Dovlecei frumosi sept-oct 2009*167*
Raspunsuri - Pagina 15
happy_uka spune:
Am reusit sa incarc pozele. Va pup, trimit un pic de briza si un val, sa va racoreasca !
C a r i n a
Nihil Sine Deo
lutoniana spune:
vroiam sa intreb daca stiti cumva cand se da miere de albine la bebelaci, ca am vazut niste cereale cu miere si nu stiu daca pot lua si eu.
Nu ca ar avea ceva sa manance niste miere ....pe langa cate a gustat, dar vreau totusi sa stiu cum sta situatiunea
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
lutoniana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka Am reusit sa incarc pozele. Va pup, trimit un pic de briza si un val, sa va racoreasca ! C a r i n a Nihil Sine Deo |
am vazut pozele, e minunata Carinuta....mi-au placut cele din fotoliu....in picioare si culcat
Sa creasca mare si norocoasa Uka. Iar tu sa nu ne mai lasi asa triste ca am plans toate dupa tine.
Si prietenul ei e cret si frumusel....oare Carol stie ?
lutoniana spune:
Lali sper ca ai copt si tu cateva prajituri...sa o servesti pe mama soacra
Lali_mete spune:
Da Luto,am copt..cu multa miere,ca la cate lamai mananca acasa imi e ca e prea acra ,si asa o mai indulcesc.
Uka,am vazut si pozicile,asa ,fuguta,fuguta. Superba Carina,ca de obicei.
Fug la bucatarie,ca i-am lasat pe toti si eu am dat un F5 aici ..
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
Ioanna81 spune:
bine ai revenit uka! am vaut fotografiile cu Carinoasa... sunt super! si baietelul care v-a vizitat are o freza si niste ochi de m-a topit!
lucia eu am vazut prin supermarketuri cereale cu miere care erau recomandate de la 10 luni. si biscuiti la fel.
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
lutoniana spune:
citat din mesajul lui Lali_mete Fug la bucatarie,ca i-am lasat pe toti si eu am dat un F5 aici .. |
asa arata dependenta
bine macar ca te-ai apucat de noi si nu de droguri
lutoniana spune:
citat din mesajul lui Ioanna81 lucia eu am vazut prin supermarketuri cereale cu miere care erau recomandate de la 10 luni. si biscuiti la fel. |
da, si ce vreau eu sa-i dau sunt ceva cereale cu miere dar nu sunt speciale pt bebelaci. doar ca imi place ca nu au sare, nu au zahar si ma gandeam sa ii dau si lui.....
pe Carol crezi ca-l mai putem vedea si noi cum a crescut ?
Lali_mete spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lutoniana
asa arata dependenta bine macar ca te-ai apucat de noi si nu de droguri Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Ce sa fac si eu ,nici macar de fumat nu m-am putut apuca,de droguri nici atat. Imi ajunge forumul . Mai s nu credeti ca nu am viata sociala,ca am,si inca una destul de echilibrata ,zic eu. Daaar,soacra este intradevar acra cand vrea,si prefer a ii spun "saru' mana " cand vine,sa o servesc cu ceva,incerc sa incropesc o conversatie,si daca nu merge imi fac de lucru. A venit cu capsa pusa,si-a luat nepotul in brate,si mie nici la buna nu mi-a raspuns,decat asa,printre dinti si fara sa se uite la mine. O iau asa cum este,nu mai pot sa cer alta ,asa ca las de la mine cat pot,sau cat mai pot,pana izbucnesc. e nassol sa vina altcineva in casa si sa inceapa: "aia de ce sta acolo? de ce nu ii dai aia la copil,ca mie asa mi-a spus d-na Cati (asistenta medicala aproape de pensie) ,uite ce am adus,si pe asta si pe asta,si pe asta,sa stii ca pentru baiat sunt,nu pentru voi . Am mai spus eu,are suflet bun,dar are o guuraaa... si eu incep sa ii seman,dar ma tratez
Scuzati polologhia,imi e cald sivorbesc mult .
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
Ioanna81 spune:
ne adunam si noi pe la case... noi am fost in padure la baneasa unde ne-au mancat tantarii in ultimul hal asa ca ne-am mutat pe peluza din fata restaurantului casa alba. am jucat badminton `(eu si sotul din dotare) in timp ce fiul nostru ne privea critic de pe paturica plina de jucarii. am luat masa afara, a fost grozav, ce sa mai.
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii