MONTIGNAC (144) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 6
valentinag spune:
Puisorule,din pacate nu este foarte cunoscuta si nici promovata.Este inainte de lacul Vidraru,se urca 1480 de trepte ca sa ajungi la ea,este micuta,ma rog,mai sunt ruine de fapt,dar este impresionant ce-a facut Vlad Tepes la 1500.De sus,se vede toata valea,pana la curtea de Arges,daca e senin evident!Este a 2-a oara cand urc,te sleieste de puteri,mai ales pentru cineva care nu e foarte prieten cu sportul,dar merita!
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ninha spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag Puisorule,din pacate nu este foarte cunoscuta si nici promovata.Este inainte de lacul Vidraru,se urca 1480 de trepte ca sa ajungi la ea,este micuta,ma rog,mai sunt ruine de fapt,dar este impresionant ce-a facut Vlad Tepes la 1500.De sus,se vede toata valea,pana la curtea de Arges,daca e senin evident!Este a 2-a oara cand urc,te sleieste de puteri,mai ales pentru cineva care nu e foarte prieten cu sportul,dar merita! |
mi-o amintesc si eu din copilarie. tin minte scarile alea interminabile! da, e frumoasa mai ales privelistea.
Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image
andanii spune:
"buna dimineata
s-a sculat si rata" adica moa ..... sunt deja la lucru , far nici un chef .... ma simt ca-n butoi ca-mi vin rusii .... va dati seama ce stari ma incearca
monnvas ai modificat ??????
puisorule doamne ajuta ca trec .... la al meu cupil i-au ramas niste semne , cred ca e inevitabil ... of si cat l-am pazit
melanyyyy nu ai ajuns ???? helooo ..... hai cu povesti , ne e dor de tine .... "pe cuvantul meu de pionier"
georgia decizia ta ti-o respect poate in timp daca ne citesti in continoare si ne vei cunoaste mai bine iti schimbi parerea si revii
brandusikule poate iti trece si tie in timp si te intorci la noi tie chiar nu ti-am facut nimic .... nu cred ca te-am jucnit , decat am zis vineri ..... hai impacarea si gata
cge .... ma bucur ca te simti bine la noi si cu noi ... de ce sa nu te simti nu ????
anne mary asa e cu barbatii , dar important este ca totusi colaboreaza , si eu cu ai mei baieti mancam la fel ... gatesc pentru toata lumea la fel , fara nici o diferenta
doamne ajuta si cu bebele sa vina in curand
maya icerc si eu inghetata ta in curand
somleac la ce balta mergeti voi ????
vali te plimbaresti ... ce fain de tine ....
catalinska sa stii ca si eu ma tot gandesc la madalina manole ... doamne fereste
mai vorbim sper ca nu am uitat pe nimeni
andanii
Somleac spune:
si eu dorm pe mine. Nema sport, nema sucuri hranitoare, abia ma tarai.
Andanii te admir cum stii tu sa spui fiecaruia 2,3 vorbe. Eu ma apuc de scris si uit pe drum ce-am vrut sa zic.
Revin
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
Catalishka spune:
Neatza scumpelor!
Io de fro doo zile ma gandesc numa la Somleac...mai cum reusesti tu cu 4 cupii de fusta ta sa faci atata sport, ma complexezi, jur . Io de doo seri adorm langa Razvanelu cand il culc, nu reusesc sa ma trezesc sa ma mut in pat cu tacsu', d-apoi sa mai fac si sport sau altceva, iar dimineata abia ma mototolesc sa ii dau fructele si apoi sa iesim afara...cred , adik sigur ca nu ma organizez suficient de bine...
pentru tine Somleac un bratz de flori
PS: de la ce vine nick-ul tau???
Azi meniu:
MD:cafea, caise si la o ora niste cascaval
P: dovlecei cu cascaval la dubleta
C: tocanita de dovlecei daca mai ramane de la domnu sotz, daca nu, o salata.
Puuuuup fetele dragi
Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009
maya_m spune:
saluti fete
azi am sa fiu total si vreau neaparat sa va dati cu parerea tocmai ca multe dintre voi sunteti mame si in plus am incredere in voi...aseara am gasit un pui mai maricel de pisic si fiu-meu so indragostit rapid de el...dupa rugaminti fierbinti si lacrimi siroind pe obraji l-am luat acasa....initial sotul n-a fost de-acord da 'de dimineata imi spune sa merg sa-i cumpar zgarda anti-purici si ceva pt. deparazitare...am fost am cumparat i-am administrat sol. deparazitara, i-am facut si baie ..dar acum sunt eu in dubiu..sa mergem mai departe ,adica veterinar etc....mi-e frica, ca nu stiu ce inseamna un animal in apartament..mi-e frica de par de mata...am timp pana deseara ..daca-l pastram il ducem la un vet. daca nu o sa-l ducem unde l-am gasit...spuneti-mi ce ati face in locul meuva rog frumosNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
ninha spune:
Maya, eu l-as pastra!
un animal in casa e o bucurie, si cred ca si lu' bebe i-ar face bine.
cat despre cheltuieli, nu-s chiar asa mari, poate doar la inceput, pana il vaccinezi, etc, pe urma doar papica si nisipul . nu-i mult. dar merita efortul. eu am o catelusa, pe care mi-a adus-o tot asa, destinul, n-am avut intentia s-o iau, dar pana la urma a ramas la mine, si sunt foarte recunoscatoare ptr toata dragostea pe care mi-a oferit-o!
si mie mi-a venit un pisoi la usa dar eram gravida si mi-a fost teama sa-l iau. si acum regret ca nu l-am primit! ma tot gandesc la el...
Ninha, mami lu' Mirci
ninha spune:
Mon, tu te ocupi de tabel? nu vreau sa fiu sacaitoare, dar e o mica greseluta la mine , mai am 0,5 kg de pierdut, nu 1. poti sa mai modifici? nu de alta, dar abia asteptam sa vad modificarea, si ma deprima daca nu-i. si pe mine ma motiveaza "succesurile"
Ninha, mami lu' Mirci
maya_m spune:
+apartament ai si tu NINHA sau casa?
intr-adevar aseara cand am vazut ce distracie era intre fiumeu si pisic am fost toata un..dar azi mi l-a plasat in brate sa ma joc eu cu el ..tare mi-e ca si asta e un moft de cateva zile si-apoi al meu e ...tot asa mi-a facut cu pestisorii...astia or ramas lui tat-suedit-pisicu' e de fapt mata
NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
carmaw spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maya_m saluti feteazi am sa fiu total si vreau neaparat sa va dati cu parerea tocmai ca multe dintre voi sunteti mame si in plus am incredere in voi...aseara am gasit un pui mai maricel de pisic si fiu-meu so indragostit rapid de el...dupa rugaminti fierbinti si lacrimi siroind pe obraji l-am luat acasa....initial sotul n-a fost de-acord da 'de dimineata imi spune sa merg sa-i cumpar zgarda anti-purici si ceva pt. deparazitare...am fost am cumparat i-am administrat sol. deparazitara, i-am facut si baie ..dar acum sunt eu in dubiu..sa mergem mai departe ,adica veterinar etc....mi-e frica, ca nu stiu ce inseamna un animal in apartament..mi-e frica de par de mata...am timp pana deseara ..daca-l pastram il ducem la un vet. daca nu o sa-l ducem unde l-am gasit...spuneti-mi ce ati face in locul meuva rog frumos NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA |
pastreaza l
a avea un animal inseamna mult pt copii adica linistesc copii si din cite stiu va va creste imunitatea
nu stiu sa explic stiu ca mie mi a adus o pisica caruia ii dadeam de mincare pe micutul ei, in botic
de atunci e minunat il iubesc ....si el de multe ori doarme cu boticul lipit de fata mea, nu mi e frica de par pisica isi inghide parul si apaoi il elimina prin fecale( la veterinar exista vitamine care administrate impiedica pierderea parului)
Vei vedea ca l vei iubii si tu
in plus
vei face o fapta buna.....vezi ce este fetita sau baietel in functie de asta il vei putea si castra(pe baietei ii castrezi pe la un an si pe donsoare la 6 luni)