MONTIGNAC (144) .... stil de viata, nu dieta

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Babyangel, bine ai venit! Daca vrei sa te punem in tabel, zi-ne inaltimea, greutatea initiala, greutatea - target, cand ai inceput Monti etc.

7 kile in 3 luni? mie mi-a luat mai bine de juma' de an sa dau alea 7 kile jos!

Azi am fost OK toata ziua si bineinteles ca pe la ora 22 am dat-o-n bara cu niste chec cu afine (trebuia sa fie briose, da' n-am gasit hartiute), de-ala cu faina alba,unt si zahar si mai multe felii, nu una!

Maine ne vin neshte musafiri din urbea natala a sotzului, nasii nostri de cununie; am gatit azi de am facut 50 de grade in casa,pe putin! Si am facut papa relativ Monti,mai putin dulciurile. Sa speram ca orgia din seara asta nu va avea urmari asa grave!

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'Neata fetele,

Ninha, Monnvas chiar imi dati cujaj cu laudele.. Pai mi mi se parea ca ar trebui sa dau 3-4 kg pe luna la cat e de restrictiva faza 1, mai ales venind dupa o sarcina in care am balotat de toate si am pus 29kg, ajungand la fabuloasa greutate de 89 kg

Datele mele: 166cm, 70.3 kg, 95 cm pe bust, 80 cm pe talie, 85 cm solduri-imediat sub buric, 110 cm pe fund(unde e mai mare bombeul) si 64 cm pe o coapsa

In alta ordine de idei, pt:
MD am: nuci, migdale si prune uscate.
P : o portie mica de supa de pastai cu afumatura
C: voi face ciuperi cu cascaval la cuptor

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Neata,

de dimineata am bagat Insanity recovery si 10 min de cardio. Habar n-am ce voi manca astazi ca nici n-am pofta de nimic. Mi-am pus la macerat niste dovlecei sper sa iasa buni.

Cred ca din cauza de lubenita nu voi avea un raport prea fericit luni. Ar trebui sa ma abtin, dar nu stiu cum sa fac asta.

La Timi a fost super, nu a fost cald ca am stat la aer conditionat. De dimineata am bagat 2 ore de piscina, dupa atata inotat mie imi tremurau picioarele. Apoi am plecat la Timi, am mancat la Piza Hut Alex o piza cu o gramada de extra puse acolo, eu vinete si dovlecei parmigiano ( sper ca am scris bine). Ne-am masat cu fotoliile alea de cateva ori, apoi film. Filmul e super, am ras de numa, chiar mi-a parut rau cand s-a terminat. Dupa film am fost la inghetata bleah, ceva terasa nu mai stiu cum ii zice.Apoi Alex o ora la locul de joaca, intre timp ne-am de vreo 50 de ori cu scarile rulante si am vizitat magazinul de lego de unde surprinzator nu mi s-a cerut nimic.. Am ajuns seara la 8 acasa si am fost luat in primire de trupa mica care a vrut musai la topogane.

BabyAngel bine ai venit. Si eu zic ca ai slabit super. Eu sapte kg tot le dau jos si le pun de-un an de zile. Insa mi se pare ca mananci extrem de putin. Mai alaptezi?

Fetelor voi nu aveti nici un stres cu lasatul carnurilor si al pieilor? Tin minte ca si anul trecut cand am ajuns pe la kg astea m-a apucat stresul ca-mi atarna bucile. Sau e o perioada intermediara? Mie una mi se pare ca dezbracata arat mai rau ca inainte .

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

somleac daaaaa si mie imi atarna toate cele mor cand vad si la maini si la burta am doua randuri de piei .... ar trebui sala calumea ca sa se adune pieile de care zici tu , dar la ritmul la care merg eu nici gand acuma cum merg la sat zilnic, parca nu-mi vine sa raman in oras pentru a merge la sala si oricum fac miscare calumea acolo , km fac, ud in gradina , bibilesc floricelele , am plantat flori , mutat altele , taiat gazonul .... ce mai nebunie portocalie ... da-mi place , ieri am spalat piscina , pus alta apa in ea .... offff

m-am lecuit de inghetata ... de ce ??? .... pentru ca ma doare gatul , normal, trebuia sa ma opreasca ceva

nu stiu ce sa va mai zic

babyangel bine ai venit ... tu crezi ca nu slabesti suficient de rapid ???? eu zic ca slabesti prea rapid , mananci fff putin si din cauza asta slabesti ffff bine si rapid , io zic sa mananci mai mult pentru ca in momentul cand vei incepe sa mananci de toate sa nu pui rapid la loc ... mai bine e sa slabesti cu un ritm mai lent pe timp mai lung deoarece nu le pui asa rapid inapoi daca te abati.

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

somleac, cum adica dovlecei macerati?
si eu zic ca tot sala ajuta la burti si alte lasaturi. Maica-mea, care toata viata ei a fost o cocheta, ma invata ca cica trebuie sa-mi tin tot timpul burta incordata, mai putin in somn. ca ea asa a facut. d'apoi eu cred ca tre sa fii nebuna sa stai toata ziua cu burta supta
andanii, las ca-ti trece gatul si o iei de la capat
Mon si eu am probleme cu abtinerea de la chec, tre sa fac ca-i place lu barbatu-meu si nu se poate sa nu gust si eu un pic

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Fetelor, multumesc de primire! Dar deja ma puneti pe ganduri cu mancatul!

Somleac,nu mai alaptez de la 2 luni pt ca de cascata ce am fost, nu mi-am dat seama ca nemancand dulciuri, fructe, carbohidrati ar putea sa se modifice gustul laptelui...cand mi-am dat seama era prea tarziu, ca bebele nu mai dorea nici gand sa se apropie de tzatzele mele...laptele era sarat, saratAm mai incercat sa-l pompez si sa-l pun jumi-juma cu lapte praf, dar tot degeaba!

andanii, cand ti se pare ca mananc putin? unde ar trebui sa mai adaug? La pranz, oare?
Oricum eu sunt cu musca pe caciula ca nu prea fac sport..fac eu niste abdomene, si exercitii de picioare si de 2 ori pe saptamana fac banda-15 minute(am acasa)Mi-e lene..sant comoda tare

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

babyangel ..... la pranz de exemplu numai o supa ? ..... si vad ca nu mananci si tu un gratar cu o salata .... fructe nu vad deloc, macar intre mese sau dimineata un mar ceva , o piersica, caisa .... ceva gustarele .... iar la micul dejun vad niste samburi si atat, atunci poti niste iaurt cu paine integrala, sau branza ,ceva mai consistent

andanii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andanii

babyangel ..... la pranz de exemplu numai o supa ? ..... si vad ca nu mananci si tu un gratar cu o salata .... fructe nu vad deloc, macar intre mese sau dimineata un mar ceva , o piersica, caisa .... ceva gustarele .... iar la micul dejun vad niste samburi si atat, atunci poti niste iaurt cu paine integrala, sau branza ,ceva mai consistent

andanii

da, babyangel, si in plus eu recomand cruciferele la greu (varza, broccoli, conopida, etc, toata familia). astea tin de foame si nu ingrasa deloc, plus ca sunt o buna aparare impotriva grasimilor, atnci cand le combini cu carne, branza, unt, etc
ia-o incet

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

buna fetelor. Spaghetele d eieri nu au fost o idee buna. Am pus doar jumate de pachet (deci 250 g) pe care le-am facut jumi juma cu sotul (deci cca 100 g) cu sos de rosii cu 4 ciupercute si 1/4 ceapa (iar spaghetele sunt 100% porum caci le-am cumparat inainte sa incep monti ); Seara am mancat doar o felie de pepene rosu caci aveam eu impresia ca spaghetele mi-au adus un aport destul de mare de calorii iar dimineata cantarul mi-a aratat tot 80.2 ca si ieri. Deci mai usor cu spaghetele pt mine;
Babyangel alaptezi?
Andanii ce nebunie cred ca e la tine la tzara...ne iei si pe noi?
Meniu Azi:
D- suc portocala+grefa (stiu ca "omoara" caloriile grefa)
P- felie pepene rosu si eventual 2 prune
C- salta fructe de mare

Mergi la inceput

Citat:

Meniu Azi:
D- suc portocala+grefa (stiu ca "omoara" caloriile grefa)
P- felie pepene rosu si eventual 2 prune
C- salta fructe de mare

/anne-mary , si tu ciugulesti ca o pasarica?
deci din cate inteleg eu tu pana la ora cinei nu mananci practic nimic! ai grija sa nu te imbolnavesti. sa stii ca Monti ne sfatuieste sa slabim mancand sanatos nu infometandu-ne.

Meniul de azi:
MD: o mana de prune si un pahar de suc de afine + cafea;
H 11:00 : doua chifle de secara;
P: ficat prajit cu usturoi si patrunjel + o farfurie cu varf de conopida si broccoli, crude (stiu ca ficatul nu e f monti, dar am probleme cu fierul, mi-am facut analize si am sideremia 30 , ceea ce este extrem de putin!)
C: fructe
Azi m-am hotarat sa ma abtin de la inghetata, macar pana ajung la target. credeti c-o sa pot?

Ninha, mami lu' Mirci

Mergi la inceput