASA
Lali_mete spune:
Buna dimineata ,doamne cat e de cald afara! Ne-am intors de la plimbarica fleasca,am transpirat ca niciodata.
Ma intorc.
Uka ce faci mami?
Alex sper ca sunteti bine .
selen voiam de alaltaieri sa ti raspund,dar tot uit ,nu mai plange PAul dupa Tina,acum smiorcaie de caldura,nici nu poate dormi,nici manca...
Mada face bine Paulica,nazbatii
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
madalina84 spune:
Neatza
ALEX sper ca sunteti bine,asteptam vesti de la tine
LUTO ai baiat mare ,bravo Davidelul esti independent mami de acum,te duci unde vrei,iei ce vrei...parca nici nu-mi vine sa cred cat de repede cresc,deja merg in picioare
IULIKA sper ca esti bine si ca nu se va repeta durerea,imi inchipui ca e groaznica daca e de la pietrele de ka rinichi,oricum multa sanatate
MONIKUS ca ma bucur ca am citit vesti de la tine,imi pare rau ca nu te poti odihni,sper sa vina si timpul cand va dormi mai mult Rares.Sa sti ca e bine la kg,al meu avea 8,6 kg la noua luni si 71 cm asa ca nu-ti mai fa probleme
MARIANA vad ca fetele te-au sfatiut cu multe asa ca incearca si tu pe rand sa vezi care functioneaza.Al meu ca si Davidutu deschide gura la orice iar cand nu mai vrea scuipa la propriu,cu mancare in gura,cu lapte cu orice
RALUK te
TECHILA haioasa ca de obicei,multumim de tratatia de la duamna Fragutza.Asteptam pozele de la mare
CRISBEBE multa sanatate lui Alex,sper sa treaca repede si infectia si rosu in gat.Ma eu am o nelamurire,ori e o viroza cu rosu in gat ori dr astia primul lucru pe care il spun cand vad un copilas mai mucios sau marait spun "rosu in gat",am auzit atatea mamici si la noi pe forum si afara la mine la bloc,toate rosu in gat
NELA si tu sa ai un sfarsit de saptamana placut si cu papica multa pentru Anuta,sa se faca si ea balenuta din bananuta
Al meu e iar mucios,nu tuseste nu are temperatura dar curog robinetele,asta e aspiram si bagam picaturi,sper sa ne treaca repede.La capitolul mancare eu nu mi-am facut si nici nu-mi fac probleme si daca nu vrea nu-i mai dau si incerc mai tarziu,oricum el lapte ziua nu prea baga dar recuperam noaptea,in schimb nu mai poti sa mananci nimic de el sau sa bei ca ba iti baga mana in farfurie ba iti trage paharul de la gura,saracul tata a zis ca trebuie sa se intoarca cu spatele la el ca sa manance ceva sau sa bea.Am si eu o nelamurire totusi,de ce baiatul meu nu zice nimic,ce sa-mi doresc mai intai sa zica ma-ma,ta-ta,pa-pa sau sa mearga singurel?!,mai bine sa vb ca de mers oricum ajunge unde vrea busilind,el si ieri cand eram ka o terasa ar fi luat-o de-a busilea pe-acolo.Am primit un calut din ala balansoar pe care l-ar folosi in mod normal pe la doi anisori dar noi il punem pe el si il tinem,o sa-l filmez sa vedeti reactia lui,e inebunit dar nu sta mai mult de 3-5 minute.Cu ocazia asta va multumesc pentru comentariile de pe picasa
Revin
mariana_alex spune:
Buna fetelor!
Am intrat tarziu azi ca am avut programul full cu cea mica
Va multumesc pentru sfaturi si va rog sa-mi permiteti cateva observatii: ziceti ca eu am o problema si ca eu exagerez.E o problema oare daca dupa cateva zile cand copilul refuza mancarea cu desavarsire si cand se alimenteaza doar noaptea sa nu incepi sa faci investigatii??? Sunt convinsa ca fiecare dintre voi a patit ca la o masa puiul sa refuze sa papa dupa 3,4h...cum v-ati simtit??? V-ati intrebat de ce nu mananca? V-ati simtit frustrate??? Pai ganditiva ca eu trec prin asa ceva de 5 ori/zi, 7 zile /saptamana etc...
