Dovlecei frumosi sept-oct 2009*167*

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aricelul spune:

Buna fetelor,

la multe lunite sarbatoritilor de azi !!! .

Multa sanatate puilor bolnaviori.

Noi azi am fost la petrecerea unei fetite de 2 ani, unde ne-am simtit tare bine ...vorbesc de Maria, care a fost pt prima data cand a participat la un astfel de eveniment.
A fost tare cumintica (fiind si cea mai mica dintre invitati).
Chiar daca nu a facut ea prea multa miscare, spre deosebire de ceilalti, doar ce a mers putin prin iarba, pe drum spre casa a adormit lemnisor, fapt pt care am ratat baita de la ora 21 si inca nu da semne sa se trezeasca ... astept ...mai ales ca nu a papat de seara...dar nici nu-mi vine sa o trezesc ....

Apropo de mancare ...Mariana eu te inteleg perfect. Maria are 8 kg si nu mananca foarte mult. La fel ca si tine am zile in care imi vine sa ma urc pe pereti, dar ma calmez pt ca pana la urma nu am ce face ... mai mult toata lumea imi zice ca arata bine si ca ar trebui sa o las asa ...dar iti spun sincer numai cine nu a trecut prin astfel de momente nu stie ce spune ...
La fel, cand nu mananca la o masa imi zic ca la urmatoarea sigur o sa manance mai mult, dar nu-i deloc asa ...acum ce-i drept m-am mai linistit putin, dar au fost si perioade in care simteam ca nu mai pot.

La noi fructele sunt mai bune decat legumele, dar in general mananca putin peste 100 ml. Cel mai mult nu stiu daca a mancat 150ml. Legume mananca cca 80ml, dar sunt si zile in care dupa 4-5 lingurite nu vrea sa le mai vada.
Seara mananca cereale intre 80 -100 ml.

Deci nu stam foarte bine, dar este un copil foarte cuminte, intelegator, stie foarte multe lucruri (e drept nu vorbeste, spune doar mama si apa), dar stie jucariile si obiectele din casa.

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Acum am vazut si eu filmuletele cu David ... super mergator !!!
Bravo, felicitari !!!

Noi nu suntem atat de avansati ... abia paseste sustinuta ... dar am observat ca ii place, in ultima vreme, sa se ridice in picioare si sa-si dea drumul la manute... ah si ce-i mai place tare mult e sa stea cu capul in jos si fundul in sus

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Citat:
citat din mesajul lui aricelul

Acum am vazut si eu filmuletele cu David ... super mergator !!!
Bravo, felicitari !!!

Noi nu suntem atat de avansati ... abia paseste sustinuta ... dar am observat ca ii place, in ultima vreme, sa se ridice in picioare si sa-si dea drumul la manute... ah si ce-i mai place tare mult e sa stea cu capul in jos si fundul in sus

_

Maria (28.08.2009)

Din batrani se spune ca cere fratior sau fratioara ,nu?
Nu ti-am lasat si tie un formular de ala ca al iulikai,dar pe albastru? ca parca eu asa am retinut .

Lali,mami+ Paul-Iuliansi+ Vali,tatiin devenire = NOI,o familie care vrea sa fie fericita !!
Noi trei...un inceput de viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lutoniana

Asta seara am reusit imortalizarea
Va imbratisez, sunt foarte fericita,
Davidelu stie sa paseasca

Sper sa mearga ca la mine se incarca destul de greu, chiar daca sunt scurte.

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Doamne ca mi-au dat lacrimile..ce scumpel e!!Si ce rapid e!

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009) si acum 6+

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Iulia multa sånåtate lui Raducu.Sa treaca repede viroza aia nemernicå.

Fetele nu il trece nimeni si pe Davidelu la panoul de onoare?

Fram bine ai revenit acasuca..Ai adus si tu o sacosa de hamsii cu tine?Ce mai zice Natalixul? I-a priit vacanta? doarme mai bine acum?

