Dovlecei frumosi sept-oct 2009*167*
Raspunsuri - Pagina 5
lutoniana spune:
Iulika nu ai vazut putza ? era fetita ?
Daca e de la rinichi sa bei lichide multe poate o elimini ...Daca ti-a trecut asa de brusc durerea aia, trebuie sa fi fost
Dana stiu poza cu floarea in cap ...mi-i draga si mie
Raluk trebuia sa-l lasi pe Alexutu cand ai venit sa-mi scrii....ca poate venea si el singur la tine ...in picioare
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
mariana_alex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vik-cj Si niste bucle de la Anuta galateanca ne-ar mai trebui de printesa mica Isabela Maria - 15 septembrie 2009 Isabela |
1.Cloduteimi pare tare rau pentru puiul tau...sunt sigura ca vei stii ce sa faci ca sa-i fie bine.
Eu cu Ana-Maria nu am avut astfel de episoade desi a avut de 2 ori rosu in gat si a fost racita si nu mi-a facut niodata temepratura, nici macar cand i-au iesit dintisorii...Dr. ei imi spunea ca sunt copii care atunci cand sunt bolnaviori nu fac temperatura si este rau caci nu iti pot da seama intitdeauna la timp ca puiul e in suferinta.
2. Pentru ca am vazut ca adimirati parul buburuzei mele am o propunere pentru voi : DAM 5 CM DE PAR PENTRU 250G(250G de falcute, buci etc etc ce vreti voi sa dati)
aricelul spune:
Relax .... take it easy .... nu nu e vorba de Mika .... ci doar sunt super relaxata ....
Buna fetelor,
azi mi-am facut si eu de cap (ca mamideandrei ) si am fost la un masaj, dar nu oricare ci swedish therapy (... Iulika) ce sa mai e tare bine cand poti sa profiti putin ... e super ... va recomand o astfel de "iesire" pt momentele in care simtiti ca nu mai puteti.
la multe lunite sarbatoritilor de azi sa creasca mari si sanatosi !!!
la multi ani Fragutza, multa sanatate si numai bucurii !!!
Multa sanatate puiului de Clodute.
_
Maria (28.08.2009)
aricelul spune:
mariana ....daca s-ar putea as licita si eu la o suvita, ca tare prost stam la capitolul greutate si pofta de mancare .....azi nu prea a vrut sa manance, dar am zis ca probabil e si din cauza caldurii ....offff ... mereu e cate ceva ...
_
Maria (28.08.2009)
mariana_alex spune:
Selene, ai scapat repede cu analizele...va doresc numai rezultate bune.Sa stii ac se poate si mai rau...eu cand am fost cu Ana-Maria la analize nu am avut de asteptat foarte mult si ea oricum nu plange de foame dar mi-a dat doctoresa multe analize de facut si prin urmare mult sange de luat. Cand am intrat la d-soarele asistente totul era frumos si calm cand zice una: "sa scoatem acul roz"...eu in sinea mea "lasa ca e bine ca nu o sa doara si scapa repede puiul" cand SUPRISE: acul roz era un ditamai AC...mult mai mare ca la un adult. UFF cand a plans saraca...si eu pe langa ea...mi se rupea sufletul.
Va rog scrieti si voi cam cat papa bebelusii vostri...eu sunt obsedata cu capitolul mancare...si nu ca s-ar ingrasa fata daca stiu cat si ce papa puii vostri dar poate imi mai vin si mie idei.
Azi a vomitat Ana-Maria dupa mult timp si cu toate ca facem tratament ptr reflux...mi-a dat toata lumea peste cap.
Inca o intrebare am ...poate sunt eu exagerata dar si voi va simtiti depedente de starea puiului vostru? Eu daca fetita e maraita, daca nu papa(cel mai frecvent) sau nu doarme linistita parac nici eu nu am chef de nimic ci doar sa stau cu ea sa ma joc si sa o inveselesc si sa o fac sa se simta cat mai iubita.
ufff...si mai am multe intrebari...dar las si pe altadata
mariana_alex spune:
Aricelul,,,si eu ma pacalesc asa : o fi din cauza caldurii, a dintilor, ca nu a dormit bine , ca a papat bine ultima masa si poate de aia nu vrea acum...
