MONTIGNAC (144) .... stil de viata, nu dieta
Raspunsuri - Pagina 18
andanii spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sanse Multumesc Andanii... Mi-a ramas si mie in cap ceva..... Somleac La tabel sa ma pui cu data de Luni sau astazi si incep cu 61kg si vreau 57kg... .Pentru mine este o adevarata provocare... Nu am mai scazut sub 60 de 13 ani... Pentru cine nu ma cunoaste am inceput monty acum 3-4 ani, de la 81-82 kg timp in care am oscilat de la 65 la 70 si iar la 61-62....O purcea Tura asta (2-3 luni) am dat jos 8 kg. Acum nu ma mai porcesc orice ar fi... Va pup MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA KG MELE INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC |
normal ca ti-a ramas, nu are cum sa iasa odata ce a intrat ... si nu esti tu de o zi cu monti in cap like my
te pun in tabel cu toate datele .... am balmasit si eu ceva pe acolo da nu corect
vreau si eu ca tine sub 70 macar ....
andanii
babyangel spune:
Sanse, bine ai slabit si tu..8 kg in 2-3 luniDar daca tii de 3-4 ani Monti, cum a fost posibil sa te ingrasi din nou?
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
Somleac spune:
Da de ce mananci pranzul asa de devreme? Cum rezisti apoi pana la cina?
Eu abia pe la 10 iau micul dejun.
Ma trezesc in jur de 6 mananc un fruct sau beutura din aceea verde, apoi cafeaua fara cofeina si pana la 10 nu-mi mai trebuie nimic. Daca iau micul dejun asa de tarziu rezist cu pranzul pana la 14 chiar si mai tarziu 15-16.
Asa-i si eu imi trag de la ele indemnul. Hai nu mai fi suparata ca si de la suparare se lasa pieile. Important e ca suntem iubite
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008
andanii spune:
babyangel draga pai in momentul cand incepi sa ai tot mai multe abateri si sa mananci mai nemonti te ingrasi normal , montignac este un stil de viata nu dieta , ca sa nu te ingrasi trebuie sa ti monti faza II toata viata ..... si eu am slabit 22 kg cu monti si m-am ingrasat inapoi cam 6 kg .... asta trecand peste un craciun, revelion, paste si tot felul de zile de nastere unde normal ca au fost zile cu abateri pline .... deci la fel s-a ingrasat si sanse .... ea e cu monti in suflet dar cu mici abateri mai urca mai coboara si tot asa
andanii
andanii spune:
citat din mesajul lui Somleac Da de ce mananci pranzul asa de devreme? Cum rezisti apoi pana la cina? Eu abia pe la 10 iau micul dejun. Ma trezesc in jur de 6 mananc un fruct sau beutura din aceea verde, apoi cafeaua fara cofeina si pana la 10 nu-mi mai trebuie nimic. Daca iau micul dejun asa de tarziu rezist cu pranzul pana la 14 chiar si mai tarziu 15-16. Asa-i si eu imi trag de la ele indemnul. Hai nu mai fi suparata ca si de la suparare se lasa pieile. Important e ca suntem iubite Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 |
pai lesin de foame .... normal pe la 12 mananc da azi am mancat mai repede ca nu am mai putut de foame
uite asa e programul meu dar mai umblu in sus sau jos la ore , dar in general cam il respect
8.00 mic dejun
10.00 un fruct
12.00 pranzul
15.00 fruct
18.00 cina
21.00 fruct
andanii
anne`mary spune:
buna. Si eu ma-m purcit aseara caci eram deprimata si a cumparat al meu sot o frigaruie cu cartofi pai (cea mai nefericita combinatie dar eram trist); Deci combinatia am mancat-o si taziu (pe la 8 seara) dar apoi am dat o tura prin parc pentru ca incepuse sa-mi para rau; Azi cantarul arata 80.3 kile
Dimineata am mancat branzica si o rosie; la pranz o felie pepene rosu dar nu stiu la cina ce sa mananc; Nu am chef sa pregatesc nimic mai ales ca sotiorul m-a lasat singura in seara asta; dar ma inspir de la voi
sanse spune:
Sanse, bine ai slabit si tu..8 kg in 2-3 luniDar daca tii de 3-4 ani Monti, cum a fost posibil sa te ingrasi din nou? |
Pai de 3-4 ani il cunosc ....dar eu sunt tradatoare...am dat jos vreo 18 kg ,m-am mentinut un timp...dupa care de cate ori am avut ocazia....sa te ti ce a fost la gura mea
De exemplu...revelionul 2010...la 11 seara scoteam cozonacii din cuptor si pana la 12 noaptea era halit unul ( eu si sotul)Si facem "babani"..cine stie ...stie
De paste nu mai zic.....
Si asa se tot acumuleaza si se dau mult mai greu jos....
Intru mai tarziu
maya_m spune:
fete
azi am fost in RAI...la niste cunostinte in gradina...mere de vara de-alea albe-galbui fainoase,prune mari zemoase ....m-am desfatat in voie mai ceva ca un in cucuruz....in asta a constat pranzul meu azi... din... cred ca mai bine de 1 kg. de fructe ..doamne, si daca as putea maine as repeta faza ....sunt moaaarta dupa prune si ma bucur atat de mult ca incep sa se coacacina am luat-o cam devreme pe la 17-rulouri de vinete pe care PUISORULE ti le recomand ...sunt delicioase...langa o salata de rosii cu patrunjel..la urmatoarea tura voi incerca un mujdei de usturoi sa vad cum s-ar pupaoh SANSE ce ar mai fi viata fara tradari culinare ..amu' sa nu credeti ca incurajez un astfel de comportament....da' io inca n-am cunoscut persoana sa reziste in fata unui cozonac parfumat si aburind va ..vreau sa googalesc si io in leg.cu taratele alea mentionate de PUISORULNIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA