MONTIGNAC (144) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 5
andanii spune:
somleac a promis ninha ca atunci cand are drum prin Timisoara ne spune si ne intalnim cu ea sa ne dea faina buna buna si cu ocazia aia bem si un suc impreuna .... limonada normal .... abia astept
ninha in piata 700 sunt afine, zmeura si mure
maya e super reteta .... o sa o incerc si io , sincer is curioasa daca are ace sau nu cand o faci cu frisca
vali stai linistita .... nu putem obliga pe nimeni sa ne iubeasca .... dragoste cu forta nu se poate
monnvas modifici tu azi ???? nu ma bag io atunci ... sa nu umblam amandoua la el ca iese amalgam ... am patit-o cu brandusik odata si nu reuseam nici una nici alta sa modifice
imi pare rau ca nu mai scrie brandusika ... dae ce sa facem ... asta-i viata , fiecare decide pentru el unde vrea sa stea si sa scrie, nu putem obliga pe nimeni .... daca nu se mai simte bine intre noi ne pare rau
iar de geoegia ce sa zic ... decizia ei ... o respectam ... imi pare rau ca nu a stat suficient ca sa reusesca sa ne cunoasca pe toate suficient si ne-a catalogat asa urat pe toate .... da nah ... poate merge pe deviza "unul pentru toti si toti pentru unul" trebuie sa fim mai unite si mai atente de acuma incolo
catalinska poti sa ei cafea ... asta sa fie singura problema si sa vezi cum o sa slabesti .... iti dau eu verde la cafea dimineata ... sa vezi ca o sa fie bine cu tot cu ea
anne mary super ati slabit amandoi ... felicitari ... chiar e f bine
puisorule azi nu ne zici nimic ????????
azi la pranz am mancat ... peste sardina , rosii, ardei, branza si un colt de paine integrala
andanii
cge spune:
Buna dimineata,
Io sunt una din fetele Monti "noi" care se simt bine aici la subiect.
Brandusik, hai, mai scrie.
Eu zic sa iei o pauza si sa tii minte ca noi te asteptam.
De azi, mi-am luat iar dusmanul - cantarul in baia de lg. mine si ma apuc serios de regim, ca sunt cu plus, dupa vacanta asta.
Meniu azi:
md: 1 lipie integrala cu humus si castravete
cafea fara zahar
gustare: ananas
pranz: pizza Monti cu salata
2 bucatele cioco neagra
cina ?? probabil sarmale fara orez, ca am prestat in weekend.
Anne Mary, din cate am inteles tu ai vrea un "bebe" deci rezervele de calciu sunt f. importante. Asa ca poti manca iaurt cu fructe.
Eu am o carte Monti prefata de un medic nutritionist din Qc de aici, si in meniurile Monti este trecut iaurt cu fructe 0% grasimi la deserturi permise.
Chiar daca nu e permis, sanatatea e importanta.
Tu faci cum vrei, dar eu am avut probleme cu calciu si in sarcina si dupa, asa ca mananc iaurt 0% cu fructe.
O sapt. buna si fara abateri,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Catalishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Va ziceam, dar nu s-a trimis, ca si Brindusik s-a hotarat sa nu mai posteze in urma unui schimb de mesaje cu mine. Daca nu ma exmatriculati, ma bag la tabel indata. |
Brindu, haide mai, chiar asa? Imi pare rau, dar uite trebuie sa invatam cu totii lectia tolerantei, sa invatam sa ne insusim mai bine niste critici. Uite d.ex, m-am simtit jignita putin de Georgia, este parerea ei, insa aici e loc pentru toti.
Citat: |
Am incercat si eu azi dovlecei pane la cuptor. Mai, da' cum faceti sa stea pane-ul ala pe dovlecei? Poate cu superglue.. |
cred ca tb sa ii dai intai prin faina si apoi prin maglavais, super glue-ul nu cred ca e monti deloc.
