Dovlecei frumosi sept-oct 2009*167*

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariana_alex spune:

Buna seara!!!
In sfarsit am deschis si eu calc...am avut zile full...copilandra mea are un chef nebun de joaca si cand ma asez la laptop ma cearta de numa numa ca vrea si ea.
A fost un week-end plin pentru toate am observat, imi pare rau de copilasii bolnaviori si sa va dea D-zeu multa multa sanatate!!!!
Noi am fost la tara unde Ana-Maria a tinut-o numai intr-o "BAH BAH, MAMA PAPA, BAH BAH BAH". Bah zicea ea la catel ...au innebunit-o era calare pe toti cainii de nu stiam cum s-o potolesc...tipa, se tara dupa ei, ii tragea de coada(va dati seama ca la inceput m-am stresat ca se murdareste etc etc...dar am lasat-o pana la urma in voia ea ca era tare fericita).
Tare frumos mai e la tara: liniste, aer curat...TANTARI.
Ma bag putin la somn ca mai tarziu sa-i dau laptic Anutei ca nu a vrut sa pape inainte de nani.
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Mariana pe aia cu calc cred ca o patim toate. Acum cateva zile i-a smuls David o tasta sotului la laptop
Nu ai incercat sa-i dai la fata un mic? un castravete ceva ? Poate descoperi ceva ce-i place
Sa ne mai pui poze cu ea sa o mai vedem ...ca imi mai trebuie cateva zgarieturi pe fata

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Luto al meu a fost mai harnic . Avea vre-o 4-5 saptamani cand a facut pipi cu bolta exact pe laptopul primit proaspat cadou de tacsu' de la socra-miu,si eu mama isteata am intors repekor laptopul cu susu-n jos,sa se scurga lichidul ,si l-am luat la uscat cu foenul...si i-au sarit 2 taste si strambat alte 3 de la caldura.Asa e si acum.
Eu ma bag la nani,ca vorbesc in dodii deja .

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Ioanna deci Carol e cum eram eu cand eram mica . Mami m-a luat ieri cu chestia asta, ca pe mine daca ma punea pe o patura cu niste jucarii stateam acolo si ma jucam, pe cand Alexutu o ia la goana in jur si merge unde e mai periculos

Fetelor, o saptamana usoara! Va pup cu drag! Si sa nu mai fie pui bolnaviori!

Aaaa, ma bucur ca s-a intors Uka! Oare ce-am mai citit? Am vazut ca Luci e mai activa de cand umbla puiul

Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluk16

Ioanna deci Carol e cum eram eu cand eram mica . Mami m-a luat ieri cu chestia asta, ca pe mine daca ma punea pe o patura cu niste jucarii stateam acolo si ma jucam, pe cand Alexutu o ia la goana in jur si merge unde e mai periculos

a, nuuuuuuuuuu... numai azi a fost asa.. el sta cuminte si se joaca singurel, e adevarat.. dar nu intr-un loc... in toate locurile in acelasi timp cred ca l-am socat noi azi de s-a uitat la noi ca la tenis desi noi jucam badminton

Lucia, o sa mai urc fotografii cu printul meu, dar acuma nu mai am trafic la internet si ilpastrez si e pe cel pe care il mai am pentru zile negre....

Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Buna dimineata!
?

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata!

Poftiti la .

Sa aveti o saptamana minunata si multa sanatate.

Noi suntem bine, nu a mai varsat deloc, nu mai are nici diaree nici febra, continuam cu antibioticul prin branula pana miercuri sau vineri. In continuare este o adevarata lupta cu laptele, eu recunosc ca nu mai pot, mi-as dori sa nu trebuiasca sa ii mai dau lapte si totul ar fi minunat. Am ajuns pana la urma la mama, ca ea are mai multa rabdare si reuseste sa ii dea macar 100-150ml dimineata si seara.

Raluk

Uka nu mai are rost sa zic nimic de Carina, decat ca uitandu-ma la pozele voastre abia astept sa ajung si eu cu mandra la mare sa o las in apa, tare mult mi-au placut pozele alea.

Lali

Ioanna ce copil cuminte ai.

Am citit tot, dar am un neuron tare obosit, mai bine zis e tare catranit, dar imi revin eu.

Va pup.

----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns x_ggg spune:

Neata!
iau si eu repede una intravenos, am niste zile de
Ma bag repede la recuperat ca weekendul asta nu am reusit sa mai intru, dar va las un link,cu copyright la LALI, cu puiul meu spunand MAMA
Ce am citit:
Alex, , stiu cum e cu branula, incet incet isi va reveni.
Mariana, Rares al meu e ok cu greutatea (9,700 kg la 74 de cm). Nu as putea sa iti spun de unde, pentru ca, de vreo 3 saptamani mananca numai 100-120 gr de fructe simple si vreo 100 de gr de cereale + 1 iaurt mic o data la 2 zile(eu inca il alaptez, nu vrea LP de niciun fel asa ca macar san bagam la greu, mai ales noaptea). Mancare gatita deloc deloc! Stiu si eu acum cum e cu refuzul hranei (inainte manca, dar nu cu placere), te inteleg perfect. Pot doar sa sper ca ii va veni si ei pofta de mancare cat mai repede,iar tie iti urez multa putere interioara
Luto!!!! Super!!! Felicitari, Davidosule!!!
Irina, ieri i-am facut pretiosului botz de aur din nou cus-cus cu pui, de data asta am scapat cam mult usturoi, a mancat cred vreo 5 lingurite!! Ce record! Azi incerc budinca cea minunata, deja salivez eu dupa ea.Multumim de retete!

Noi ne luptam cu primul dinte de sus, nu pot sa va spun in ce hal de umflata si rosie e gingia, dintele se vede prin piele (de vreo 2 saptamani) si tot nu sparge!! Ultimele 2 nopti au fost albe albe pentru mine, pt ca la fiecare trezire se lasa cu urlete...si asa am cam abuzat cu dentinoxul, macar noaptea parea sa il calmeze

Sunt prin zona...

--------------------------------------------
Rares-Costin : 4 oct 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

buna dimineata dragelor!

alex

Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clodute spune:

Buna dimineata fete,

Sanatate Alex am vazut ca sunteti mai bine...
LA NOI E GRAV karo are rosu in git si puroi ... e cumplit nu mai vrea sa manince nimic...
NICI LAPTE

nu vrea nici nurofen nici panadol... ii pun sup cu novocalmin si paracetamol... SUNT DISPERATA RAU RAU RAU ...
O iau de la cap cu ea acum...azi noapte a facut 39.5...OFFFFFFFFFFFFFF OFFFFFFFFFFFFF

Va pup si va urez o sapt usoara si racoroasa.
Pup copiii dovlecei si pe mamicile lor...

Mergi la inceput