MONTIGNAC (144) .... stil de viata, nu dieta

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

neata ....
somleac las ca mai vi tu prin timisoara distractie faina la film

eu navetista .... am dus copilul iar la sat ca s-a plictisit intr-o zi pe aici .... si merg zilnic acolo .... ca deh nici mie nu-mi strica sa stau la aer curat si piscina .... is bronzalita fain deja zici ca am venit de la mare

de mancat am salata de vinete .... merg sa iau ceva rosii si ardei si gata

azi o sa fac abatere ... inghetata .... am cumparat ieri pentru firma .... ieri m-am abtinut ,dar azi sunt hotarata sa pap putin din ea .... mi-e pofta

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Mon, merci ca mi-ai modificat.
Andanii, eu ma abat in fiecare zi cu cate o inghetata nu pot sa ma abtin si gata!
in sfarsit am gasit si eu afinele din 700 (thnx)
somleac, sa ne spui si noua cum s-a distrat bebelu in TM.

Azi am inceput cu fructe (afine, evident) si suc de afine cu miere.
si o cafea.
ptr pranz am ficat si conopida,
iar deseara habar n-am, probabil grapefruit
va pupicesc si va urez slabire spectaculoasa!

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

ziua buna dragelor!

sunt fiarta, toate okiurile aragazului is la maxim, mai trag cate o gura de aer condi din sufra, trag in piept si ma intorc in bucatarie. La meniu avem mancare de pastai cu curcan si orez cu legume (pentru pici si tatal sau). Intre timp citesc si ma infior aici!!! MARE MARE ATENTIE! Uite de acuma partajez numa pe FB poze, si acolo numa unele

Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maya_m spune:

fete...

mersi c-ati fost asa prompte cu raspunsurile in leg. cu nedumerirea mea
din pacate nu m-am putut impaca cu ideea de par peste tot si aseara am dus-o la o cunostinta care sta la casa..dupa multe ale piciului si promisiunea mea ca o sa-l duc des s-o vada..chiar diseara o sa mergem
fiumeu zicea ca are ceva pe gat si se freca de zor la nasuc[nu vreau sa risc o alergie sau mai rau un astm] + ca mi-a gaurit perdeaua din cam. mare[perdea noua luata inainte de Paste]+ ca dupa ce i-am pus zgarda anti-pureci a inceput sa se scarpine de zor semn ca ar avea ceva ''musafiri''[asa mi-a zis persoana la care am dus-o] de care ma lipsesc
+ noi avem programe destul de imprevizibile si mi-ar fi mila s-o tin prizoniera in baie cat e ziulica de lunga[ in camere n-as fi lasat-o singura ]
uite asa 100 de motive pe care nu le-am vazut decat at. cand am fost pusa in fata faptului implinit
ziua de azi mi-am inceput-o cu sterilizarea casei-surluit parchet, covoare, spalat cuverturi pe care a stat d-na. mitzta fara jena,cum zice sotu'-mi-am cautat de lucru
meniu-
md-un ou ochi+2felii salam+1rosie mica+1 castravete mic+un pic de branzica de oaie-am bagat ca sparta dupa atata
p-mancare de pastai scazuta
c-cred ca o salata sau fructe
CATALISKO uite de asta nu am si nici n-o sa am conturi pe diferite siteuri de socializare...ca-i lumea plina de ticalosi perversi
ANDANII da' ziceai ca o sa faci inghetata nu ca o sa cumperi
BRANDUSIKO bine ai revenit
va dulce-monti

NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Cata,is prin zona, daca n-am scris zilnic, la 2 zile tot am postat ceva. Am o stare naspa, imi sare mushtarul din orice, m-am purtat urat si cu piticul... Asa ca incerc sa ma odihnesc cat pot, ca sa revin la parametri normali.

Maya, te asteptam la raporturi pisicesti.

Monica mami de CRISTIAN - "domnu' injiner"
(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

offff maya ai dreptate .. am zis ca fac .... da n-am facut ci am primit ordin sa merg sa cumpar sa mancam la lucru .... si ieri n-am mancat ,dar azi am comis-o ... asta e ... is cu rusii pe cap si-s in pofta de dulce de zile mari

ce sa mai fac , am mancat-o deja ... gata acuma mi-e ciuda , normal , da ce sa fac ?????