PS ontopic: cele doo feluri cu dovlecei is bestiale, mai ales cel facut in tigaie, cu rosii si cascaval. Mai am un dovlecel mare, poate reusesc maine sa fac pane la cuptior
PS offtopic: ce ma 'nerfeaza ca au inceput deja speculatii pe seama mortii Madalinei Manole, au aparut verisori rude de al tzshpelea grad, barfe bla bla bla, biata fata nu are linistea pe care si-a dorit-o nici dupa moarte...iertati-ma da io inca is marcata
Catalina, mama de pui mic Razvan din 26 iunie 2009
Somleac spune:
Mon ce idee, eu era sa lipesc maglavaisu cu pioneza ca nici al meu nu statea.
Si i-am dat inainte prin faina.
Fug cu copii la balta.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
anne`mary spune:
Da Andanii, cred ca e bine..dar pe termen lung nici eu si nici sotul nu ne permitem sa slabim asa mult in asa scurt timp. Iar cu sotul nu e asa usor cum se pare...tare ma mai chinui cu el. Are un metabolism foarte lent, are colesterolul si trigliceridele foarte mari, este pofticios . Stau cu ochii pe el, ce mananca, la ce ora, ii dau peste maini, ma cert cu el iar dimineata cand se urca pe cantar si vede ca slabeste se umfla in pene "da aseara tii minte luciane ca am stat de veghe in fata frigiderului? Ai spus ca sunt satrap si te-ai suparat... acum vi si te lauzi ca ai slabit?". Deci nu e deloc usor sa il tin sub control. Si daca il las sa manace de capul lui pune pe el vazand cu ochii....acu` vreo 5 ani cred ca avea 150 kg doar pentru ca a mancat si mancat si mancat. Este foarte obisitor pentru mine si destul de deprimant in aceasi masura.
da cge, vreau un bebe si nu iese si de aceea nu-mi permit sa pierd din vitamine si minerale ci doar din tesutul adipos. Dar nu o sa mananc iaurt cu fructe pentru caclciu caci are zahar ...dar mananc iaurt simplu si lapte.
montignace nu stiu la ce greutate vreau sa ajung pentru ca sper ca din luna in luna sa iasa un test de sarcina pozitiv. Dar sper ca pana atunci sa dau jos macar pana la 70 kg.
pupici dulci si o seara racoroasa
valentinag spune:
Masa de seara, acum am terminat de mancat,pui la rotisor!Barbatu meu cica avea pofta,asa ca m-am trezit cu dihania pe masa!Doar juma de piept am mancat,ca bausem juma de kil de apa putin inainte,asa ca n-a intrat mai mult.
CGE,cum a fost in Romania?v-a placut?
Dana
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
puisorul spune:
Acum ce am ajuns acasa de pe drumuri
Catalishka,mie imi place mult siropul de agave, e foarte asemanator cu mierea. Dar fetele de pe culi ziceau ca nici asta nu e natural, ca e prelucrat nu stiu cum deci nu ar fi 100% ok nici asta .Ma bucur ca ti-au placut retetelecu dovlecei.
Maya, musai sa incerc si reteta ta de inghetata. A mea a fost un fiasco of course. Asemanatoare reteta cu a ta doar ca galbenusurile cu zaharul si lapte( eu am pus tot smantana) se pun pe bain marie sa se ingroase. Mie nu mi-a iesit nici faza asta, poate din cauza siropului de agave, habar nu am
Andanii,multumesc de intrebare suntem spre vindecare. De sambata nu au mai aparut bube noi si nici nu mai face febra. Acum o pazesc sa nu rupa vreo bubita si sa ramana cu urme.
Somleac, Ninha, felicitari pt scadere
Anne mary, Doamne ajuta sa vina bebe cat mai repede . Nu reusiti sa va mobilizati la un pic de sport? Cred ca v-ar face bine si ati slabi mai frumos
Moni, eu fac asa cu dovleceii: ii tai felii, sarez, ii las in strecuratoare la scurs, apoi ii dau prin faina de secara si prin ou. Si chiar sta maglavaisul pe ei. Cred ca a intrebat cineva dar am uitat sa raspund: praful de copt in ou il pun din initiativa proprie si personala ca mi se pare ca e mai pufos oul pe ei
Brandusik,eu zic ca e pacat sa abandonezi barca la primul conflict. Suntem oameni mari,capabili sa ne calcam pe orgolii si sa ne intelegem civilizat. Si noi am mai discutat in contradictoriu dar nu am parasit gasca dintr-atata
Cristina, deci a revenit cantarul la conducere . De saptamana viitoare te asteptam doar cu raportari pe minus.
Melany,nu s-a terminat concediul? Miss you
Vali,unde e cetatea Poienari? Nu am auzit pana acum de ea. Si eu am baut azi o cola dar mie o sete dupa ea de numa.
Georgia, poate te-ai pripit sa ne judeci. Daca mai stai alaturi de noi sigur iti vei schimba parerea . Si ai dreptate, sunt si pe alte forumuri fete montignace, dar eu nu am reusit sa ma integrez in ele. Am cochetat si cu fetele de pe culinar, dar acolo se discuta doar lucruri tehnice, strict legate de dieta. Nu zic ca nu sunt lucruri folositoare, dar nu m-am simtit apropiata de nimeni.Pe cand aici, pe majoritatea fetelor le stiu cum arata, parca le vad cand le scriu . In plus mai dam si din casa, mai vb si de altceva, intr-un cuvant le iubesc pe fetele astea
De meniul de azi nu zic nimic ca a fost antimonti. Dar acum fug la bucatarie sa fac lasagna de dovlecei sa am pe maine la serviciu
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
georgia_c spune:
hello all
am zis ,ca merita(m) sa lamurim lucrurile
in primul rand nu am vrut sa jignesc pe nimeni (am spus clar cu exemple chiar , puisorul , ca nu m-au deranjat toate fetele ) , insa sunt destul de mare , ca sa nu zic batrana, sa nu mai am chef de observatii gen cantarit..de ce miercuri si nu luni , de ce in fiecare zi si nu nu stiu cand , ... mie nu mi s-a facut observatie legat de regim ci de modul in care imi organizam eu stilul de adaptare la monti ..ceea ce ..so am decis , eu fiind din categoria fete "noi",sa ma retrag sa nu perturb linistea topicului; oricum de slabit slabesc si fara sa scriu pe un topic
deci , va rog nu va simtiti jignite , nu aveti de ce , iar daca am suparat pe cineva , scuze , nu fu cu intentie
va doresc spor la slabit si promit sa nu mai intervin
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
MTHFR C677T genotip heterozigot
anne`mary spune:
puisor si cum ne imaginezi? Hai zi serios
Doamne ce mi-ar placea sa mai am energie si disponibilitate pt sport... cand eram in liceu si mai ales in facultate, mergeam cred ca 10 km pe zi pe jos. Situatia financiara ma impingea la mijlocul asta de deplasare si ma plimbam prin constanta de la facultate la biblioteca si apoi iar la facultate si apoi acasa ...pe jos, zilnic. Si acasa mancam numai prajeli, numai dulciuri facute de mama, numai pizza si mezeluri si aveam 60 kg. M-am maritat, nu cumpar/consumam mezeluri, nu prajesc aproape nimic (consum 5 l de ulei pe an), dulciuri doar cand avem pofte...legume si fructe la discretie, pui si salate la greu dar....fara sport. Si 3 ani mai tarziu am cu 20 kg mai mult. Dar cand sa mai fac si sport: dute de la birou, plateste facturi, fa cumparaturi, acasa fa una fa alta...cand ajunge sotul acasa vreau sa stau cu el de vorba, nu sa transpir langa el
georgi ce pot sa spun. Depinde de caracterul si firea fiecaruia cum vede lucrurile si cum procedeaza. Si pe mine m-au enervat comentarile brandusei, dar eu am un sistem foarte bun de aparare: Ignore. In momentul in care scot pe cineva din cap/suflet afara ramane ...iar eu imi vad interesul mai departe. Caci interesul meu este sa invat cum se mananca monti, sa slabesc sanatos, sa am cu cine vorbi pe tema asta. Iar fetele sunt foarte dragute si eu una consider ca nu e in interesul meu sa ma rup de grupul de fete dragute pentru o singura persoana. Dar acum depinde de cum vede fiecare lucrurile.