Dovlecei frumosi sept-oct 2009*167*

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Luto Ai baiat mare!!!
Bravo lui. Uite, niste pasi atat de marunti o sa puna in miscare UNIVERSUL tau!
Il pe Davidosu si pe tine te tare. Uite, ia o batista de-aici si poti sa sufli si nasul cu putere ca nu-i nicio problema.

mariana meniul nostru de azi:
7-8
10:30-11- o banana+2 caise+ quinoa
14-14:30
15:30-16 - salau cu legume la cuptor..cam 200 gr
18:30
21-21:30 100gr iaurt+ 50 gr cereale+ 150 ml lp
urmeaza la 23:30-24
Si noaptea...dupa urletele de rigoare bagam

Liliana, Andra-Maria (29.09.2003) & Radu-Mihai (21.10.2009)

Fii asa cum simti si se va vedea in tot ce faci!

D'ale Andrei

Vremuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariana_alex

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Mariana chiar am crezut ca daca ti-am zis ieri ca sunt care mananca mai putin te vei relaxa

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Sa ma relaxezi???GLUMESTI...Ai dreptate si tu...se poate si mai rau dar noi avem deja 2 luni de cand nu a mai luat deloc in greutate si saptamana viitoare iar mergem la dr. gastro si iar o va cantari si iar va zice ca nu e bine si iar ne va da poate alt tratament ...si chiar nu mai vreau sa o indop cu pastile.

mariana[/b], dar ce greutate are fetita ta? scuze, poate ai mai spus...
mai, nici maia nu a fost vreodata in grafic la greutate (decat la nastere si vreo luna mai tarziu). si mie mi-a zis doc sa-i dau vitamine pt pofta de mancare. nu i-am dat si nici nu o voi face. cica sa-i dau 2 luni si pauza. daca stai putin sa te gandesti, e haotic rau mecanismul asta, dar ma rog. am hotarat sa nu-i dau maiei nicio vitamina pt ca ea tot timpul a papat atat cat i-a trebuit. sigur, toti bebeii fac asa. da! dar putini parinti reusesc sa inteleaga si sa accepte lucrul asta. daca maia e slaba nu inseamna ca are vreo carenta. si chiar am convingerea ca e un copil perfect sanatos. sa mai spun ca nu a fost niciodata bolnava si ca nu a luat pana acum niciun medicament? sigur, ar fi trebuit sa-i dau vitamine ca sa ma linistesc eu ca ea baloteaza. hai sa fim seriosi.

in plus, am gasit un substitut al vitaminelor recomandate de doc care la noi a functionat. sau cel putin pe seama lui pun eu perioada buna prin care trece maia acum: quinoa.

fetita ta arata foarte bine. zau.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariana_alex

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Mariana chiar am crezut ca daca ti-am zis ieri ca sunt care mananca mai putin te vei relaxa

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Sa ma relaxezi???GLUMESTI...Ai dreptate si tu...se poate si mai rau dar noi avem deja 2 luni de cand nu a mai luat deloc in greutate si saptamana viitoare iar mergem la dr. gastro si iar o va cantari si iar va zice ca nu e bine si iar ne va da poate alt tratament ...si chiar nu mai vreau sa o indop cu pastile.

Nici piciul meu nu a mai luat in greutate de pe la 9 luni decat ff putin.Si al meu mananca foarte bine.Dupå 9 luni så stii ca nu mai iau in greutate mai deloc, chiar sagneaza.Eu am fost la control si a spus medicul asa si tb så fie.Mai ales ca au o energie in ei la varsta asta de nu ii vezi.

Eu zic ca iti faci mult prea multe griji decat trebuie.Cum spunea si raluk sunt copii care papa si mai putin si uite si tu ce energici, frumosi si sånåtosi sunt.

Raluk[/b] ce draguta esti, cum ai sårit tu repede.Si aici sunt un fel de no spa nu stiu daca sunt la fel pt ca se cheama si altfel.Am så problez alea si daca e va anunt eu fetele mele dragi.