cu pisici si caini sunt satula si eu , avem la sat o gramada , vreo 5 caini , nu stiu cate pisici ... nebunie portocalie, al meu copil e nebun cu animalele, aici la bloc nu ma incumet dupa ce am renovat , inainte am avut iepure si porc de guineea , nu vreau sa-ti spun ce a fost ... dar cainii si pisicile acolo au stat tot timpul

in rest ... cu rusii pe cap ma simt tare nasol

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

andanii sa treaca.
Ninha cum e sucul de afine de care vorbeai? ca tare ma bate gandul sa trec prin piata sa cumpar si eu fructe de padure si sa vad exact dupa ce fetitze s-a uitat barbati-miu de nu a vazut pe tarabe fructele . Dar nu stiu cum sa fac un suc. La robot? Pur si simplu bagate la storcator si stoarse? Sau altfel?
Meniu azi:
D- o felie sunca + foarte putina branza
gustare: 2 prune
P- un bol cu lapte cu cereale
C- salata de ton.
maine as face niste spaghete. Ce ziceti? E ok? cu un sos de rosii si foarte putine spaghete...e voie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Anne-mary eu am cumparat de la femeia din piata pur si simplu zeama de la afine, care-i ramane ei in galeata, am dat-o intr-un clocot aseara si am pus-o in sticle cand s-a racit. ea zicea sa mai pun si o aspirina, dar n-am pus, ca oricum il bem in cateva zile. ii pun miere si il amestec cu 3/4 apa si gata. e putin acrisor, dar buuuun!

hmmm, spaghete? e voie, din ce stiu eu, dar numai aldente, si sosul de rosii sa nu contina grasime. asta daca nu te apuci cumva sa faci spaghete monti, ceea ce e foooaaaarte greu dupa parerea mea, mai ales ca nu ma dau in vant dupa spaghete de niciun fel

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Salut, fetelor!

Reusesc si eu in sfarsit sa mai intru pe aici. Am fost plecata o saptamana in concediu, 2 zile inainte de plecare nu am avut net, si de cand m-am intors (joi), pur si simplu nu am avut timp de net. Am fost vreo 4 zile la Olanesti cu tot familionul (sot, copii, parinti, socrii si niste prieteni) si inca 3 zile la Craiova. De regim sa stiti ca m-am tinut si nu mi-a venit sa cred cat de usor mi-a fost. Dimineata mancam ori casacaval cu legume multe, ori ou fiert cu legume multe, la pranz numai gratare si seara o salata de legume. Am avut totusi o abatere, dar sa nu dati prea tare , la Craiova am stat intr-o zi intr-o caldura infernala (33-34 grade) si toata lumea bea bere rece... asa ca am cazut in pacat cu vreo doua halbe In rest, nu am reusit sa beau minim 2 litri de apa pe zi pentru ca eram mereu cu masina in deplasari si nu beam ca sa nu oprim din 10 in 10 minute pentru pipi.
Cand am ajuns acasa cantarul imi arata cu un kg mai putin - eu zic ca e ok.
Acum sa va pun niste intrebari:
- am gasit faina de grau macinis integral - este ok?
- mi-am cumparat fulgi de secara - sunt ok?
Multumesc!

O seara placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Raspund repede si eu.

1. Anne Marie iaurtul cu fructe din care mananc eu e cu splenda, stiu ca nu e f. sanatos, dar numai asa imi intra.

2. Valentina, vacanta in Ro a fost frumoasa si a trecut repede desi mi-am consumat aproape tot concediul (3 sapt.)
Am petrecut timp cu familia mea, familia sora-mii inclusiv bebitza de 7 luni care e innebunita dupa Anca si Victor.
Am fost o sapt. la Nisipuri de Aur in Bulgaria si a fost totul super ok, inclusiv prajiturile. De unde gramele mele in plus.
Din pacate, ultima sapt. a fost umbrita cu o problema de sanatate a cumnatei mele.
Si inca nu stim cum o sa se rezolve, asa ca sanatatea e mai importanta decat toate.

3. Pozele le avem si noi pe internet dar cu cont si parola.
Pe aici sunt multe cazuri de nebuni din astia.
Si nici sa nu punem poze nu putem, ca altminteri bunicii nu isi mai recunosc nepotii.

4. Animale de companie:si eu sunt pro, dar nu avem in casa.
Eu as lua 2 pisicute sa se joace intre ele, pentru fiecare copil sa nu se certe. Dar imi este f. clar ca de fapt, vor fi ca si copiii mei, eu o sa am grija sa le dau sa manance, sa schimb nisipul.
Mai este problema, unde le lasam cand plecam pe perioade mai lungi.

5. Meniu azi:
md: salata de vinete cu o lipie integrala + ceapa verde +rosii
cafea fara nimic
gustare: pepene galben
pranz:sarmale fara orez
1 iaurt cu fructe
gustare: 2 batoane de cascaval
cina: ghiveci cu piept de pui + sos soia + brocoli+ardei gras.

Pe curand,

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput