Dovlecei frumosi sept-oct 2009*167*
Raspunsuri - Pagina 4
lutoniana spune:
ador melodia www.youtube.com/watch?v=Bx4rh7rJ5zI" target="_blank">aceasta .....e foarte faina.....
Azi sunt melomana
Mamicila incercate, Alex, Clodutte, Ralu obosita, Nela cu fata nemancacioasa si toate celelalte fete care stiu sigur ca se chinuie ...va imbratisez si va trimit multa putere sa depasim aceste momente.
Copilasii nostri atat de iubiti au atata nevoie de noi sa-i crestem frumos. Ii pupa Luci pe toti si dublu pe cei bolnaviori.
Iulika saraca munceste cu burta la gura, Raluca intoarce hamsiile pe gratar, Liliachia cauta metode de a il face pe Raducu mai somnoros, Mariana sa faca fetita sa deschida gura, eu bag marfa la magazin, fiecare cum poate.
Cred ca toate stam cu forumul deschis printre atatea griji si preocupari....ca sa aflam de celelalte, de prietenele noastre, ce mai fac.
Face si Davidelu pasi singur, pe cat sunt de epuizata, pe atat de fericita, imi vine sa sar sa-l tin de manute sau sa pun o plasa in spatele lui ca sa nu cada....dar el stie cum se face, el stie sa-si tina echilibrul.
Pleaca de la masa pana la scaunul lui de masa sau de la canapea pana la masinuta, paseste de maxim 2-3 ori singur, nu mai mult....dar e un inceput si e unul MARE, devine independent.
E atat de frumos sa fii mamica
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
raluk16 spune:
Luci nu merit sa fiu pusa in grupul mamicilor incercate, sunt sigura ca de oboseala se poate plange orice mamica, la fel ca mine.
DAR nu de asta m-am hotarat sa scriu si daca puiul se agata de piciorul meu si maraie , ci ca sa il felicit pe Davidelu plimbaret!!! Super!!!!!
Pupici mamicii antrenoare
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
selen80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana www.youtube.com/watch?v=uWeqeQkjLto" target="_blank">dedicatie Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
super cool! imi place tare James Blunt...desi nu era pt mine dedicatia, mi-am bagat si eu nasu
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Dana15 spune:
draga mea Luci, imi vine sa plang , ce frumos ai spus!
si eu imi plang ca proasta de mila ca ce greu ii...vai ca merit batuta!
BRAVOOOOO David! Bravo, puiule![pup]
e incredibil, nu? parca ieri era un pui mic, mic ..bine, David nu a fost niciodata mic, mic am in minte poza aceea cu floarea liliachie..incredibil!
Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Dana15 spune:
si ce frumos ai potrivit melodia Rihannei cu evenimentul
Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
selen80 spune:
Bravo David!!! era de asteptat, la cum se "arata" situatia
o astept si pe a mea la cotitura, desi pare un pic cam precauta deocamdata...
noapte linistita va doresc
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
Iulika29 spune:
Buna seara fete dragi!!
Urez si eu La multe lunite pututilor dragi nascuti pe data de 16!
Fram så fii mami sånåtoaså si så ne traiesti multi, multi ani!
Davidelu' te pupå iulika dulce!!Plimbaretul lu' mama! Må gandeam eu cat dureaza pana o ia si el la picior.Uite ca nu a trecut mult.
mariana bine ai venit la noi!Am våzut pozele de ieri de la munca si m-am minunat.Ce pår frumos si ce fata delicata ai...Så iti traiascå!
Mamicile cu copilasii bolnaviori så stiti ca ma gandesc la voi si ma rog så se faca copilasii bine.
Nici eu nu sunt mai breazå dar ce så facem.. trecem si prin astea..Din påcate aseara am plecat cu salvarea de la munca.M-a luat o durere naucitoare in partea stanga.Nu stiam de la ce e ca aproape respiram.Se simtea de parca aveam un cutit acolo.M-am speriat pt ca stiam ca am såmburica si de aceea am zburat la spital unde mi-a facut eco si am vazut ca samburica e oki si nu era durerea de la sarcina ci de la piatra la rinichi.Nu sunt ei nici de asta 100% pt ca raze nu pot så imi faca si nici pastile så o elimin natural nu imi pot da din cauza sarcinii.
Mi-a trecut durerea de azi noapte cand eram in drum spre spital si nu a mai apårut.Så speam ca nu mai apare pt ca altfel tre så merg inapoi så ma supravegheze.Sunt acasa acum vreo 4 zile.
Vå pupåcesc!
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 6+
Bruce, minunea noastrå
mamideandrei spune:
citat din mesajul lui carinablanca Mamidenadrei, multumim de reteta. Acum o intrebare: atat papa Andrei la o masa cat e in reteta aia? |
Mami, papa el mult dar nici chiar asa ; din reteta asta a mancat doua zile; plus mami o portie , ca prea buna si acrisoara si racoritoare iesise ; deci nu va speriati ca nu e un monstrulet
TOT ANDREI DAR PE PICASA
lutoniana spune:
citat din mesajul lui selen80 Bravo David!!! era de asteptat, la cum se "arata" situatia o astept si pe a mea la cotitura, desi pare un pic cam precauta deocamdata... noapte linistita va doresc de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! |
asa precaut merge si David, as putea sa spun ca ori calca pe ceva cioburi, ori are ceva in fund . E evident ca ii e teama dar eu ma fac ca nu-l vad ....si el paseste in continuare....ca o rata. La sfarsit ma bucur si eu in toate felurile
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
mamideandrei spune:
Davidelul you're the best! din ce in ce mai multi dovlecei pasesc pe piciorusele lor, cu incredere;
Alex, Clodute, cum mai sunteti?
Selen ai luat rezultatul analizelor?
sa va zic ce am facut eu azi? am lasat baiatul acasa cu taticul lui si am plecat la salonul de cosmetica, une am facut tratament facial cu masaj si tot tacamul, pensat, vopsit, manichiura, pedichiura si maine seara petrec la o nunta!!! si am zis petrec pentru ca sotz va fi pe post de manechin; dar in hora nu-i bai ca n-ai pereche nu? noi sa fim sanatosi; va pup
TOT ANDREI DAR PE PICASA