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 6+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

scuze, n-am vrut sa scriu cu bold.

h.

de minunata (22.09.2009).

Multumesc lui DD.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Mai, Mariana, dar fetitei tale ii dai ceva tratament acum? pastile?! banuiesc ca nu...
stii cum este? daca umbli pe la medici cu ea, imposibil sa nu te alegi si cu tratament...ca altfel nu-i medic bun, nu?

uite care-i treaba! fetita ta chiar arata bine! si spui ca este vioaie de numa'! si banuiesc ca achizitiile sunt la zi! deci, estte totul ok cu ea! am impresia ca tu ai in minte imagine copilului "perfect", adica cu falcute si picioruse din acelea grosute...big mistake! te chinui si tu (gandindu-te ce sa-i faci, cum s-o faci sa manance mai mult) si chinui si copilul...pe cuvant!

Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

Iulik te pup mamicule! si burtica cu samburica!

Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Nu vreau sa treaca ziua fara sa spun sieu la cat mai multi ani frumosi Fragutzei,alaturi de coautorul superb si Natalixa frumusica. Sa ai parte mami numai de bucurii,ca de necazuri toata lumea e satula.Si sa ma tragi de urechi daca i-am nasit din greseala pe Natalia si Santiago,eu asa am inteles dintr-un capitol anterior .
Si mai vreau sa spun la multe lunite sarbatoritilor de azi,sa creasca mari si frumosi.
Ma bag la nani,sper sa si adorm repede .

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Felicitari Davidutu! Intr-o saptamana - doua o sa-si dea drumul bine.
Iulika, ai grija mami de tine. Intereseaza-te de ceva ceaiuri ca sa nu-ti mai dea de furca pietrele astea.
Mariana, incearca sa nu te mai stresezi asa mult. Nici al meu nu mananca bine legumele(ia cateva lingurite), m-am stresat la inceput dar acum il las in pace. Are perioade mai bune si mai rele. Incearca sa lasi pe altcineva sa-i dea de mancare pt ca te simte pe tine agitata si poate si din cauza asta nu mananca.
Hepi, mai aveti meseriasii la lucru?
Am vazut poze cu Irinel care tot asa pletos este si cu Alba ca Zapada care e o frumoasa.

mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007

Doamne ajuta pe toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Buna seara,

Am simtit eu ca nu ne uitati si ne urati de bine azi asa ca mi-am facut putin timp sa intru macar asa la ceas de seara si pe la voi sa va multumesc pt urari.

Spun si eu La multe lunite pt Ana, Izabella, Sonia, Alexandra si Alex. Sa cresteti mari si sanatosi.

La multi ani Mary, Moni si Fragutza.

Alex, Clodute sper sa fiti bine.

Mariana am vazut si eu fetita ta. O minune. Eu zic ca arata tare bine. Al meu mananca mai putin ca fetita ta.

Mada am vazut si eu pozute cu Iri. Foarte frumusel.

Felicit si eu pe Irina pt dintisori, pe Maria Carinei si pe Davidelu' si pe Sonia pt plimbareala.

Am vazut-o si pe Ebru cum impinge scaunul. Foarte tare.

Nu mai imi amintesc altceva.

Si acum sa va spunem cate ceva si despre noi. Pai avem deja 3 dinti aparuti in ultima luna, doi jos si unul sus. Bate la usa cel de-al patrulea dinte. Suntem tare maraiti. Ma iau de mana cu Uve si cu Liliac, pe care le pup cu mare drag, pt ca nici al meu nu mai doarme nici macar cat inainte. Acum adormim cu chiu cu vai pe la 22-22.30 si de la 24.30 ne trezim din jum in jum de ora, in noptile bune din ora in ora. Daca nu ar mai veni mama cate 2-3 nopti pe sapt probabil ca sfarseam ca Madalina Manole Dzeu s-o ierte. Stiu ca suna urat dar de 9 luni de zile nu am mai avut o noapte in care sa spun ca dorm si eu bine. Nu cred ca e noapte in care sa dorm mai mult de 4 ore nici macar cand e mama la noi pt ca plange atat de tare incat il aud.