Nu stiu ce s-a intamplat in seara asta ca Brucu nu a vrut in nici un chip så adoarma decat acum.El care la ora 20 era in lumea viselor.L-am lasat singur in patut , patrula intr-una l-am luat in patul mare så il legån, nimik.Nu stiu ce o fi fost.

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna seara dragelor.

Va pupam pe toate si va multumim ca va ganditi la noi.

Nici nu stiu cu ce sa incep, dar o sa o iau pe rand: de ieri dupa repetarea analizelor suntem cu branula in mana si facem antibiotic la 24 de ore, ambulator, veo 5-7 zile. Pe de alta parte mandra e mult mai bine, nu a mai facut febra mare si i-a mai revenit si energia dupa ce ieri a fost ca o carpa...dar a inceput sa doarma foarte prost, se trezeste din ora in ora, ea care dormea toata noapte...poate de la dinti, poate ptr ca adoarme cu stomacul gol, poate ca doare burtica, poate ca ii e cald si sete...nu o sa stiu niciodata. Nu a mai avut asa multe scaune moi si nici nu a mai vomitat decat aseara. Papa bine solidele de regim DAR nu mai vrea lapte DELOC, DELOC, nici cu cereale, nici fara, nici din biberon, nici cu lingurita, nici lapte normal, nici de regim, nici fara lactoza, nici de soia....asa ca, sunt in al noulea cer ca suntem mai bine, sufar ca mergem zilnic la spital si plang de neputinta ca nu am cu ce suplini lipsa de lapte...bine macar ca bea 200-300 ml de ceai pe zi si nu se dehidrateaza.

BRAVOOOOOOOOOOOOO DAVIDELU, esti baiat mare de acum

Mariana cand o sa ma simt in stare o sa scriu si eu despre noi, dar sa stii ca te inteleg perfect.

Va doresc noapte buna.

----------------------------------------------
Alex mami de Alessia Zeina (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

Mergi la inceput

Lali ... nu stiu ce se zice din batrani ...dar cert e ca pt mine sunt doar vorbe ... deocamdata suntem ok in formatie de trei

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Alex of mititica va sta cu branula asa mult.Må bucur ca e pe calea cea buna si macar papa ceva.Poate in curand o så reia si laptele dar pe moment e foarte bine ca bea asa bine ceai.Nu te intrista ai så vezi ca isi va reveni de tot si va vrea din nou laptic.

Lali ce iti mai face flåcåul?

aricel super ca v-ati distrat la petrecere.Zici ca sårbatorita avea 2 ani nu? Cum s-a comportat ea si ceilalti copii daca erau de varsta ei.Dupå pårerea mea mi se par destul de mici ca så isi dea seama ce se petrece.Dar eu inca nu stiu ce stiu ei sau ce nu stiu la 2 anisori.

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

cred ca ma duc sa ma intind si eu .... probabil ca o sa se trezeasca pana la urma pt ...cel mai nasol e ca nu am apucat sa-i fac baita ....e prima data de cand s-a nascut cand am sarit peste si e cam nasol ca s-a intamplat taman acum pe caldurile astea ...sper sa putem dormi si sa nu o "simtim" prea tare

_

Maria (28.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina84 spune:

Buna seara
LUTO e mortal Davidelul,ador la el ca atunci cand cade o ia repede de-a busilea sa se duca baiatul unde vroia.Am vazut ca si el are obiceiu de-a isi baga degetele in gura si sa tuseasca sau sa-si provoace starea de voma,asa face si Iri mai ales cand nu ii dai atentie
ALEX imi pare rau ca Zeina are branula,sper sa scapati repede de ea si sa pape mai bine
IULIA si tie multa sanatate pt pitic si multa putere pentru tine
FRAGUTZA bine ai revenit,ti s-a simtit lipsa,asteptam pozici
Noi am fost la tara,unde ne-am simtit bine si unde ne-am intors cu un purcelus in loc de copil,atat de murdar era baiatul meu dar a fost un cuminte.Maine vrem sa ne ducem pe la Balea lac,sa vedem cum e vremea dimineata.Va ,o seara placuta

Mergi la inceput