Dovlecei frumosi sept-oct 2009*167*
Raspunsuri - Pagina 14
Lali_mete spune:
Iulika si de-acum incep fazele cu " Buubuu,as mancaaaa niste cartofi cpti incuptoor,da' sami-i faci tu,ca eustau cu Bruce "si dupa ce ii ace ii spui ca de fapt vrei doar un mar .
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
Lali_mete spune:
Eu ma bag la nani si maine ii fac baie la tastatura sau cumpar alta
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
diamar78 spune:
La multi ani monique si dovleceilor sarbatoriti!
Iulia, Alex sanatate va doresc si multa rabdare.
Lali, bine ca nu s-a servit Paul cu cola si tastatura cu cartoful.
Am o ciuda de nu mai pot. Nu stiu de ce nu pot sa vad filmuletele cu David. Oare din cauza ca nu am descarcat picassa?
Ieri am vazut poze cu 2 printese la castel.
Si eu m-am gandit ieri la kinga. Totusi eu cred ca este bine pt ca recunoaste ca are o problema si a cerut ajutor. Eu realizez ca sunt super stresata si din cauza asta imi sare tandara din nimicuri si ma enervez repede dar mai mult decat sa merg sa ma spovedesc nu sunt dispusa sa fac, adica sa apelez si la alt fel de ajutor.
Am vazut ca voi tineti legatura si pe FB. Eu nici macar nu am cont.
mamica fericita de Matei 11.09.2009 si David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
Lali_mete spune:
Buuna diimiii!
pana vine Alex cu cea mai buna cafea?
Diamar, chiar asa,daca ar fi baut Paul cola ce faceam? Cat despre "spovedit" la mine nu mere traditional,adica asezata in gennchi in fata popii si sa-i raspund la chestionar,ma enereaza chestia asta si nu mai spun nimic.Mie personal cei mai multi preoti mi se par de o falsitate nemaipomenita.Mi-ar fi placut daca exista "confesionar" ,ca in filmele americane. La mine a mers sa ma descarc aici,si sa discut cu sursa principala a mea de nervi,adica soatza ,ca pe el imi sareau dracii cel mai des si mai repede,ca stiam ca imi permite .Si acum mai tip eu,dar muult mai rar.A si mai aveam o sursa inepuizabila de nervi,pe mama-soacra,si cu ea am lamurit problema.
Vaaa puuuup! O duminica placuta va doresc .
aricelul spune:
Neata fetelor,
se pare ca pe Maria a obosit-o tare mult iesirea de ieri .... sau poate caldura o fi de vina ... nu stiu, cert e ca s-a trezit pe la 7,30 a papat laptic, dupa care iar s-a culcat si inca mai doarme ...
Asta dupa ce aseara a adormit in masina in jur de ora 21, s-a trezit pe la 23.30 a baut laptic si pe la 24 era in lumea viselor ..... deci e clar trebuie sa mai mergem la astfel de petreceri . Am pus in album si poze mai vechi si poze de ieri.
Sa aveti o zi cat mai placuta !
_
Maria (28.08.2009)
Clodute spune:
Buna fete,
Felicitari Iulika pt bebe 2 sa fie asa cum spui tu sanatos si frumos ca Brucu.
Felicitari Luto pt Davidelu mergaretul
Sanatate Alex pt Zeina of of of...
Despre noi ce sa mai ...zic... Patrick merge cu antibiotic in continuare si temp 37.0.... INSA a inceput si Karo cu 38.8 azi noapte si acum dimi 38.6...
Sit ca nu mai pot...
FRUMOASA VACANTA ...
Santate si racoare va doresc
lutoniana spune:
Clodute multa sanatate copiilor
Sper ca si Zeinuca e bine si nu o doare manuta
Aricelule sunteti 2 frumoase si tu si fata.
Duminica placuta
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Lali_mete spune:
Shhh,ce liniste este!!! Am intrat pas-pas sa vad ce faceti,credca faceti somnicul de frumusete,nu-i asa? Eu imi astept soacra ,vine acusi-acusi cu legumite proaspete din gradina si un dor maare de nepotel si unul miiic de nora. De fi-su ,"Dolo" cum ii spune ea cica de la dolofanel,de cand era mic ,mereu ii e dor ,ca doar e mama,nu-i asa?
Ioanna81 spune:
helau, helau
va fetelor. caldura mare monsher, caldura mare. acuma ar merge si inca o la sau la
Ioana mama lui Carol Ioan , fotografii Trazbātii
happy_uka spune:
Maaai, remember us?
Am avut musafiri. Punct. Cu bebe, cu mers la plaja, cu haos, cu terase pana noaptea tarziu, cu urlete, cu multi prieteni veniti la mare in acelasi timp dar in zone diferite, cu canicula, fara locuri de parcare..HAOS total..
In toata nebunia asta, eroina vietii mele era usor nedumerita, dar foarte pozitiva si fericita.. Ii place la nebunie in apa, in nispi, e o scumpa.
Citesc si eu din urma dar nu-s sigura ca termin, mai incolo intru cu niste poze de la 10 luni. Va pup dulce pe tpate-toate!!
C a r i n a
Nihil Sine Deo