Eu am incercat sa o cresc pe Anuta cat mai corect..fara soacra, vecina etc...si nu am fost influentata de parerile altora de cat trebuie sa pape un copil...pur si simplu am simtit ca nu se alimenteaza cat trebuie...
Tot ce i-am dat fetitei ca medicamentatie a fost dupa control medical si nu la un singur dr. ci cel putin 3 doctori...In fine asta e problema ...o sa trecem peste ea , va creste , o sa ma inteleg mai bine cu ea si atunci imi va putea si sa-mi zica ce-i place si ce nu.
Imi pare rau ca v-am "incarcat" cu problema asta si chiar dupa ce am scris aseara am regretat caci am redus totul la alimentatia ei cand de fapt noi (mai bine zis Ana-Maria) stie sa faca multe lucruri, sa zica, e super haioasa, dragastoasa si foarte jucausa, e o mica dansatoare caci la orice are ritm ea incepe sa danseze.Are multe calitati si se intrevede a fi un copil talentat la multe...
Va pup si va doresc un week-end linistit si placut!
Lali_mete spune:
Buna Mariana,stai linistita,nu incarci pe nimeni daca spui ce te doare , sa stii ca aici nu "cearta" nimeni pe nimeni,decat bland si foarte rar. Ce au subliniat intotdeauna mamicile de dovlecei a fost ca fiecare copil are propriul ritm de crestere,fiecare mamica are propriile convingeri,nu avem toate in fata acelasi grafic si ilrespectam cu strictete. Eu am avut noroc,pot saspun asa,ca Paul mi-a mancat aproape orice,ce a refuzat nu i-am maidat,dar refuzurile au fost rare.Avem aici mamici incercate,ai caror bebici mananca foarte putin sau se imbolnavesc des, ne spun ce metode au mai incercat,ne povestesc multe amanunte care pot ajuta la nevoie . Scrie ce vrei tu sa ne spui,nu te abtine ca "nu cumva sa ne superi sau sa ne incarci" .
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
monikus spune:
Irina multumesc frumos pt raspuns. Din fericire am advantan milk in casa asa ca deja l-am dat. Am sunat si dr si mi-a zis sa incercam doar cu crema. Daca nu cedeaza trecem pe claritine. Eu sper sa cedeze de la crema ca sa nu mai luam medicamente. Pupam micul mancacios.
Mada si eu sper sa vina vremea cand va dormi legat macar 3 ore. Deocamdata nu pot decat sa sper. pup.
Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei
raluk16 spune:
Mariana am impresia ca faci referire la mine, cu soacra, vecina, etc. Eu am vrut doar sa realizezi ca nu (ne)mancatul e tot. Dupa cum vad, am reusit macar sa te fac sa vezi ca fetita ta e mult mai mult decat atat.
Lali a exprimat mult mai bine.
Stiu, era mult mai simplu sa nu raspund deloc aseara .
Uka honey, cum esti?
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
Ioanna81 spune:
fetelor a intors careva dintre voi scaunul auto? carol nu prea mai are loc, se impinge cu piciorusele in bancheta, scote manutele din centuri ...
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 fetelor a intors careva dintre voi scaunul auto? carol nu prea mai are loc, se impinge cu piciorusele in bancheta, scote manutele din centuri ... |
ionnescule , eu l-am intors cu fata la sensul de mers. de fapt asta nou pe care l-am achizitionat de curand, numai cu fata poate fi montat.
unul din motivele pentru care am achizitionat un alt scaun a fost si asta, ca nu mai avea loc (cu toate ca era "potrivit" pt varsta), se impingea in picioruse. acum sta super, super si ii place sa ne vada in fata. de cand am pus-o cu fata la sensul de mers, cand mergem cu tati (ca daca merge cu mine, eu sunt la volan ), nu mai stau cu ea pe bancheta din spate. sta singurica acolo in spate, se uita pe geam, vorbeste cu toti stalpii de inalta tensiune..., cu jucarelele, ii place ca ma vede si ca vorbim... e fain.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.