Dovlecei frumosi sept-oct 2009*167*

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

COLICA SI UISCHI pentru toate fetele live si in direct de la madama fraguta cea fara de net!!!!!!!!!

ahaaaa, care va sa zica nu am stat degeaba ca o bufnita pana la ora asta
Iulikoooo, scoala draga ca e petrecere cica.....auuu, pardon, tu nu mai pui gurita pe alcoale de-acum .....Lasa, nu te necaji ca face Techila si niste hamsii la gratar, pentru tine

Sa fii fericita Fragutzo !!!!!
Multumim de tratatie Techila, ce fac putzele?

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

si scriu mesaje scurte ca s-a stricat mouseul
am alergat duduilor ca sa va servesc pe inserat cu alcoale...dar doar atat am putut sa fac...fraguta vi le-a servit de mult, s-au cam incalzit pana am ajuns eu cu ele....al naibii net ca era la fundul bagajului cel mai mare
dar de ex la luto e inca inainte de 12, deci inca ziua fragutei, deci se pune ca m-am achitat de datorie

LA MUUULTI ANI FRAGUTA!!!!

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

si pentru ca ieri nu am ajuns la calculator transmit acum multi lui mary si LA MUUULTI ANI!!!

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti în orice loc.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Citat:
citat din mesajul lui techila

COLICA SI UISCHI pentru toate fetele live si in direct de la madama fraguta cea fara de net!!!!!!!!!

ahaaaa, care va sa zica nu am stat degeaba ca o bufnita pana la ora asta
Iulikoooo, scoala draga ca e petrecere cica.....auuu, pardon, tu nu mai pui gurita pe alcoale de-acum .....Lasa, nu te necaji ca face Techila si niste hamsii la gratar, pentru tine

Sa fii fericita Fragutzo !!!!!
Multumim de tratatie Techila, ce fac putzele?

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

multumesc de intrebare, bine fac putzele....
acum somn de voie...stefan e ciupit de tantzari tot, andrei nu...incarc maine poze, sper
of...bine ca am ajuns la mine pe camp...pe pustiu, ca acolo e haosul prea mare pt creierii mei

nasterea a doua putze

Si nu ne certam deloc,
Si cuminti în orice loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissbebe spune:

Techila mami putina putere ne da draga noastra Fragutza?
Eu sunt in urma rau cu recuperarile asa ca nu stiu mare lucru despre cele intamplate pe aici..
Urez si eu "La multe lunite" dovleceilor de zilele astea...
Fragutza mami "LA MULTI ANI" sa fi fericita si iubita si norocul sa te insoteasca in permanenta ..
Mamicilor cu dovlecei bolnaviori le urez multa putere si rabdare...primul an cica e mai greu...asa ma imbarbatez eu mereu....

Referitor la mancare...eu cred ca am cel mai slab dovlecel din odisee...are 7,9 kg si 74 cm...si credeti-ma ca mananca cred eu destul de bine..

la 7-8 dim: 180-210 lp
10:30 - 11 : 150-180 fructe cu cereale/biscuiti
14-14:30 : 200gr legume cu pui/ou/ficatel sau ciorbita..
17-17:30 : 150gr iaurt cu cereale/biscuiti
21-22:00 : 180-210 lp

Deci cam asta mancam noi si tot degeaba...suntem ca o maimutik...lung si slab..

Pe langa asta...vreau sa va spun ca intru si eu in butoiul blue..rau de tot..Azi am luat rezultatele de la urocultura..rezultatul? infectie urinara cu E-coli.. si in plus inca un rosu in gat...

In rest am un baiat FOARTE CUMINTE...nu a trecut mult timp de cand i-au iesit cei 2 dinti de sus ca apar si urmatorii 2.., nu plange deloc,nu e marait decat cand ii e somn,doarme toata noaptea...din punctul asta de vedere sunt o mamica fericita...
Daca ar mai pune si el ceva carnita pe el si nu s-ar mai lipi virusii astia asa de el, zau ca as fi o mamica de un copil model...

Va pup pe toate si va doresc o noapte linistita...

fericita de ALEX 22.09.09

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Yupiiii... DAVIDELUL merge.. plimbare placuta scumpule...de ce sa-i faci...esti baiat mare de acum..

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Aha v-am prins...ati vazut ca sunt si eu pe aici si repede ati fugit...bine...

Povestea Licuriciului

Alexutz webshots

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Doamnelor, va salut!

Am intrat sa va urez un weekend frumos, sa va relaxati, sa va simtiti bine, sa petreceti frumos cu sotiorii din dotare si, bineinteles, cu puiutii sanatosi.

LA MUTLI ANI, Monique! Sa fii sanatoasa, tot ceea ce iti doresti sa ti se indeplineasca!
Mie mi-e dor de postarile tale, mai vino pe la noi. Ce mai fac fetitele?

La multi ani si dovleceilor de azi!

Alex, Clodute, sper ca sunt mai bine puiutii. Va imbratisez.

Iulika, offf, mai mami, bine ca e totul ok! Te rog, ai grija multa, multa de tine.

Lucia, e tare emotionant ce povestesti tu acolo! Bravo, pui mic, de-acum esti copilas!

VA doresc inca o data un weekend frumos, linistit si dovlecei sanatosi, toti, toti!
Mi-a adus aminte Iulika cu "me gusta" de o melodie care imi placea mult in faculta. V-o dedic, cu drag.
Gata, plonjez

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NelaM spune:

Crissbebe, multa sanatate lui Alex.
Lasa ca trece si infectia si rosul in gat. Cu rabdare.

Si nu, nu ai cel mai slab dovlecel din odisee.
Dimensiunile bebelusului tau sunt mai mult decat ok. Importanta este sanatatea.

Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna dimi,

Alex, cum mai sunteti? Sper ca nu ati ajuns la spital.

Crissbebe multa sanatate piciului.

Nela wk frumos si tie. Cat despre Ana, eu sunt sigura ca incet incet va manca de toate.

Raluk am uitat aseara sa va felicit pt ziua casatoriei. Daca nu mai imi iau notite, asa se intampla, uit. Iti multumesc frumos si pt mesajul de ziua mea. Atunci eram atat de preocupata sa fac bagajul complet pt plecarea la mare ca am uitat sa zic multumesc. Pupici.

Elle multi pup si tie pt ca stiu cat iti e de greu cu fetele dar lasa ca se fac ele mari.

La capitolul mancare nu excelam nici noi dar nu ma pot plange. Mananca mai greu fructele dar daca adaug putin iaurt si eventual un biscuite le inghite putin mai bine.

Eu am o dilema. Se poate face alergie de la branza de vaci? Al meu s-a umplut de bubite mici pe spate, burta si pe brate. Pe picioare inca nu. Singurul aliment introdus nou a fost branzica de vaci. Uooof. Sper sa treaca repede.

Va pup si va urez wk placut.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput