Dovlecei frumosi sept-oct 2009*167*
Raspunsuri - Pagina 10
Fragutza spune:
Bun gasit, dragelor!
Multumesc pentru urarile de ziua mea! Am fost tare fericita ieri, am primit asa multe mesaje si telefoane, sunt impresionata de intensitatea relatiilor stabilite aici pe forum!
Acum am ajuns acasa si incercam sa ne reintram in ritm, Natalia se uita nedumerita prin casa, nu recunoaste locurile:)))
Monique, La multi ani! Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de bine!
Va pup cu dor si drag!
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
carinablanca spune:
Buna fetelor,
Monique
sarbatoritilor de azi
Ioanna, Maria e tot in scoica dar nu mai vrea sa stea nici ea. Peste o saptamana, max 2 vrem sa testam scaunul auto, care e pe varianta cu fata.
Carina de scumpete de in Maria (31.08.2009)
http://lb1f.lilypie.com/wr9Bp2.png
http://capy72.mondozoo.com
Clodute spune:
Buna fete dragi,
Multumim de intrebare, Patrick ... este mai bine sa zic... de aseara i-am bagat si antibiotic ... temperatura este 37.0 dar la prinz a crescut la 37.6... sunt speriata inca.. sper sa nu mai creasca de 38 si sint in stand by cu novocalminul daca e ceva sa il "aplic"...
Dar nu vrea sa mai manince... putina banana ...citeva grisine... greu greu greu...
SPER SA FIE INSPRE BINE oricum e si foarte cald...
Doarme bine asta e important...
Va pup
Am citit printre rinduri nu am retinut prea mult SANATATE ZEINEI.
hepilica spune:
Mariana - uite niste . Hai, sunt sigura ca ai inteles exact cum trebuia mesajele noastre. Sigur ca si noi simtim la fel ca si tine cand nu papa bb. E important insa cum gestionam starile astea.
Pupam pe micuta cu cel mai mare par din lume .
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
Ioanna81 spune:
hepi carina multumesc de raspuns. cred ca azi il intorc si eu. am tot amanat dar nu mai tine figura!
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
Ioanna81 spune:
azi sotul meu a rostit urmatoarea maxima de azi s-a terminat joaca. a inceput filajul. cu referire la faptul ca baiatul nostru s-a asezat in fundulet langa sertarul cu ciorapi si chiloti, l-a deschis si a inceput sa scoata
hepilica spune:
Hai ma Fragutza, nu mai veneai? Ai venit tu si a disparut Uka. Nu stiu ce-i cu ea.
Cum sunteti? Cum a fost? Ce face Natalia scumpica?
Mi-a fost dor de tine, mai Fragutzo.
h.
Multumesc lui DD.
hepilica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 azi sotul meu a rostit urmatoarea maxima de azi s-a terminat joaca. a inceput filajul. cu referire la faptul ca baiatul nostru s-a asezat in fundulet langa sertarul cu ciorapi si chiloti, l-a deschis si a inceput sa scoata |
te rog, cu permisiunea ta evident, sa-i transmiti sotului tau salutari. in afara faptului ca e super simpatic si spontan, mai are si un super aparat foto .
h.
Multumesc lui DD.
Ioanna81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui hepilica
te rog, cu permisiunea ta evident, sa-i transmiti sotului tau salutari. in afara faptului ca e super simpatic si spontan, mai are si un super aparat foto . h. de minunata (22.09.2009). Multumesc lui DD. |
mai, Uka e bine, are musafiri care au si ei un copilas micut am vorbit cu ea pe FB ca intrasem la idei cu tacerea asta brusca