MONTIGNAC (144) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 9
cge spune:
Monica, Andanii
sa va treaca supararile.
Vali, felicitari pentru kg pierdut in vacanta, credeam ca nu se poate asa ceva.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
ninha spune:
Monn, Andanii, trezirea la viata! nu va deprimati, mai are omu' momente. va recomand inghetata de ciocolata
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
puisorul spune:
Buna
Am mai scris si ieri un mesaj si pe cand sa il trimit mi s-a luat netul
Maya,exact asa ziceam si eu in mesajul pierdut de ieri. Sa o duci la cineva cunoscut la casa si o vizitati din cand in cand.
Somleac, cred ca s-a bucurat Alex de ziua petrecuta doar voi doi
Vali, felicitari pt ca ai reusit sa te tii tare pe baricade,mai ales in concediu . Faina integrala e ok, iar fulgii de secara doar in combinatie cu iaurt sau lapte degresat.
Cristina, important e ca ati petrecut frumos in concediu,si ai dreptate: sanatatea e cea mai importanta.
Andanii, te invidiez . Auzi acolo, soare, piscina...
Mon, odihneste-te sa iti treaca nervisorii
Azi am dat-o iar in balarii la Pizza Hut si pe seara am papat lebenita. Am facut si lasagna de dovlecei si e buna, dar tot mai buna e reteta cu zucchini.
Va pup si noapte buna
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
andanii spune:
neata fetele
pentru azi am somon afumat cu branza , rosii , ardei ....
la sport nu am mai fost pentru ca am tot mers la sat .... si doar nu o sa merg la sala pe caldurile astea in loc sa merg la piscina nu ?????
de cantarit nu ma cantaresc deoarece mi-e teama ... si cu rusii pe cap , si cu inghetata la bord .... nu vreau sa ma deprim, nici nu ma gandesc la el cica pe asta il urasc ..... aaaaa da , dar m-am cantarit la sat pe unul mecanic si ma arata cu vreo 4-5 kg mai slaba decat imi arata cel de aici "tefal electronic"
va pup pe toate .....
vali felicitari duble pentru kg dat jos in concediu , si e bine ce ai cumparat tu acolo ...
puisorule nu am facut niciodata lasagna ... nici nu am mancat
ninha servit inghetata .... oare o sa mananc si azi ????? ia ghici ?????
cge da lung concediu cu plimbareli ai avut ... superr
somleac cum a fost in timisoara ???? v-ati topit de cald???
monnvas pus sa treaca starea asta .... hai ca trece
anne mary e f ok spaghete cu rosii .... pui si niste frunze de busuioc sau patrunjel si sunt super .... dar spaghete integrale da ???? si fierte all dente (adica nu complet sa se sparga toate)
maya cel mai bine ai gandit .... cunosc doua persoane care au probleme de la animalele tinute in casa in copilarie .... totusi una e sa se joace copilul in curte cu ele si alta sa fie par si puf peste tot in casa pe care sa-l inhaleze ... imi plac la nebunie aninmalutele .... avem si noi la sat dar sincer mi-e tare teama de parul lor si de ce se poate intampla odata ingerat ...
mai vorbim fetele
andanii
Vali5 spune:
Multumesc pentru raspunsuri!
Meniul de azi:
MD - o cana de lapte 0,1% grasime cu doua linguri de fulgi de secara
P - o salata de rosii cu castraveti si crema de branza Hochland Creme
C - cel mai probabil o salata de legume (pe caldurile astea nici nu prea reusesc sa mananc mare lucru)
cge spune:
'neata,
Valentina, dar mananci putin, nu e mirare ca slabesti.
Io nu pot sa traiesc numai cu salate oricat as vrea, tot trebuie sa bag ceva carne.
Meniul e tot ca ieri, cu diferenta ca la pranz am ghiveci cu piept de pui si salata de varza alba.
Despre ce mananc diseara, presimt abateri ca o sa mancam in oras ceva rapid.
O zi buna,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
babyangel spune:
Buna fetelor,
Ma primiti si pe mine in Clubul Montignacelor?
Eu tin regimul de 3 luni (am nascut de 4 luni) si a mers tare, tare greu Or fi hormonii de vina, dup cum citeam in cartea lui..
Deci am slabit 7 kg in 3 luni...si abateri pot sa le numar pe degetele de la o mana.
Sper sa gasesc la voi niste "ponturi" sau ceva care sa ma ajute sa slabesc mai repede..poate ceva nu fac bine...habar nu am!
Anca
mami de Codrin
de Lucas
Codrin luna a 4-a
anne`mary spune:
bine ai venit babyangel. Sa-ti traiasca puiutul . Eu am facut niste spaghete bune bune iar la cina am mancat doar o felie de pepene rosu..nu am chef de altceva. Va pup si sper sa dormiti la noapte mai bine de cat am dormit eu saptamana asta
babyangel spune:
Anne Mary Merci!
spaghetele le-ai facut conform principii Monti? Ca eu pt prima faza nu stiu sa le fac bune, si prefer sa nu le mananc!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui babyangel Buna fetelor, Ma primiti si pe mine in Clubul Montignacelor? Eu tin regimul de 3 luni (am nascut de 4 luni) si a mers tare, tare greu Or fi hormonii de vina, dup cum citeam in cartea lui.. Deci am slabit 7 kg in 3 luni...si abateri pot sa le numar pe degetele de la o mana. Sper sa gasesc la voi niste "ponturi" sau ceva care sa ma ajute sa slabesc mai repede..poate ceva nu fac bine...habar nu am! |
babyangel, dar slabesti superbine!! unde te grabesti? e perfect asa. ai rabdare.
bine ai venit, by the way
cge, eu in oras mananc cel mai monti din lume, e foarte usor, imi comand o friptura sau ciuperci si o salata si agata!
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image