Dovlecei frumosi sept-oct 2009*167*
Raspunsuri - Pagina 13
raluk16 spune:
Alex esti o mamica puternica! Te admir mult! Cred ca nici tie nu ti-ar fi venit sa crezi in urma cu cateva luni daca ai fi citit postarea asta a ta, care descrie ceva asa de dureros pentru o mama, dar totusi e scrisa cu tarie si putere! Multa sanatate sa aveti si sa treceti peste toate astea repede!
Daca esti stresata cu calciul (stiu ca erai si pana acum, din cauza ca nu putea manca lactate), citeste-l te rog pe Spock. Chestiile verzi aduc in organism mai mult calciu decat lactatele. Deci sa incerci, daca zici ca solide papa, sa te dai pe broccoli, spanac, etc.
Iulia si pe tine te imbratisez si ii doresc sanatate puiului voios.
Mada am impresia ca si tu ai zis de un mucos . Pupam cu drag
La multi ani Monique!
Luci am inceput sa plang la filmulet! Minunat!!!
Iulika si pe al meu l-am adormit foarte greu. Dar la noi cred ca e canicula...
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
aricelul spune:
Alex multa sanatate micutei
Iulika a fost chiar ok la petrecere. Mamicile celelalte fiind mai experimentate au stat cu ochii in 4 pe cei mici, deoarece asa cum povesteau ele, se pare ca cei mici au invatat din parc sa se impinga sau sa se loveasca daca ceva nu le place...si mai mult in jurul varstei de 2 ani apare criza de personalitate .....oricum, in ciuda acestor lucruri, s-au comportat tare bine ...chiar s-au inteles si s-au jucat impreuna ... o sa pun maine cateva poze ...
Deci s-a trezit ... gata ma duc la ea.
Va pup si sa aveti o noapte cat mai buna !
_
Maria (28.08.2009)
lutoniana spune:
Monique, am uitat sa-ti urez La multi ani alaturi de fetele tale minunate
Multumesc si de cuvintele frumoase, sunt tare tare fericita.
Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009
Iulika29 spune:
Mådålina så il pup eu pe cumincelul murdarici.Imi place tare mult ca iesiti si va distrati.Drum bun maine si iti doresc o noapte usoarå!
Raluk hai mami ca mie imi e rusine ca m-am plans asta searå.Stiu ca tu il adormi asa greu pe Alexutu' destul de des, la noi e mai rarut.As fi dat si eu vina pe canicul adar azi chiar s-a racorit binisor.A tras si o ploicica de 5 minute.
Incercam så ma uit daca ii mai iese vreun dinte ca a prins asa o viteza la dinti, dar nu ma laså.Sigur ii mai iese ca tare marait a fost azi.
Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 6+
Bruce, minunea noastrå
lutoniana spune:
Iulika mami, eu inca nu pot realiza ce trebuie sa simti ...si ce traiesti....sa faci alt bebelus.....Aproape zilnic ma gandesc la tine.
Sa ai o sarcina usoara si lu Bruculica sa-i iasa dintii ca sa poata sa pape papa bun la cresa
Lali_mete spune:
Alex
Iulika doarme,dupa ce m-a pacalit ca a adormit,mai devreme. Eu l-am pus pe pat,si de lene nu am dus la bucatarie cartoful care mi-a ramas,fert fiind,in farfurie. L-am pus pe flacau pe patul mare,pe fotoliu langa pat,farfuria cu cartoful meu,si il aud plescaind.Imi manca singurul cartof mai!Da' ce,eu pap biberonul lui ?
Am editat,ca de lacofeina din cola bauta ,astatura batzaie..Uite vezi,si cola mi-o bea tastatura.. Ntz,ntz,trb sa am mai multa grija pe unde beau si mananc
Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!
Iulika29 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lutoniana Iulika mami, eu inca nu pot realiza ce trebuie sa simti ...si ce traiesti....sa faci alt bebelus.....Aproape zilnic ma gandesc la tine. Sa ai o sarcina usoara si lu Bruculica sa-i iasa dintii ca sa poata sa pape papa bun la cresa Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009 |
Luto multumesc, mami drag.Så stii ca sunt constienta cå e greu cu 2 copilasi mici dar asa de repede zboara anii si nu iti mai aduci aminte daca dormit sau nu noaptea, au mancat bine sau nu, daca ai fost obosita/ravasita uneori sau poate nu si ii vezi marisori jucandu-se impreuna.Da poate a fost cam repejor dar asa a vrut Doamne-Doamne så fie si atunci ma rog ca totul så fie bine så aduc pe lume inca un copil sånåtos si frumos ca Bruce.
Bruce, minunea noastrå
lutoniana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Iulika29
Luto multumesc, mami drag.Så stii ca sunt constienta cå e greu cu 2 copilasi mici dar asa de repede zboara anii si nu iti mai aduci aminte daca dormit sau nu noaptea, au mancat bine sau nu, daca ai fost obosita/ravasita uneori sau poate nu si ii vezi marisori jucandu-se impreuna.Da poate a fost cam repejor dar asa a vrut Doamne-Doamne så fie si atunci ma rog ca totul så fie bine så aduc pe lume inca un copil sånåtos si frumos ca Bruce. |
asa sa dea bunul Dumnezeu
Fragutza spune:
Alex,mami, te pup cu drag! Imi pare tare rau ca iar va chinuiti! Sper din suflet sa scapati de probleme!
Luto, felicitari pt David! E mortal cu merge si ce viteza are la busilat!
Pe mine pe chinuie de cateva zile o durere de cap si-s tare neprietenoasa. Nu stiu cum sa scap de ea...
People who say they sleep like a baby usually don't have one.
Iulika29 spune:
Lali hai cå am tras o portie buna de ras. Cum ti-a furat cartoful måi, måi!Pfuai si ce pofta mi-ai facut de cartof la cuptor de fapt..
Nu stiu daca v-am spus ca ieri si azi am avut niste greturi de abia am putut så inghit niste fructe si legume.Numai daca ma gandeam la mancare imi venea så vomit.Nu am am facut-o pt ca urasc sa faca asta.Azi vazand ca scad in greutate am mancat asa cum am putut mancare mai consistenta si a fost mai bine.Nu stiu daca e bine sau nu dar eu ma gandeam la såmburica mea ca vrea ceva de papa.Si bubu toata ziua m-a alergat cu mancarea ca las copilul din burta sa moara de foame
Bruce, minunea noastrå