MONTIGNAC (144) .... stil de viata, nu dieta

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anne`mary spune:

maya si eu votez pentru pisicuta. Eu am avut un catelus pe care l-am dat la tzara si tare mi-e dor de el. un animal in casa e benefic pt adulti (reduce "sansele" de atac de cord) dar si pentru baiat (poti sa-l responsabilizezi). Exista intradevar riscuri (par, boli transmisibile animal-om) dar sotul meu a trait la tzara cu caini si pisici in pat si el e mai sanatos ca mine. Daca il duci la veterinar si ai grija sa-l vaccinezi la timp nu cred ca o sa ai probleme.
Si daca este puiut cu atat mai bine...poti sa o dezobisnuiest sa se urce pe perdele, sa manance flori si poti sa o inveti cu usurinta sa isi faca nevoile unde trebuie. Exista avantaje si dezavantaje si cea mai in masura sa le analizeze, esti tu. Sa ne anunti ce faci cu pisicul.

Eu azi am mancat asa:
MD o felie de sunca si cu foarte putina branza (nu stiu daca e o combinatie fericita)
D- o felie de pepene
C- Salata de fructe de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

In primul rand urgenta cu pisica.
Eu zic sa va evaluati programul. Daca este tot timpul cineva pe acasa , atunci e in regula poti pastra pisica. Daca sunteti genul de familie care ajunge seara acasa, atunci eu zic sa o dai. Daca va fi mult timp singura atunci va suferi groaznic si nici nu- i vei putea face educatia. De pinde si la ce etaj stai. Daca e la unu si ai ceva copac prin zona atunci poti sa o si inveti sa plece/vina cand vrea ea.
Trimit mesaju asta ca am o gramada de ajutoare si mi-e frica sa nu-l pierd

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008

Mergi la inceput

Andanii si Ninha maine voi fi in Timisoara, dar inca n-am faina neagra.

Cu ocazia asta sa va povestesc ce fac maine. Va fi ziua dedicata exclusiv lui Alex. De dimineata mergem la piscina sa ne balacim. Apoi la Timisoara sa vedem Srek 4 si probabil vom manca o piza ca asta-i solicitarea.

Cataliskha incearaca cafeaua fara cofeina. Eu ma bucur de ea de cativa ani si sunt foarte multumita. E foarte buna cea de la jacobs , iar eu folosesc Dallmayr ca-i ceva mai ieftina.

Brindusik pentru o neantelegere cu una dintre fete ne parasesti pe toate? Lasa supararea si hai inapoi. Sunt atatea necazuri pe lumea asta ca nu merita sa ne facem sange rau pentru niste vorbe spuse pe un forum.

Anne-mary iti doresc sa ti se implineasca dorinta cat mai repede. Pana atunci rabdare cu regimul si mai ales cu sotul.

Mi-ati facut o pofta cu dovleceii vostri. Musai sa ma mobilizez si eu azi. Dar nu prea am restul de ingrediente.

Mesaj in pericol, il trimit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

pisica!
da, stau la apartament, si inca inainte am stat intr-unul cu o camera!
si cred ca are dreptate somleac in legatura cu programul, daca are cu cine sa stea, hai poate nu toata ziua, dar macar jumatate de zi, atunci e ok.
in legatura cu copacul... sunt pisici care nu ies in viata lor din casa, si nici nu vor, depinde cum le cresti de mici.
si , cum zice si anne-mary, cred copilul o sa beneficieze mult, daca ii explici ca e animalul lui si trebuie sa fie responsabil de el.

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Somleac, nu-i nimic daca n-ai faina. poti s-o trimiti altadata prin posta, sau s-o aduci cand mai vii.
daca ai chef si timp sa va plimbati prin centru poate vin si eu cu bebelu meu la o plimbare.

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Andanii e plin Aradul de balti. De regula merg la Ghiroc unde este o plaja amenajata , adica fac aia curat dupa "animalele" care fac plaja pe acolo.Insa e destul de departe si nu intotdeauna am timp suficient. Ieri am mers la o baltuta mai aproape de mine cam la 3 min de mers cu masina, dar din pacate m-am bucurat si de peturi, coji de seminte, mucuri de tigari si tot arsenalul romanilor nesimtiti.

Catalisha multumes pentru flori. Mi-au prins tare bine ca-s cam amarata c-am facut o boacane la lucru. Stai linistita si pentru mine a fost destul de greu sa ma regasesc la primul copil. Incearca sa faci tot posibilul sa-ti rezervi timp si pentru tine. Pe mine m-a motivat f.f mult povestea unei cunostinte care a murit si a lasat in urma 3 copii. Si copii sunt bine mersi cresc frumos si fara mama lor, ca urmare nici macar o mama nu e de neanlocuit... asa ca minimul de timp pot si nu numai, dar chiar trebuie sa mi-l acord mie.Ei sa stii ca a trebuit doar sa ma arat hotarata in fata sotului si s-a putut.

Nickul meu e o poveste lunga. Cand am avut prima oara internet cred ca prin 2000, am intrat intr-o frenezie din asta ca mi-am facut conturi pe tot felul de siteuri si forumuri, bineanteles cu alte nickuri si alte parole. Apoi o vreme n-am mai avut net ca ne-am mutat si cand am revenit nu mai stiam care nick pe ce site si cu ce parola. Asa ca l-am preluat pe asta care e defapt numele sotului si pe care il aveam pe yahoo ca si cont comun. Acum folosesc un singur nick si o singura parola.

Na am taiat-o la plimbare cu trupa.

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca am avut abatere cu 4 gogosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusik spune:

mey....de unde v-o venit voua ideea ca as fi suparata pe cineva????nu sunt suparata pe nici una din voi, fara exceptie...

e o optiune personala...o sa scriu cand o sa reusesc sa scap de atitudinea de sefa pe care o am cateodata sa nu mai supar pe nimeni
nu-mi place ca mi s-au interpretat cuvintele cand am spus fete "noi" nu era o chestie gen cele noi venite is mai sus sau mai jos decat cele care erau deja in comunitate, era un apelativ folosit ca sa includ persoanele la care ma refeream si atat, nu o fost nici o intentie sa jignesc pe nimeni.punct

si spor la slabit

Successes only last until someone screws them up. Failures are forever.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Buna fetele.
Meniul de azi:
un ou fiert,un castravete,o rosie mica
un covrig
ciorba de leguma
4 bucati de cioco
cateva felii de salam,ardei si cascaval
2 piersici acum

"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalishka spune:

hai ca azi n-am mai adormit cu ala micu, ma culc cu ala mare

da' de sport tot n-am avut putere, cumva tre sa fac sa ma organizez pentru sport peste zi, ca seara is fleashca...si la propriu si la figurat...

hai noapte buna!

PS: Moooooonvas!!! mai vina seara pe la noi, Monica draaaga...ori amu esti slaba cu targetu in brate si nu ne mai bagi in seama

Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009

Mergi la inceput