MONTIGNAC (144) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 11
valentinag spune:
Buna fetele.
Plec in concediu 2 saptamani,asa ca n-o sa mai scriu o perioada.
Sa va gasesc slabute cand revin.
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
andanii spune:
daaa e o nebunie la mine in curte , flori si floricele ... pigulesc toata ziua la ele imediat plec
am luat afine ... doamne da scumpe-s , zmeura abia am mancat anul asta ... nu m-am putut apropia de ea
vorbim
andanii
cge spune:
Valentina, vacanta placuta!!
Unde vei merge ?
Andanii, te inteleg cu frumusetea din curte.
Si noi stam la casa aici si e tare bine.
Eu am o multumire ca am flori in casa din gradina noastra.
BabyAngel, si eu zic ca ai slabit bine.
Si ca mananci putin. Vezi ca esti si dupa nastere, organismul e slabit.
Trebuie sa ai grija de tine ca sa poti avea grija si de puiut.
Eu vreau sa fac in weekend brownie dupa reteta asta.
Voi ati facut-o ? Ceva recomandari ?
http://www.culinar.ro/forum/continut-pagina/14332/Retete-Montignac-Brownies-cu-ciocolata-si-nuci/pagina/20/
O zi buna si fara abateri,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
puisorul spune:
Anca, bine ai venit. Eu am slabit 10 kg intr-un an deci tu ai slabit foarte bine. Intr-adevar mananci foarte putin si risti dupa ce ajungi la target sa nu te poti mentine. Mananca mai consistent la micul dejun ca oricum se consuma. Alune, migdale, astea sunt de gustare nu de MD.
Vali,concediu frumos
Annemary, daca spaghetele erau de porumb atunci nu au fost bune. Trebuie sa fie din grau integral.
Somleac, daca imi amintesc bine parca o data ai si renuntat la monti din cauza de piei atarnande. Eu zic sa nu te lasi ca se vor remedia lucrurile cu sportul.
Andanii, cat sunt afinele la voi? La Aiud in piata erau 7 lei kg. Deocamdata am la congelator afine,zmeura,visine si mai astept doar murele.
Mon, distractie frumoasa alaturi de musafiri. Poti face dulciurile cu faina integrala. Char daca nu sunt monti 100% sunt mai sanatoase decat cele normale
Ninha,hai ca poti sa te abtii ca nu mai ai mult
Cristina, nu le-am incercat dar sa ne spui cum sunt. Si eu am in plan ceva dulce de pe culi dar va spun daca imi iese bun.
Carmaw,Ariel, mai tineti monti?
Nicoleta, hai la o poveste. Ce mai mananci bun?
Meniu azi (faza 2):
MD: cafea
G: un pic de conopida cu telemea
P: ardei umpluti
C: wassa cu guacamole
Sunt tare happy ca am reusit sa fac de 3 ori sport saptamana asta si sper sa reusesc si maine daca nu plecam nicaieri.
Un weekend frumos si linistit sa aveti
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
Somleac spune:
Astazi dupa sportul de dimineata , am bagat maxim la lucru carat cateva sute de kg de hartie ca curgeau apele pe mine siroaie si de nervi ca-mi atarna pieile m-am mai bagat si la electro. Asa ca acum abia mai stau in picioare. Vai de mine pana parchez copii ca-s singura n-am sot.
Ninha e ceva reteta de dovlecei din cele pe care ni le-a dat Puisorul.
Puisorule asa e am renuntat si monti m-a pedepsit. Acu abia am ajuns la kg pe care le aveam asta toamna. Dar de data asta nu ma mai las si daca e sa-mi duc pieile in plasa.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
puisorul spune:
Asa te vreau Somleac. Esti mortala
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
anne`mary spune:
ninha sa stii ca azi, pe zi, m-am simtit usor slabita. A fost foarte cald, am iesit din casa si ... parca ma lasau genunchii. Asa ca pe la ora 4 am mancat salata de fructe de mare iar acum o sa fac o salata de fructe. Cred ca am cam exagerat..si , cum ai spus si tu, intentia mea nu e sa ma imbolnavesc (de asta s-a ocupat natura :(
cenia spune:
Nu citesc nik din urma. Incerc intii sa dau raportul. Daca aveti o zi din saptamina let me knoW. AM LIPSIT va rog sa ma iertati, copii, vacanta la munte 3 zile, rufe de spalat cu muntii. fara miscare doar pe la munte impins carutul la deal, fara montignac ca nu aveai ce alege, am slabit 1 kg. aproape. am 82 kg. dar fiindca alaptez, cred ca ma trag tzitzele in jos , variaza mult cintarul la mine cu 1 kg mai mereu.
sper sa nu ma porcesc.
azi meniu:
MD: cereale cu alune cu lapte (or fi ele fara zahar dar nu-s montignac, asa-i?)
P: ciorba de coada de vita, carne de pui prajita si castraveti murati
c: mozzarela pane cu un pahar suc de rosii.
si pe la 10 11 seara am o foame de mor.
am vrut sa scriu dar am dat peste subiectul dezbatut cu pedofilii ce urmaresc pozele si am inceput sa imi pun pozee pe privat, sa urmaresc ce fani am pe la albume, am intrat in zona paranoia!
incerc sa citesc in urma, poate revin cu comentarii.
eu nu pot convinge familia sa manince sanatos. montignac. am facut brocoli si parca era ... numai yac auzeam. am zis liniste, nu e voie sa comentati sa audea cea mica. ea minca tacticos brocoli cu unt a mai cerut, imi venea sa o pup toata ca papa vegetale!
la primul regim montignac m-a sustinut familia. era alta situatie. stateam la soacra si sotul era in State. ea ma intreba ce sa imi mai faca ca sa fie ca la regim. imi tinea bebe si ma trimitea la alergat. acum is singura aici si cam greu. dar putem sa le facem pe toate, daca avem ambitie si perseverenta. ca eu am ambitie dar ma tine putin. ha ha!
la mine e dimineata, la voi seara. o seara frumoasa, fara abateri!
Cenia
anne`mary spune:
fetele, neatza... sunt happy happy caci am trecut bariera psihologica: azi aveam 79.9 . Dar sunt si unhappy caci sotul avea 115.4 . Nu stiu ce sa ma fac cu el.
azi la pranz vreau peste prajit...ca mi-e pofta, iar diseara nu stiu...ma inspir din ce o sa citesc la voi. pupici dulci
ninha spune:
Cenia si Anne-Mary, si ptr kg pierdute!
Puisorul si Somleac, imi place de voi ca v-ati apucat in forta de sport!
Valentina , concediu minunat sa ai, si sa te intorci slaba si cu tzatze mari
Andanii, si eu visez la o gradina ca a ta, plina de flori!
Brindushiko, nu mai fi bosumflata, hai si scrie, ca avem nevoie de tine sa ne bati la cap!
si eu m-am trezit azi, ca si Anne-Mary, cu o slabiciune in tot corpul. n-am forta deloc, nici dupa cafea, nici dupa ce am mancat... ce-o fi?
nah, va las ca ma apuc de
Weekend placut si monti
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image