Eu am ajuns sa ma bucur la 100g mancate (mancam cam la 3h)...dar sunt dati cand nu trecem de 50g....si ma intreb: DE UNDE ATATA ENERGIE? PARCA SE ALIMENTEAZA CU ENERGIA CONSUMATA....C probleme aveti voi cu mancarea???
AAA...am uitat sa va zic ca azi si-a revenit la cantitatea de apa bauta...i-a iesit total cel de-al 4-lea dintisor si cred ca nu o mai jeneaza. Si ma bucur mult ca daca a mai si vomitat ....
hepilica spune:
Bravo Davidelu!!!! Felicitari Luto, mami fericita!!!!
Ce mult ma bucur. Dragul de el. Mai, ce cresc copilasii astia ai nostri.
Luto, eu nu stiu de care poza cu floricica vorbiti. Mie mi-a ramas in minte poza cu David cu camasa si talpi .
Te pup draga mea si te strang tare in brate. Cred ca esti taaaare fericita.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
raluk16 spune:
Iulika mami, ce rau imi pare ca ai trecut prin asa ceva! Doamne ajuta sa nu te mai supere! Ai acolo la tine sau sa-ti trimitem din tara niste no-spa? Ala e bun si la crizele de rinichi, si calmeaza si uterul, daca se contracta din cauza durerilor. Just in case. Te pup cu drag!
Mariana chiar am crezut ca daca ti-am zis ieri ca sunt care mananca mai putin te vei relaxa
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
hepilica spune:
citat din mesajul lui mariana_alex Va rog scrieti si voi cam cat papa bebelusii vostri...eu sunt obsedata cu capitolul mancare...si nu ca s-ar ingrasa fata daca stiu cat si ce papa puii vostri dar poate imi mai vin si mie idei. Azi a vomitat Ana-Maria dupa mult timp si cu toate ca facem tratament ptr reflux...mi-a dat toata lumea peste cap. Inca o intrebare am ...poate sunt eu exagerata dar si voi va simtiti depedente de starea puiului vostru? Eu daca fetita e maraita, daca nu papa(cel mai frecvent) sau nu doarme linistita parac nici eu nu am chef de nimic ci doar sa stau cu ea sa ma joc si sa o inveselesc si sa o fac sa se simta cat mai iubita. ufff...si mai am multe intrebari...dar las si pe altadata |
mariana - maia cred ca are acum cam 8,100 kg.
ea papa asa:
8.00 = 150 -170 ml lapte cu cereale
11 = 100-120 ml lapte
13-14 = 130 - 200 g legume + 100-120 ml lapte
17-18 = 180 - 250 g fructe cu branzica / cereale
22 = 160 - 200 lapte cu cereale
da, starile copilului, in general, se oglindesc si in starile mamei. si cred ca e firesc.
ai rabdare, toate se rezolva. stiu cum este sa nu pape puiul. nu-ti imagina ca maia papa asa mereu. are perioade cand papa legume 50 g, de imi vine sa mor...da' m-am educat sa nu ma mai "consum", atata vreme cat ea este bine. nu-mi iese mereu, da' cred ca si asta e firesc.
h.
de minunata (22.09.2009).
Multumesc lui DD.
mariana_alex spune:
citat din mesajul lui raluk16 Mariana[/b] chiar am crezut ca daca ti-am zis ieri ca sunt care mananca mai putin te vei relaxa Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009) |
Sa ma relaxezi???GLUMESTI...Ai dreptate si tu...se poate si mai rau dar noi avem deja 2 luni de cand nu a mai luat deloc in greutate si saptamana viitoare iar mergem la dr. gastro si iar o va cantari si iar va zice ca nu e bine si iar ne va da poate alt tratament ...si chiar nu mai vreau sa o indop cu pastile.