Gata, m-am plans suficient. Acum va pot spune ca Rares zice toata ziua mamamamamam, acum sta bine in fundulet, urcam trepte tinut de manute, inca nu ne ridicam singuri nici in fund nici in picioare dar asta e, le-om face noi si pe astea la un moment dat. Azi am fost si la control. Din pacate in ultimele de 3 luni nu a luat in greutate decat 700gr ceea ce nu e tocmai bine dar asta e. Am fost si raciti deci asta e. Avem 9kg si 69-70cm. E si micut dar la cei 1,53 m ai mei nici nu ma asteptam sa fie vreun inaltila. Speram sa fim mai bine pe viitor.

Iulik sper sa nu mai ai parte de vizite neprogramate la spital.

ICSGGGG sper ca si voi sunteti mai bine. Va pup.
Acum va pup si ma duc la culcare pt ca piciul ma rupe toata ziua. Nu sta locului o clipa. Vrea numai in brate si agatat de toate alea in picioare. Crestem.

O noapte linistita si multa sanatate mamicilor si puiutilor greu incercati.

Monica, mami fericita de RARES ANDREI (16.10.2009) BEBE
povestea nasterii micutului Rares Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana_alex spune:

Ana-Maria are acum 8 kg. Ea arata bine..in poze oicum pare mai grasuta decat ein realitate dar arata bine...eu am tot fost cu ea la dr. pentru ca si la ora actuala ea nu decshide gura la mancarea...pot sa-i dau si la 6-7-8h mancare si ea nu da vreun semn sa-i fie foame...intoarce mereu capul cand suntem la masa. Am incercat toate scuanel de masa posibile sa-i dau afara in casa, in alte camere , lingurite diferite, boluri etc etc...nu nu si nu ....mereu trebuie sa-i distrag atentia si daca vrea sa pape ma lasa sa-i bag lingurita in gura ...daca nu sta cu buzele inclestate. VB foarte serios cand va zic ca toti dr. la care am fost s-au mirat ca ei nu-i place nimic nimic(ii place zic eu pana la urma ca altfel nu m-ar lasa nici acel putin sa i-l bag in gurita). DECI EU NU AM VAZUT COPILUL ASTA IN VIATA MEA SA MA APROPII CU CEVA DE MANCARE SI EA SA DESCHIDA GURA...
Ne mai salveaza lapticul care i-l dau in somn noaptea ...bea pe noapte cam 350-400ml. O sa ziceti sa nu-i mai dau noapte si va papa ziua ...nu ...am incercat si asta ...daca nu-i dau noaptea nici ziua nu papa.Am incercat toate metodele....doar distragandu-i atentia cu jucarii(va dati seama cate avem) mancam cat mancam...si cam 1h dureaza la noi .
Eu vreau sa pape putin dar sa vad ca coopereaza si ea, ca deschide gura si cand nu mai vreau sa refuze...
Acum ea urmeaza un tratament dat de dr. Baciu(ptr fetele din Gl...ele sigur au auzit de el)cu omeprazol si picaturi de metoclopramid.Dr. fetei ii daduse acelasi tratament dar m-am sfatuit cu ea si dupa 3 sapt. am intrerupt picaturile de metoclopramid ca m-am ingrozit cat de periculoase sunt...si am zis stop. Tratamentul pentru reflux e de durata intre 6-36 saptamani dar sunt hotarata de luni sa-l intrerup caci deja are 5 saptamani si nimic schimbat.
Nu ma intelegeti gresit , nu vreau un copil perfect vrea doar un copil sanatos care sa simta placerea unei mese si aceasta sa nu fie un calvar ptr ea sau ptr mine...ca de multe ori am impresia ca o chinui cu mancarea dar nici nu o pot lasa dupa cum vrea ea.
I-am dat acum lapticul cu cereale (prin somn), a papat 140ml...super bine

Mergi la inceput